Chiar asa de prosti ne cred astia???
Raspunsuri - Pagina 3
A_Iulia spune:
Eu nu prea cred ca cei dornici de munca, stabiliti in strainatate, se vor intoarce pentru 20.000 EUR. Cam banuiesc eu cine se va intoarce pentru banii astia. Si da, chestia asta nu mi-ar fi convenit deloc sa se faca din banii publici.
In fine, mersi Ionica ca m-ai linistit referitor la sursa banilor.
sirimie spune:
Buna intrebare.
Si mie mi se par promisiunile lor electorale o jignire a inteligentei mele. Oare poate fi cineva care le crede?
Si intrebarea e: ei de ce promit asa? Au impresia ca daca o sa fie alesi si nu o sa isi respecte promisiunea, e ca si cum promisiunea nu a existat. Sau o sa dea vina pe altii. Practica usuala, nu pierde nici unul dintre ei, au numai de cistigat
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui for2nity per total, suntem intr-un mare rahat (parerea mea) si asta in cea mai mare masura din vina noastra, si cand spun asta nu ma refer la faptul ca n-am stiut pe cine sa votam. |
Iar cand peste marele rahat (aceeasi parere o am si eu) pica din zgarie-nori un rahat si mai mare inseamna ca este groasa de tot!
Eu unul nu m-as baga la guvernare in 2009 ca sa ma alerge pensionarii si capsunarii prin piata Victoriei dupa euroii promisi ci as sta linistit in opozitie pana-n 2012 cand se vor rasturna polii (rasturnarea lor a inceput deja, nu vedeti?, in timp ce comunistii privatizeaza cu spor capitalistii au trecut la nationalizari din zbor )
capcaunul spune:
citat din mesajul lui Adina Iulia In fine, mersi Ionica ca m-ai linistit referitor la sursa banilor. |
Ce nu stie Ionica este ca fondurile europene care se intorc pe proiecte (si nu prea se intorc pentru ca nu se fac proiecte serioase) sunt ... tot din banii nostri, banii pe care Romania ii varsa anual in bugetul Uniunii Europene conform cotei sale de participatie.
ionica spune:
uite ca pe asta n-o stiam capcaunule
Si de ce nu se fac proiecte serioase ?
ia sa vad daca o stii pe asta
Sophia 2ani
[gravi
Rufus spune:
Rectific, a 7-a putere...
http://www.ziare.ro/1222716418-Mai_exista_puteri_europene_fara_autostrazi
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
valentinag spune:
Astia ne-au luat acum ca nea Nicu,o sa ne mai dea 100 de lei la salariu,o sa creasca alocatia la copii cu 50 de lei si tot asa!N-a ajuns prea bine dupa discurs!
Nu's care zicea,ca vezi doamne nu facem nimic,nu ne implicam!Sa facem ce????Am votat PSD-ul am luat-o peste bot,am votat Conventia,mai rau ne-a tras-o!Am votat iar PSD-ul,praful s-a ales,i-am schimbat am votat Alianta,ne maresc salariile cu 74%in ultimele 2 luni,fac 1300km de autostrada in viitor,etc,etc,ect!
Ce ne-a mai ramas sa facem?Cu cine sa mai votam ca sa ne fie bine?
Iar tampenia aia cu 20000E sa se stabileasca in tara,cine dracu vine ma,cand in El Dorado de ex fac compatriotii nostrii banii astia intr-un an,din salariu!D'aia nu mai pot ei de banii de la Tari!Poate cand s-or face miile alea de km de autostrada si or iesi la pensie vin sa-si petreaca p'aci lunile de iarna,ca-i mai cald decat pe la ei!Valabil si pentru restul evident!
Cat despre crestere economica,chiar a fost,si-o sa mai fie,deh companiile sttraine isi inchid fabricile unde platesc oamenii cu 3000E si vin in Romania sa le dea 500E maxim!Normal ca avem crestere ec!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
capcaunul spune:
citat din mesajul lui ionica Si de ce nu se fac proiecte serioase ? ia sa vad daca o stii pe asta |
Pai nu spusei, pentru ca ei is prostanaci!
Fomalhauti spune:
Rufus, imi pare rau, dar raspunsul la intrebarea ta este DA.
Intotdeauna am simtit ca alesii nostri "ma cred proasta". Eu locuiesc in sectorul 4. Fostul nostru primar de sector nu a facut nimic timp de aproximativ 3 ani si 8 luni. Nimic, nimic, nimic. In plus, cand era cate o problema in oras (zapada, de exemplu) in ziare apareau stiri: primarul general a spus...., primarul sectorului 1 a spus...., primarul sectorului 2 a spus...., primarul sectorului 4 nu a fost de gasit, fiind plecat in concediu.....
Si apoi cu 4 luni inainte de alegeri a inceput: a "trantit" zeci de locuri de joaca printre gunoaie, masini parcate pe spatiul verde, garaje ilegale. A umplut cateva strazi de flori si pomi - dintre care multi nici nu s-au prins....Si mi-a asfaltat, in mare viteza, strada (intr-o zi, venind acasa, am descoperit un sant adanc in fata portii. Masina in curte. M-am gandit cum ar fi fost daca aveam nevoie de masina, daca m-as fi pregatit de o vacanta sau daca as fi promis cuiva ca il iau de la aeroport...M-au linistit vecinii "Va scoteam noi. Puneam doua scanduri peste sant..." Mi s-a parut o totala lipsa de respect sa nu fim anuntati....). Si, peste toate astea, sectorul s-a umplut cu reclame cu floricele (si unele reclame filmulete) in care se spunea ceva in sensul "Ai vazut ce frumos este sectorul tau?" Si asta s-a intamplat inainte de inceperea campaniei electorale, adica din banii primariei (taxe locale!) si nu din cei de campanie.
Da, Rufus, chiar am simtit ca sunt considerata proasta.
A avut 7% din voturi. Mi s-a parut enorm....Dar, oricum, am fost multumita ca nu sunt chiar atatia prosti cati a crezut el.
eloise spune:
Raspund si eu: da. Si-asa si sintem, procentul de prosti e covirsitor. Exemplu la scara mai mica, cam ce povestea Fomalhauti insa cu alt deznodamint: la alegerile locale in orasul meu primarul aflat in functie a initiat lucrari numeroase de reparatie a strazilor (de ani de zile pline de hirtoape neatinse), construit parcuri de joaca, pus sa se planteze floricele cu doar 2-3 saptamini inainte de alegerile locale in cartierele "muncitoresti". Tot acolo organiza concerte electorale si proiectii zgomotoase pe ecrane dis de dimineata... unii locatari erau disperati din cauza galagiei, si tot asa se intreba lumea "ne crede prosti?" . Ei, in cartierele astea pina la urma a cistigat cu procente zdrobitoare de peste 80%, compensind esecurile din alte cartiere, si asta l-a ajutat sa obtina un nou mandat.