MONTIGNAC (108) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

sanse daaaa e ok zacusca
ce sa va mai spun , ma simt tare nasol , mesterii-mi sunt inca in casa , de luni merg la lucru .... of ... zile nasoale am ..... nu mananc aproape nimic si de stres parca ma ingras , ciudat rau , tre sa ma linstesc

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

sal'tare!
andanii
, nu eciudat deloc. si eu ma ingras de la stres...ohohoo!!!!
sanse...m-ai facut pofta cu zacusca ta! tre' sa-i spun lu' mama sa-mi trimita un borcan...cu vinete.
vali, da, da, sport la greu cind nu mai merge altceva.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

hello
am inceput lucrul .... dupa 4 sapt tare greu mai eeeeee
am terminat cu santierul cat de cat ... sper sa imi revin acuma si cu slabitul nu mai ajung la kg din tabel in veci ... nu mai e mult dar destul ca sa ma streseze

sanse ma bucur pentru tine ca ajungi la kg din tabel .... o sa facem galerie pentru tine .... haide sanse ... haide o sa reusesti in curand ... hai ca poti

anca da nu am inteles prea bine .. de ce faci pauza , sau ce inseamna pauza la tine .... ca doar asta e stil de viata nu dieta nu?

hello fetele .... haideti la scris

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Salut!
Andanii, la mine pauza inseamna ca am avut si voi avea abateri in fiecare zi pina in 15 oct. din diverse motive...cele mai multe legate de o gramada de aniversari. plus una bucata CM care isi face de cap.
da' de miercuri revin pe baricade si voi fi cuminte-cuminte!

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

andanii, bine-ai revenit in campul munciisi o saptamana usoara...eu de cativa ani imi programez reintoarcerea din concediu in ziua de miercuri sau joi, astfel incat sa muncesc 1-2 zile si sa vina weekendu' rapid...

anca, cum mai stai cu cifrele? eu te ajung din urma, dupa care ma relaxez si apare iar 8, ma deprim si iau si mai tare in greutate...lupt iar pentru 7 si uite-asa nu mai ies din cercul asta...

haide sanse

mi s-a facut dor de ...sa fac brad, sa miroasa frumos in casa, sa ma joc cu fetele prin casa...

am depus dosarul pentru autorizatia de constructie a unei casute...si sper sa-mi iasa in 2 saptamani...m-as apuca de sapat fundatia inca din toamna asta...sau sa mai aman pana la primavara? sper ca atunci cand ma apuc de construit sa fiu toata ziua pe drumuri si uite-asa sa uit de mancare.

ca o concluzie: sunt in continuare grasa, stilul de viata monti cand e, cand lipseste cu desavarsire, dar sunt cu ochii pe voi si poate se lipeste si de mine ceva vointa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Saluti la toata lumea!!!

Sint noua pe DC si azi a fost prima mea zi Montignac.

De o saptamina am citit mult ce ati scris, mi-am facut o lista cu retete Monti si azi m am incumentat sa incep.

Sint insarcinata in saptamina a 16 a, motiv pt. care m-am gindit sa incep cu faza II. E OK?
Aveti idee daca Monti e indicat in sarcina???

Astept idei de meniu, sugestii etc.
Multu

15+
Baietel sau fetita???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Am uitat sa va precizez:
Dimi: strugure, portocala
Ora 11: iaurt
Ora 16: pui marocan (reteta luata de pe DC)
Cina: cascaval, sunca Praga, ardei rosu.

E bine??
Si inca ceva: merita tinut. Chiar se slabeste? E ok? Nu e greu de tinut pe termen lung?? In cit timp de obisnuiesti cu noul stil???

Multu

15+
Baietel sau fetita???

Mergi la inceput

inapreda bine ai venit la noi , felicitari pentru sarcina , sa ai parte de o perioada frumoasa si o nastere linistita
.... referitor la sarcina , da e ok, asta nu e un regim ci este un stil de viata in care mananci sanatos, nu are ce sa faca rau , nu te privezi decat de lucrurile care fac rau

Si inca ceva: merita tinut. Chiar se slabeste? E ok? Nu e greu de tinut pe termen lung?? In cit timp de obisnuiesti cu noul stil???
referitor intrebarile astea
- merita sau nu ... normal ca merita sa mananci sanatos
- de slabit se slabeste da ... depinde de fiecare cum reactioneaza , unii mai rapid, altii mai lent, la mine de ex functioneaza da ffff lent si trebuie sa reduc si cantitatile , alte fete mananca absolut cat vor si slabesc vazand cu ochii
- greu nu este ... depinde cat de mare e vointa persoanei de a-si schimba stilul de a manca si psihic cat e de convinsa de faptul ca ii va face bine si ca procedeaza corect ... nu sa se simta frustrata si suparata ca se chinuie sa se abtina de la dulciuri si coca cola
- iar in cat timp te obisnuiesti ce sa raspund .... depinde de fiecare incat timp inveti combinatiile , mai rapid sau mai lent .... eu deja le visez nici nu ma mai gandesc la combinatii .... retetele le inventez cat sa iasa monti ....

daca doresti in tabel , da-mi datele tale si te voi trece.

idei de meniuri sunt o sumedenie pe forum aici daca iei capitol cu capitol sa le citesti .... dar dupa ce inveti combinatiile nu mai ai nevoie de idei de la altele

ANDANII

Mergi la inceput

Neata buna!
Andanii, am o intrebare la tine, ca mi-ai zis ca ai cumparat sutien de la Quelle (sau ma insel?) ma cam baga in ceata marimile alea de la ei...dupa masuratorile pe care mi le-am facut ar trebui sa-mi comand 90B, insa la astea normale din comert eu am 75B...ce ma fac?

Inapreda, bine ai venit. din cite stiu eu e ok montignac in sarcina, pt ca practic nu privezi organismul de nimic, daca esti atenta cu ceea ce maninci. si da, se slabeste...vezi exemplele din tabelul de pe pagina unu. te obisnuiesti destul de repede cu noul stil de a combina alimentele. sarcina usoara iti doresc si un bebe sanatos!

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Multumesc slabanutzele mele

Sint cuminte dar ma zapaceste fi'mea cu scoala ....sint stresata toata...

Ieri nu am mai avut timp sa va multumesc .Cum am mai scris si alta data toata ziua umblu.... dar am citit si m-am conformat

Inapreda bine ai venit

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput