Palin versus Obama - a star is born (2)
Raspunsuri - Pagina 46
Ramona J spune:
Andrada, uitasem de demonstratiile de atunci. Asa e, si la NY au fost dar presa nu le dadea atentie. Erau ocupati sa-l sprijine pe Bush.
blackpanterro spune:
Pai presa a fost la fel de easy cu Palin.Toti republicanii au sarit cu gura ca presa o hartuieste cu intrebari, ca e discriminata ca e femeie, ca pun intrebari gotcha...
Palin a fost mai putin vazuta si interogata de presa decat Michael Jackson firar.
Daca si-ar fi facut ei cu adevarat jobul ar fi fost Palin la pamant de tot.
Numai 2 interviuri a avut si a fost praf...va imaginati un talk to the press unde sunt reprezentanti de la toate ziarele si care o asalteaza cu intrebari "grele"?
Si inafara de Keith Olberman nu a mentionat nimeni la TV despre apartenenta sotului la AIP si remarcile complet anti americane ale liderului Joe Vogler care a spus "The fires of hell are frozen glaciers compared to my hatred of the United States government…You renounce allegiance and you pledge your efforts, your effects, your honor, your life, to Alaska. That’s how I do. I am an Alaskan, you see.” uite aici http://www.pensitoreview.com/2008/10/07/alaskan-secessionist-leader-whose-conferences-palin-attended-declares-his-hatred-of-america/ , nu am vazut-o exorcizandu-se la TV...toate astea le-am vazut pe net.
Deci in concluzie presa e soft cu toti.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
blackpanterro spune:
Io sti ce cred Ramona? Cred ca tu ai fost un closet republican si ai iesit aici la topicul asta.In cazul asta felicitari stiu ca, coming out e greu pt toti
De ce spun asta? Pt ca tot sustii ca ai idei liberale, esti pro choice bla bla, dar cand trebuie sa sprijini partidul care iti ofera asta fugi la republicani pt ca ei ti-au spus ca Obama e un om rau care are legaturi teroriste.Vei vota cu un pro lifer convins 100%, un om foarte bogat, care a fost mereu bogat(care sunt convinsa ca nu ii va ajuta pe saraci pt ca nu stie ce e aia), care in mai toata istoria lui a votat cu partidul lui, partid care a adus America in buda in ultimii ani.Un om care a fost extrem de iresponsabil in alegerea VP, VP care este ultra religios, fara pic de experienta, 100% pro life dar si pro war si care s-a asociat cu secesionistii, nu acum 40 de ani ci acum in prezent.
As prefera sa spui: ba am bani multi pt ca sotu are firma si prefer sa votez republican ca toti ceilalti ca sa imi salvez avutul, decat sa vi aici si sa o dai cu omul Obama care e de 2 lei si alte cioace.
Cum zice Monabella, inteleg si eu ca bogatii voteaza republican, doar nu o sa renunte ei la ce e bine pt ei, e normal, self preservation.
speed spune:
am gasit un test dragut aici,asa mai pentru incepatori (banuiesc ca pentru cunoscatori raspunsurile sunt usor de identificat )
blackpanterro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui speed am gasit un test dragut aici,asa mai pentru incepatori (banuiesc ca pentru cunoscatori raspunsurile sunt usor de identificat ) |
Foarte fain testul! Din 13 incercari,am ales 3 quote-uri a lui McCain, celelalte au fost ale lui Obama! Clar sunt pt Obama :).Chiar asa pe faza sunt cu ce spun oamenii astia?
speed spune:
si mie tot obama mi-a iesit...desi cred ca am fost de acord cu mccain la economie parca...
blackpanterro spune:
http://imvotingrepublican.com/ - You'll get what you deserve!
Ramona J spune:
Blackpanterro, nici nu merita raspuns acuzatiile tale. Ca de obicei, iti pierzi timpul pe sub centura.
Ma duc sa iau testul ala mai bine.
Am avut unul la primaries, cel mai bine m-am potrivit cu Kucinich.
blackpanterro spune:
Ori nu ai pic de simt al umorului ori clar nu il intelegi pe al meu.Pt tine emoticoanele alea cu ras inseamna ceva sau le pun a proasta?
Oricum serios vorbind nu imi pari ca esti democrata sau ca ai fost vreodata.Sorry, asta e perceptia mea.