Redoutistele fidele laredoute.fr (131)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Dierna, la cizme se potrivesc numerele sau trebuie luat un numar mai mare?

Sa le porti sanatoasa, sunt f frumusele!

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nici eu nu am primit catalogul.

Apropo de cizme. Am intrat asta-seara, pe Turda, in dreptul parcului Sf. Maria, la magazinul fabricii de incaltaminte.... (imi scapa numele acum)- poate il stiti, au magazin si in zona ASE-ului.

O pereche de cizme fara toc, simple dar dragutze, 6 milioane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Buna!
Am intrat sa spun ca am folosit si eu codul care scade din fdp 5 euro si a mers cu produse reduse in cos.Nu am avut nimic la pret intreg...
Am dat ultima comanda pe redoute .Nici nu ma mai uit pe site ca nu mai am bani de investit.Asta ne e soarta, dar macar nici lor nu o sa le mearga.Ma refer la .ro

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Nici eu nu am primit catalogul.

Apropo de cizme. Am intrat asta-seara, pe Turda, in dreptul parcului Sf. Maria, la magazinul fabricii de incaltaminte.... (imi scapa numele acum)- poate il stiti, au magazin si in zona ASE-ului.

O pereche de cizme fara toc, simple dar dragutze, 6 milioane

COMART?

In asteptarea ultimei comenzi LR.fr...
Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Clau, da, stiu magazinul, Comart ii zice, au lucruri mistocute, din piele..

au luat-o razna preturile...5-6-7 mil sunt la ordinea zilei cand vine vorba de ghetutze/cizme.......

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Buna seara fetelor
Nu am mult timp la dispozitie pt ca tre sa fug la baitza ...
Vroiam sa va zic ca in revista a 2-a (ca acum stiti despre ce e vorba ..cine sunt si ce vreau ) am gasit formularul de comanda intreg ..ca eu luasem acasa, ieri, una din reviste...cealalta ramasese la serviciu. Ei bine...in aia de la serviciu pe care am rasfoit-o azi...(nush de ce ca tot acelasi lucru era ) am obs ca formularul de comanda...care e un rahat (scuzati-ma) de foaie trasa la xerox (aia de la Quelle i-au luat demult cu modelul de formular)...are si o parte verso ...unde sunt scrise numele firmei si adresa..si modalitatile de plata...cash, card, ordin de plata..chiar card avantaj ...Se poate plati si in avans si la livrare....Deci s-au gandit la toate modalitatile de a lua banii...mai putin la restul .

Scrie ca, in general, produsele nu sunt in stoc in Ro si de-asta dureaza 21 zile si ca nici asta nu e sigur...e in functie de Franta. Dar apoi e un paragraf in care spun ca pt produsele aflate in depozitul Lr Ro..livrarea se face in termen de 5 zile.

Cam asta e.

Am fugit.
Dar cred ca mai revin pe la voi.

Mergi la inceput

inni, esti singura care are catalog lr.ro...esti o mina de aur pt noi! Multumim!

diotima
, april, da Comart! Mie mi s-a parut enorm! Sunt rupta de realitate, nu mai mi-am luat haine din magazinele romanesti. Si incaltaminte am mai luat de la Mopiel dar la pret de fabrica de Rm. Sarat...nu Bucuresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ce boi... sint niste intermediari... nu e lr.ro, niste impostori, e dupa sistemu ala, ce tot apare pe DC, comada ei pt noi... ca noi suntem proaste si nu stim sa ne comandam in fr. Bine ca nu vor sa inventeze ei comertul on-line
sa le fie rusine!

Edit: m-am enervat rau... sa isi fi facut ei un depozit, sa platesca chirie, etc, etc nu sa stea ca noi sa astepte la posta si apoi sa faca ei pe marii comercianti si sa trimita mai departe!

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Aaa..produsele din catalog sunt alese cele cu preturi mici. De 8-9-10-15-20 euro.

Mergi la inceput

inni, pretul de "revista" corespunde cu pretul de pe site la vre-un produs? E mai mare in revista? E mai mic? Produsele din "revista" sunt aceleasi cu ce e in momentul asta pe site?

Mergi la inceput