Nou stil de viata (229)
Raspunsuri - Pagina 14
mephala30 spune:
neatza, Tzuni, asa, dis de dimineatza, ca sa ne mearga bine toata ziua, .
Multumesc, ma simt mai bine, iau calciu si magneziu, fac o pauza si o dau pe fier, .
Ce program ai azi? Dar maine? Pup-o pe Maria.
Zuzi, multe felicitari, si Doamne ajuta sa scapi de cat mai multe kg.
Roxa, Delia, , distractie frumoasa impreuna!
Anda, , multumesc de grija.
Pupici si Carinei neastamparate.
Ce bunatati pregatesti in week? Io ma gandesc la o pizza cu pui si ardei gras si niste chiftelute cu sos de rosii si ardei copti. Prajitura am de ieri, una cu branza de vaci si stafide.
Khristin, nastere usoara si un bebe perfect!
Cami, ma bucur ca n-ai uitat de noi, sarcina usoara pana la sfarsit! Am facut cunostinta si cu Costin, .
Vio, nu pune totul la suflet, nu merita...
Daniela, si un week. frumos, linistit.
Claudia, ce mai zici? Cum v-ati distrat zilele astea? Pup flacaii frumosi!
Tumpi, te simti mai bine, gata cu raceala?
Yubi, lucrezi si in week?
Gabriela, Tlaura, Rolo, Mik, Sabine, Eftimie, Dordia, Caro, Anky, Vik, Larisa, Nastad, Liris, Alina, .
Carmen cu Iustin si Teodor
mephala30 spune:
Gabi, de mult timp vreau sa te intreb: ce inseamna titulatura ta?
Carmen cu Iustin si Teodor
rolo spune:
Neatza gagici,
Roxa, ce faci soro de nu raspunzi?? Te-am sunat sa iti asculti porcu si nu vrei deloc.
Io is la job, sa mai recuperez din munca dar am facut o prostie ca am baut un ceai antiadipos dimineata cand m-am trezit si acuma stau mai mult pe buda decat la birou.
Gabrielama spune:
Buna dimineata la toata lumea!
am facut mancare, puzzle, curatenie, ne-am uitat la desene si avem inca o zi intreaga in fata.
Carmen, Bibbidi-Bobbidi-Boo este formula magica folosita de zana cea buna din Cenusareasa! Pe vremea cand am scris-o, Mara era super pasionata de Cenusareasa si ne uitam cam de 15 ori pe saptamana la film... in plus, mi-as dori si eu sa fiu zana buna si sa am bagheta magica macar pentru cateva minute.
Ma duc sa mai fac un puzzle ca sunt solicitata intens!
Sa aveti o zi minunata!
PS: Vik, sa stii ca si eu sunt mare dansatoare. Am facut chiar si cursuri de dans (sportiv)...
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
tumpi spune:
Neata si de la peroane mai somnoroase.
Multumim de tratatie Tzuni,eu acusic beau cafeluta.Ce program ai azi?
Vik, imi place la nebunie samba,defapt dansul in sine, mi-ar fi placut f mult sa fac dansuri,dar din pacate doar sora cea mare l-a urmat pe tata facand balet,iar eu pe mama facand atletism.Si acum ii tot zic tatei ca vreau sa ma invete dansuri de societate, e o placere sa dansez cu el,desi sunt ceva ani ca nu mai danseaza.
Cami,noi ne stim de la vechile aspirante, problema kg puse din cauza tratamentelor am avut-o si eu.Dar asa cum ziceam daca nu ai interzis la misare, in sarcina rezolvi f mult cu asa si normal sa nu faci excese in alimentatie.
Carmen, ma bucur ca ai mai intrat si ca esti bine.Cat despre mine,mai binisor,dar inca nu refacuta.REcunosc ca ieri nu am baut decat un ceai, mi s-a cam acrit de ele, plus ca mie imi place menta si m-a cam dat peste cap si acum nu mai merg la vecinu asa cum faceam inainte.
Rolo si azi la munca, of, of.
Roxa, Delia, spor la sala azi, iar tie Delia drum inapoi spre casa.
Yubi, ce mai faci?
Claudia te-ai intors?
Laura, e we, ce faci?
Mamidulce,nu ai intrat deloc, voi nu ati avut liber, sau ti-ai luat o mini-vacanta?
GAbriela, frumos program
Anda si tu tot la birou esti?
Violeta, Doridia, voi cum sunteti?
Caro, ai plecat din Bucuresti?
Daniela, tu ce program ai pe we?
Eu ieri am avut program artistic
Stiu ca mai era cineva,da inca nu ami-am baut toata cafeaua si functionez la juma de neuron, asa ca revin mai tarziu.,am vazut doua filme, amandoua mi-au placut.Iron Man cu Robert Downey jr. si 10.000 BC cu Camilla Belle si Steven Strait
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
danielag spune:
Buna dimineata la si de la mine!
