MONTIGNAC (108) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 15
sanse spune:
Anca.b naut gasesti in aproape toate supermarket-urile pe la rafturile cu fasole,orez parca.
Si eu ma bag la concurs
Azi am papat:
md:omleta cu carnati ,smantana si rosii
p:1 fripturica la gratar de purcel cu bame trase la tigae peste care am aruncat putin usturoi
c:ardei gras si neshte seminte
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
valentinag spune:
Androixo,acum am apucat sa descarc pozele,pana le urc pe webshots,mai dureaza nitel,ca am sute si nu ma hotarasc care ce si cum!
Anca,gata gata sa nu mai plec,in drum spre Praga m-am oprit mai intai pe la spitalul judetean Arad,am zis ca dau coltu,nu ma duceam,da m-am gandit ca n-au ai mei bani sa ma aduca din cehia daca plec in rai
Eu nu ma bag frate la nici un concurs,ca nu cred ca sunt in stare sa tin o luna fara abateri,slabiti voi,io mai am timp
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
puisorul spune:
Buna dimineata.
Eu inca sunt la cafeluta . Multumesc Anca, o sa caut si acolo. Nu am gasit nici naut, doar linte din care vreau sa fac o ciorbita zilele astea.
O zi frumoasa sa aveti.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
anca.b spune:
salutare!
azi am inceput bine, cu o jumatate de pomelo. vedem la prinz....poate niste ciuperci umplute.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
andanii spune:
Multumesc de aprecieri ... o sa pun deacuma poze in care rad... oricum le numar pe degete pe cele serioase , va spun ca ma chinui sa stau sobra
Deci la concurs se inscrie:
1 - Androix
2 - Andanii
3 - Anca
4 - Sanse
5 - Ele
6 - Puisorul
7 - Ymca
cine mai doreste , cine mai pofteste
1noiembrie - data de incepere
O luna intreaga fara abateri
la final va fi pus clasamentul pe prima pagina sa vada toata lumea fete slabute si ambitioase .... oricum vreau sa schimb sa trecem la pauza fetele care nu ne-au trecut pragul de multisor ....
eu acuma imi beau lapticul cu cereale integrale ar fi mai bune fitnes cu cioco da asta e
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
andanii spune:
putin off sanse acuma am vizionat pozicile toate de la cap la coada si am vazut ca ai pus cu scolarita .... e o dulce , avea emotii? cum e ? s-a mai obisnuit ??? va pup
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
anca.b spune:
hai ca ne stringem!!! abia astept startul, ca sint cu mult peste tabel...am inceput de ieri sa fac si niste abdomene seara...sa vedem cit mai tine harnicia
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ymca spune:
toata lumea se uita la poze, numai eu am ramas cu ochii-n soare....ma ajuta si pe mine cineva cu parola si unde gasesc pozele? am pm activat deci pot primi informatiile oricand
eu de-abia astept 1 luna fara abateri...cu ocazia asta o sa vad si eu cu ochiul liber cat pot slabi atunci cand trebuie!
pana atunci bolesc linistita, trec printr-a 2 raceala consecutiva, stau cu masca prin casa ca sa nu transmit la copii, beau ceaiuri si supe calde la birou si dulciuri multe acasa...ca doar sunt bolnava si merit, nu?
ymca spune:
m-am grabit sa trimit mesajul si-am uitat sa multumesc androix pentru retete (mi le-am adaugat la favorite pe computer la birou si le voi studia in pauze) si sa urez bine-ai revenit valentina