Nou stil de viata (229)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare din nou,

E super sala unde am fost cu Roxa si am avut parte de o antrenoare de Pilates destul de rea care ne-a muncit de eram lac de naduseala dupa nici 30 minute. Da' si ce bine ma simt dupa...

Carina, daca citesti da-mi un semn, te-am sunat, poste reusim sa ne intilnim azi. Eu miine dimineata am tren spre Bucuresti, mi-ar fi placut sa mai stau inca o zi dar din pacate nu pot.

Multumiri Danielei pentru ca s-a ocupat de noul capitol si a aerisit lista, asa cum ii place lui Carmen (si mie, de ce sa nu recunosc ).

V-am pupat pe toate in grup.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Delia sedere placuta in continuare la Roxa si sa va distrati in continuare
Asteptam sa ne povestiti ce-ati mai facut si unde ati mai fost..

Zuzi merci de info.
PS. tine-o tot asa

Daniela pe mine nu ma mai pasioneaza dulcele ;) In schimb de vre-o 2 sapt is innebunita un amestec de peanuts, stafide, migdale, cashewnødder (nu stiu cum le traduc) etc. As manca numai din alea toata ziua Stiu ca is mai sanatoase decat dulciurile (au proteine si grasime sanatoasa) dar si multe calorii (500 cal/ 100 g).
Pe unde esti acuma?

Claudia ma bucur ca v-ati distrat doar voi 2.. ce romantic

Tumpi ti-a mai trecut raceala aia? Ai luat ceva vitamine?

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Saliuuuu, am vazut ca a scris Delia si m-am gandit sa citesc ce a scris .

Mergem imediat la alergat, in parc deseara nu are succes cu celelalte amice din Cluj, Carinaaaa, ce faci ? Apoi deseara vrem iar sa iesim...

Tzuni, a fost cuminte Delia aseara, a avut grija de mine si nu a baut decat apa minerala cu lamaie!

Azi am gatit impreuna, eu am facut peste si salata din piept de pui cu ananas iar Delia a facut orez fiert daca nu era ea, eu il faceam atat de "al dente" de nu s-ar fi putut manca noroc cu astia din thailanda ca stiu sa faca orezu bun! Il cunosc dupa bob

Ok gagici, ma dic sa bag un conquizz si mai vedem,

Roxa-boxa...cre ca vrea sa vina Delia sa vada ce am scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna .

Dupa secole apar cu act de doamna acuma sa vedem ce o sa se schimbe.

De citit nu v-am citit ca nu am avut timp si de luni debea sunt mai libera in rest sunt bine cu kg la fel ,mai mult nu am ce sa va zic.

Multumesc mult la fetele care mi-au dat mesaj si ca au retinut data si tot.

Poze am sa pun macar 2 .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Am pus 3 poze si cum voi imi sunteti dragi vi le arat.Incerc sa imi intru in ritm dar e super greu

http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/2912110426/

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Uau Gusta, bine ai revenit! Suuuper poze, mi-au dat lacrimile pe cuvant! Ce frumoasa ai fost, ce rochita eleganta! Sa fie intr-un ceas bun si sa fii fericita! Io plang...

Daniela, m-ai intrebat ceva si nu ti-am raspuns, iertare - da, Marei i-au placut cadourile; i-am luat fustite si e disperata sa se imbrace cu ele si puzzle-uri noi, pe care aici nu le gaseam. Ar face puzlle non stop, am ajuns la cele cu peste 500 de piese.

Iar acum a primit iar o gramada de cadouri, caci am fost la nasi'sa, care are 2 baieti si e pasionata de cumparat lucruri de fete...

Tzuni, promit solem ca daca dau peste bagheta aia, fac e toata lumea care isi doreste fooarte slaba. Si mai fac si multe alte lucruri.... numai sa o am!

Delia si Roxana, mei de de distractii pe voi acolo! Bravos si tot inainte!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Gusta,foarte frumoasa ai fost.Felicitari inca o data .
Carmen,imi place mult noua ta titulatura.
Claudia,multumesc pentru lamurire.
Sa stapinesti sanatoasa pardesiul si posetuta.

Weekend placut la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Gusta, esti foarte frumoasa, te-am admirat, sa stii. Mi-a placut mult si rochita si coafura. Toate cele bune iti doresc!

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Delia,Roxa,unde v-ati distrat aseara?
Drum bun inspre casa Delia.
Roxa,haios porcul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Va salut si eu scurt azi ca sunt tot pe fuga.
Marilena: esti o frumoasa. Sa fie intr-un ceas bun!
Acum va las ca merg sa ma intalnesc cu Delia si Roxa.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput