Blestem de soacra
Raspunsuri - Pagina 4
pisi_ella spune:
Blestemele te ating doar daca crezi in ele...E o vorba...Eu nu cred in blesteme...Nimeni nu poate face soarta altuia...Soarta si-o face omul singur...Sunteti in pragul divortului numai si numai din cauza voasta, problemele sunt ale voastre si sunt cauzate de voi doi, nu de soacra! Multa bafta! Sper sa se rezolve lucrurile, sper sa capete o turnura fericita!
_ella
crinuta spune:
Daca te vei duce la preot sa iti faca dezlagari, vei tine post, te vei ruga noaptea, poti scapa de blestem.
Totul se poate rezlva. Nu dispera.
Crinuta
anatolia spune:
Soacra,soacra,poama acra, !Eu nu cred in blesteme,nu pt. ca nu sint ci pt. ca nu VREAU sa cred...Sigur ca te-a afectat felul dinsei de a pune problema,dar pina la urma,problemele vin din lipsa de comunicare a celor doi Daca crezi ca merita efortul,agita-te sa-l dragalesti,poate,poate...Daca nu,asta e!Nu s-au terminat barbatii,har Domnului!
anatolia
sasuke spune:
Simona, draga : am ceva studii in domeniul stiintelor oculte si pot sa-ti spun ca 95% din ce se aude/spune este fals, doar 5% fiind pe undeva adevarat. Asa e si cu blestemele. Tehnic vorbind sunt o metoda de a impune aparitia unei intimplari, cu consecinte negative grave asupra celui 'vizat'. Si chiar daca acest lucru se face verbal, de obicei e dublat de un efort mental, de concentrare, foarte mare, de care sunt capabili doar cei care au un antrenament, intensiv si indelungat. E adevarat ca se spune ca blestemul de mama e cel mai greu, dar eu cred ca, in cazul vostru, principala cauza a problemelor nu este nici pe departe acel, deja vechi, blestem...Stiu, o sa spui ca ai mai auzit cazuri de oameni care au fost blestemati si au patit tot felul de lucruri, dar gindeste-te ca, de fapt, foarte multa lume, la suparare, injura, blestema, etc... deci, statistic vorbind, la cite nenorociri se intimpla azi in lume, e posibil ca si unii dintre cei "blestemati" sa pateasca ceva. Asadar, parerea mea este sa uiti de blesteme, de soacra si de orice altceva, sa stati de vorba de cite ori puteti, doar voi doi, si sa incercati sa va lamuriti.Bafta !