Palin versus Obama - a star is born (2)
Raspunsuri - Pagina 42
avmaria spune:
Citat: |
Parca e mai usor sa fii sarac decit middle class. |
Ramona, crede-ma pe cuvant, asta e o amagire a middle classului.
Aprilie, scuza-mi interventia – posibil catalogata ca atac la persoana, da nu-i bai, ca am o reputatie de beligeranta de aparat – insa mie mi se pare cumva deplasat ca tu sa revii pe postul asta sa dai lectii de ce si cum sa voteze lumea, dupa ceea ce ai scris acum cateva pagini si pt care ai fost taxata - si nici macar destul in ochii mei – caci vinovatia ta nu este doar discriminarea religioasa ci discriminarea minoritatilor in general (si ca si consateanca te presupun o ferventa aparatoare a lui Funar). N-as fi stiut in ce vizuina sa ma ascund pana ma uita lumea, nu sa revin batoasa pe baricade (cu vezi doamne noua gaselnita a politicii asigurarilor sociale a lui Obama)
Tu intelegi ca in contextul afirmatiilor tale anterioare
« nu as fi votat niciodata un tigan presedinte (sau orice alt minoritar).Sint de parere ca sint destui romani valorosi,exponenti veritabili ai neamului nostru !
De ce as vota un negru (minoritar) acum ?
Nu in ultimul rind,provine dintr-un tata musulman (Kenyan,daca nu ma insel) ; Obama poarta multe tare... »
afirmatia ta de acum « Daca la inceput nu eram hotarita cu cine sa votez (visam marea-cu-sarea de la partea democrata in privinta asigurarilor medicale),incet,incet ma apropii de o decizie. » mi se pare o insulta la adresa inteligentei mele ?
Eu una m-am ingrozit de un asemenea mod de gandire deja atunci, da acum chiar nu mai pot tace din gura, dupa ultima ta rafala de perle :
« Un mic amanunt : de multe ori,saracia e indusa de lene...
Aici cel putin,ai posib sa-ti iei mai multe job-uri,sa muncesti pina-ti vine rau ...dar poti scapa de "saracie" !
Sigur ca e mai comod sa ai job on and off,sa tragi targa pe uscat ...si sa mergi la un spital de guvern,care te trateaza gratis !
Ca nu mai scot aia bani de pe tine in vecii vecilor! »
De la mine pt tine : rusine !
Si uite, in cinstea ta, am sa deschid un nou subiect
Ramona J spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui avmaria
Ramona, crede-ma pe cuvant, asta e o amagire a middle classului. |
Nope. In cazul in care te loveste vreo boala grava ajungi pe drumuri daca nu esti super-rich. Ba datorita lui Biden e mai greu sa "file for bankruptcy".
Aprilie spune:
Ma refeream la saracii de aici...credeam ca e evident pt toata lumea ( doar nu m-am referit la tarile din lumea a treia,unde se moare de foame efectiv).
Nu m-as referi la alte tari nici din greseala pt ca habar n-am de situatie.
Dar aici, sa fii sigura ca daca-ti place sa muncesti,ai tot ce ai nevoie !
Nu tot ce visezi,dar poti duce o viata decenta...
Parerea mea.
Ceea ce in Romania de ex nu se intimpla...
In rest,aberatia cu Funar daca n-ar fi ridicola ,e chiar comica !
Funar a fost rusinea Clujului; din pacate,a stat primar 12 ani dar nu cu voturile mele,nici ale alor mei!
Pe Funar l-au votat cei cu minte putina.
Se pare ca datul cu nuca in perete e sportul tau favorit.
Nu am timp (nici interes) sa-ti spun cum stau treburile pe aici...
Oricum,din Franta se vede ca din Alaska in Russia!
Daca te deranjeaza postarile mele, nu le citi!
Prezenta mea aici nu te priveste !
N-am sfatuit pe nimeni cu cine /cum sa voteze.
Mi-am dat doar cu parerea,aici,unde simpatizantii democrati bat 80-90 % dupa socotelile mele.
Vrei tu neaparat unanimitate ?!