Vik, te-am trecut la categoria usoara, ca ai slabit sub 71 de kg, cat zice ca tre' sa ai pentru categoria medie. Spor in continuare si sa ajungi repede la target!
Zuzi, . Io v-am zis ca va citesc de mult si imi sunteti tare dragi .
Rolo, cred ca Roxa e la sala acum, si nu poate raspunde la telefon.
Carmen, multam pentru urarile de week-end. Sa ai si tu un week-end frumos, alaturi de baietii tai!
Tumpi, io azi trebuie sa imi fac bagajele pentru maine, ca maine zbor spre Bucuresti. Am o ora infernala, trebuie sa ajung in aeroport la 6 dimineata, asta inseamna ca ma trezesc la 4 .
Tzuni, interesanta intalnirea ta !
Fetelor, m-am uitat pe prima pagina si am vazut ca marti se termina concursul. Sper sa ne scrie pana atunci si Mamicadulce, Hopes si Adi_dalma. Stiu ca e weekend acu', da' sa nu va lasati prada tentatiilor, da? Sa castige cea mai buna echipa !
Mai trec pe aici azi. Va pup pe toate!
Daniela
hcclara spune:
Salut gagicile, ce faceti?
Da, ne-am intors, a fost tare bine sa fiu singura cu sotul, ne-am pupacit tot la 2 pasi, fara nici un stres, fara sa trebuiasca sa tip la cineva...copii s-au distrat si ei cu bunicii, le-a placut asa ca vom mai repeta! Si mi-a cumparat sotiorul un pardesiutz de la nafnaf, si o posetutza dragutzica (lui nu i-o place, dar io zic ca e interesanta), lui Luca o caciulitza de iarna, si lui Marc o pereche de pantaloni de trening!
A fost frumos, Strasburgul e un orasel dragutz,la 80 km departare de noi, noi am mai fost de cateva ori, de obicei mergem in Franta cand in Germania e zi libera!
Anda si eu ma intrebam ca si lou ce o fi granola, dar ne-a dumirit Zuzi! pai pantalonii ii astept, sper sa mi trimita saptamana viitoare, in poze aratau super, acum astept realitatea!!! va spun cand ii primesc!
Violeta si eu zic sa nu te consumi ca n-are rost!
Anky ne-am uitat la casutze saptamana trecuta, insa sunt scumpe si banca nu ne da imprumut fiindca sotul meu e privat! Aici unde locuim avem inchiriere-cumparare, e faina zona unde stau, sunt la 10 minute de centru, scoala e langa noi, gradi, tramvai...ma deranjeaza numai anturajul, sunt ft multi rusi, insa mi-am propus sa incep sa-i tin la distanta!
As mai sta cu voi umpicutz dar trebuie sa-l pregatesc pe Marc ca vine socru-meu dupa el sa meraga la inot, iar noi plecam repede la cumparaturi! mai trec insa !
Delia si Roxa sa puneti poze! disractie placuta in continuare!
pup pe toate!
Tzuni spune:
Mephala, ca de obicei, esti o scumpa ... sa ai si tu ziua frumoasa inca de dimineata!
Mephala si Tumpi, azi am de facut o groaza. Pana acum am spalat haine albe (ale Mariei) si haine negre (ale mele). Apropo, voi stiati ca 90% din hainele mele sunt negre? Am gatit mancare pt trei zile, mi-am facut planul financiar si de cumparaturi pe luna octombrie. Urmeaza sa fac curat la Meri in camera, sa aranjez putin dulapurile. Cat doarme de pranz Maria vreau sa vad Monster's Ball, apoi mergem la plimbare si joaca si seara citim 3 povesti, ne spunem ca de fiecare data repertoriul de cantece si poezii, apoi Meri doarme si mami face sport si se uita la inca un film-doua. Restul muncii il las pe maine!
Gabrielama, daca dai peste bagheta aia magica, rogu-te, fa-ma macar o tzara mai slaba!
Revin.
Fetelor care prindeti Pro Tv International, daca va intereseaza, va anunt saptamana viitoare la ce ora se va difuza sambata filmul deplasarii in Chicago. L-am facut ieri noapte.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
tumpi spune:
Tzuni, sa strigi si dupa mine, da tare tare ca sa aud si sa ma uit si eu .Sper sa fie la o ora cand sunt acasa.
Pupici si fug la treburi ca mai tarziu vreau sa ies la Metro sa-mi iau niste antenate
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
rolo spune:
Gata, Roxana si-a cunoscut procu'. I-am facut introducerea.
Va las ca am treaba si vreau sa plec acasa cat mai repede posibil.
Tzuni, spor la munca si incearca sa termini azi si sa te odihnesti maine sa iti incarci bateriile pt o noua saptamana.