Redoutistele fidele laredoute.fr (131)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui april16

addya, m-ai facut sa rad cu euroiul ; eu zic ca 3.7 e superoferta, in conditiile in care criza e inca la inceput... la sfarsitul anului cred ca va fi un vis frumos cotatia asta. sper sa n-am dreptate, insa...

Crezi ca mai creste euro mult? ai informatii serioase sau e parerea ta? Ce ma enerveaza

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Iubika, in suivi nu se actualizeaza status-ul, scrie si pe prima pagina:

In suivi va va aparea comanda "in preparare" (en preparation) multa vreme dupa ce ati primit-o chiar. Nu actualizeaza suiviul, asa ca nu va speriati.

Nu stiu daca e cazul sa iei de buna data de 22 ca data de expediere, pe perioada reducerilor, cand coletele veneau dupa 5-6 saptamani unele fete au mai scris ai au avut surpriza sa li se raspunda ca au fost expediate coletele la 2-3 zile dupa ce plasasera comanda. Eu cred ca nici nu verifica pe vreundeva.

Dar nu, cum sa astepti degeaba? Doamne fere!

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Ioana, nu cred ca poate sa faca nimeni o afirmatie sigura legata de cursul euro.
In situatia externa curenta trendul ar fi numai unul crescator. Pe de alta parte sa nu uitam ca e an electoral, deci probabil ca BNR-ul va interveni ...cat il vor tine curelele. Iar cand nu-l vor mai tine...o sa fie nasol.

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Legat de euro asta...citez dintr-un cintec de-al lui Vama Veche "americanii-s de vina, f.... .. .... ..-i ..."

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elamuntean spune:

am incercat si eu ieri sa dau o comanda dar nu am reusit,chiar la sfarsit cand trebuia sa scrie comanda inregistrata a aparut o pagina cu eroare. Cosul a ramas plin, banii nu i-au luat . Le-am scris sa intreb daca s-a inregistrat vreo comanda ieripe numele meu, binentes. Deocamdata nu au raspuns.Mai astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am primit un PM de la inni , va spuneam capitolul trecut. Pun aici mesajul:

Buna,
Am stat ceva pe ganduri..daca sa scriu mesajul asta sau nu...sa nu cumva sa fiu luata in balon (pe nedrept)(in sensul ca nu vreau sa stiu despre nicio conferinta si despre nici o alta informatie "secreta".

Deci .. sa fac o scurta introducere.

Cumpar de pe lared.fr de vreo 2 ani (adica de cand am nascut . La voi pe forum am intrat sporadic rau, nici nu mai activez pe DC de vreun an si ceva (parca), dar am ales sa-ti trimit tie mesajul asta...nu stiu de ce
In fine.
Am auzit de lr.ro de la o prietena.
De atunci recunosc ca am intrat sa va citesc mereu...pt ca eram (si acum sunt) super indignata de ideea de a veni ei in Ro...si pt ca nu aveam nici o alta informatie in plus.

Pt ca "v-am spionat" asa "pe dupa perdea" vreo 2 capitole (daca nu, 3)...m-am gandit ca e frumos sa va spun ce vizita am primit azi.

Eu lucrez in zona Mall-Posta Vitan.
Azi la serviciu m-am pomenit cu 2 fetiscane care aveau 2 reviste in brate. Mi le inmaneaza...imi spun ca sunt reprezentate LaRedoute in Romania si vor sa-mi faca cunoscuta firma si domeniul de activitate.
Le-am taiat-o scurt..le-am zis ca o cunosc si ca eu comand din Franta. Dar au insistat sa lase cataloagele...mi-au spus ca va fi activ si la noi, online, acest serviciu..dar pana atunci vor sa se faca cunoscuti asa prin sistemul door-to-door si ca daca vrem putem comanda de acolo (in revista e si un formular de comanda), dureaza 21 zile pana vine "marfa"...si mi-a mai zis la ce valoare au ei euro....si cam atat.

Catalogul nu e ca cel original (adica gros..stufos). Arata ca o revista si e subtirel rau. Preturile sunt identice ca in Franta (probabil ca acum la inceput vor fi asa).. si e scris in intregime in engleza.

Pe formularul de comanda scrie ca livrarea se poate face prin posta/curier/direct de la sediul Laredoute.ro...care sediu..nu se stie...ca nu dau nici o adresa..insa dau un nr de telefon care incepe cu 021/321....cu alte cuvinte sunt exact pe langa mine ...nenorocitii.

Nu stiu cu ce va ajuta informatia mea...eu am tinut sa o aflati. Nu am stiut daca sa postez direct pe forum...daca vrei tu...sau voi...decideti ..puteti scrie direct ce v-am povestit..sau va trimiteti PM-uri...cum credeti ca e mai bine. Stiu de la voi ca tot citeste o tanti...d-aia am stat pe ganduri daca sa postez direct pe forum sau nu.

Eu va pup (chiar daca nu ne cunoastem )...si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui elamuntean

am incercat si eu ieri sa dau o comanda dar nu am reusit,chiar la sfarsit cand trebuia sa scrie comanda inregistrata a aparut o pagina cu eroare. Cosul a ramas plin, banii nu i-au luat . Le-am scris sa intreb daca s-a inregistrat vreo comanda ieripe numele meu, binentes. Deocamdata nu au raspuns.Mai astept.

Elamuntean, iti copiez aici mesajul din capitolul trecut, ca esti moderata si a aparut prea tarziu, dupa ce subiectul a fost deja inchis.
Citat:
citat din mesajul lui elamunteanam primit si eu colet azi si sunt tare happy , incerc sa pun link-urile, sa vad daca-mi iese

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirts-ado-garcon-prix-mini.aspx?productid=324130808&documentid=207608&single=false&categoryid=41810602/url] tricouri pentru sot, sunt ok e multumit, subtirele br / br / [urlhttp://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=35609746&productid=324130817&documentid=207608 tot pentru el, excelent

http://www.laredoute.fr/vente-polo-ado-garcon-prix-mini.aspx?productid=324130809&documentid=207608&single=false&categoryid=41810602 am luat ambele culori, destul de subtirele, calitate asa si asa

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirts-ado-garcon-prix-mini.aspx?productid=324130804&documentid=207608&single=false&categoryid=41810602 dragutele, mie imi plac

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Daca am asteptat un an si jumatate dupa catalog, va dati seama cat dureaza pana imi vine o comanda?
Oricum au preturi mult mai mari decat LR.fr

desteptarea

Grecia-Lefkada2008

Eu am comandat o pereche de pantofi acum 9 luni de zile, nu au venit, am uitat de ei si acum 2-3 zile am primit aviz . Or sa ramana la posta mult si bine, eu nu ma mai duc sa ii iau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Merci miki de sugestia din capitolul trecut, acum am citit-o (12.20 ora mea de nemoderata ca cine stie cand apare si mesajul asta ), dar am fost neinspirata si am dat toate linkurile intr-un singur mail capitolele trecute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ce parere aveti de promovarea door-to-door?

Mergi la inceput