Si da, te raportez pt harassment!
adriuta spune:
Saptamana trecuta un prieten bun si-a inmormantat fata de 32 de ani bolnava de cancer. Au operat-o dar fiindca avea asigurare de sanatate de stat (access...parca se numeste) nu au mai facut tratamentele post operatorii "ca la carte" si un dr. a spus ca e ok e vindecata si dupa 1 an s-a imprastiat peste tot.
Alta cunostinta bolnav cu inima ajunge la ER in stare grava...i se spune bla bla...ai grija la dieta...ai vasele...etc. avea tot asigurare de stat. Nevasta-sa se angajeaza si primeste asigurare. El iar face criza ajunge iar la ER in 2 zile era operat. A fost mai mult o interventie(i-au pus 2 tubulete pe care le-au introdus prin vena-totul a durat 30 min) Bilul...80 000$. Asigurarea a platit 79 000. Daca nu ii faceau asta in 3 luni murea. Cu 2 luni inainte era ok totul.
Daca n-ai asigurare dar ai bani cat de cat, o nastere te costa 10 000. Cei cu asigurare(fie ea si de stat) 200$. Deci mai bine sarac dar depinde de caz(vezi mai sus)
SISTEMUL DE SANATATE ESTE PRIMUL IN CARE AR TREBUI SA SE FACA CEVA!
Doctorii sunt considerati prea mari spend-eri daca cer multe analize, teste...ect si risca sa nu mai aiba contract cu acea asigurare de la anul. STIU SIGUR asta si stiu cate calcule si cum isi calculeaza fiecare caz si ban.
Sunt multe bune in America dar si multe rele.
Din pacate tare mi-e teama ca totul este doar TALK...
Mama lui NIXON cand a dat frau liber asigurarilor private
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
blackpanterro spune:
citat din mesajul lui Aprilie Sau,mai pe intelesul tau : nu raspund la provocari ! |
Pai nu raspunzi pt ca esti din categoria "Nu imi pasa pt ca nu e problema mea". Daca erai in locul cumnatei mele cred ca nu mai erai asa de ocosha!
Cat despre cantatul la alta masa...eu am pus o problema serioasa si tu o dai cu...clar nu esti in tema cu realitatea multora...de aia iti place poate si de McCain ca e la fel de inafara realitatii.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
avmaria spune:
Ramona, nu te contrazic, tu stii mai bine. Dar in cazul asta de ce nu scrii
"Parca e mai usor sa fii sarac decit middle class CAND ESTI BOLNAV."
in loc de
"Parca e mai usor sa fii sarac decit middle class. Point"
blackpanterro spune:
Se pare ca Joe instalatoru' nu are licenta de functionare, deci cum poate el sa isi faca firma daca nici nu are acte de functionare???
A si btw nici nu il cheama Joe.
http://www.reuters.com/article/vcCandidateFeed2/idUSN1639355520081016
Chiar ca a devenit nenea asta faimos, toata lumea il cauta .A vrut si el 2 minutes of fame si le-a primit cu ajutorul taicii McCain care pana maine pun pariu ca uita cine e.
Nu o sa pot sa cred vreodata ca McCain ii va ajuta pe saraci sau di middle class...nu se poate identifica cu nimeni din clasa saraca, lower middle class sau middle class pt ca ei au fost mereu bogati si nimic nu ma poate convige ca el da doua parale pe ce se intampla mai jos de el.
Iar la debate m-a scarbit total cu jibber-jabber-ul lui despre avorturi.Omul asta nu are pic de respect pt femei.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
Ramona J spune:
citat din mesajul lui avmaria Ramona, nu te contrazic, tu stii mai bine. Dar in cazul asta de ce nu scrii "Parca e mai usor sa fii sarac decit middle class CAND ESTI BOLNAV." in loc de "Parca e mai usor sa fii sarac decit middle class. Point" |
Pai discutia era despre sanatate, asta era contextul.
Ramona J spune:
citat din mesajul lui Andrada http://www.youtube.com/watch?v=zwwjPnnvK40 |
http://www.youtube.com/watch?v=Goaj5V4tZoc
http://www.youtube.com/watch?v=mrqoSyKsAPw&feature=user