Toate femeile insarcinate vor face testul HIV-SIDA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

si mie mi s-a facut la ambele sarcini...asa mi se pare si normal!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

pai analiza asta o faci si in momentul in care faci celelalte analize ptr casatorie !

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p.a.ade spune:

Eu am facut toate analizele,inclusiv si cel pt. toxoplasmoza dar cind m-am internat pt. nastere am vazut femei care nici macar nu stiau ce inseamna sa te ia in evidenta un medic de familie ce sa mai vorbim de analize.Deci de multe ori nu este vina medicului ci a nepasarii si a inconstientei femeilor.Se fac de mult obligatoriu aceste teste dar trebuie sa mergi la medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Eu stiu ca si la nastere se face testul HIV.Inainte sa intri in sala..mie mi-au facut la prima nastere...Cand m-au dus in sala "tac-pac" o seringa , sange...test rapid HIV.

Sorana 32+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Si eu stiam ca este obligatori, cel putin asa era ultima data cand am fost gravida... si prima data.... deci l-am facut la ambele sarcinii... odata cu analizele obligatorii din primul trimestru, hemograma, grup si rh, sifilis, sumarul de urina... nu mai stiu exact ce mai face parte din categoria testelor obligatorii... si gratuite, cu conditia sa mergi la medicul de familie... ca nu te ia nimeni de pe strazi sa ti le faca...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

e obligatoriu

dc esti la medic de familie intra la testele gratuite din primul trimestru impreuna cu grupa de sange, Rh etc...

dc nu orice ginecolog la care te duci te intreaba dc l-ai facut deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Apropo de testul HIV - macar in sarcina sa se faca. Pe langa testul de depistare sifilis, toxoplasmoza, imunitate la rubeola..

In legatura cu "ne-prezentarea" anumitor femei la analizele lunare din sarcina, eu as conditiona alocatiile de dupa nastere (si din timpul sarcinii), de aceste analize.
Nu ai venit lunar la medic/nu ai facut analize - adio alocatii.
Nu cred ca vor fi multe femei indiferente la astfel de masuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Din cate stiu este obigatoriu.
Oblgatoriu in masura in care gravidei ii pasa si trece pe la medicul de familie/ginecolog. Ce va pot spune este ca in Grecia primele teste sunt HIV, sifilis, hepatita B si C atat la mama cat si la tata. Nu prea am inteles de ce si tatal trebuie sa le faca dar ma rog , or avea ei o explicatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stanescu spune:

Din pacate testele pt hepatita B si C, Torch - toxoplasma, rubeola, chlamydia, ca si restul testelor imunologice - citomegalovirus, mycoplasma, listeria, etc - NU sunt gratuite nici macar pt gravide - si costa destul de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Si eu am facut testul in primul trimestru de sarcina, medicul de familie mi-a zis ca e obligatoriu.

Dar e adevarat ca depinde si de mame, ma refer la felul in care reactioneza la o analiza pozitiva. Cand am nascut era o tipa care avea sifilis. A venit sa nasca si i-a prezentat medicului de garda o hartie cu analizele din primul trimestru pe care scria clar ce are. Nu s-a tratat si nici pe la alt medic n-a trecut... era foarte fericita ca a nascut... cred ca nici macar nu realiza ce boala i-a transmis copilului ei...

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput