Palin versus Obama - a star is born (2)
Raspunsuri - Pagina 36
blackpanterro spune:
Parerea lui Christopher Hitchens.
http://www.slate.com/id/2202163/
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
analuz spune:
De "cunostintele" lui Obama nu se mai leaga, pentru ca s-au legat deja in primaries. El a raspuns la acuzatii, asa cum a putut, acum prefera sa se axeze pe issues, nu sa ii tarasca in noroi pe McCain si Palin, cum ar putea sa faca.
Despre ACORN, in primul rand ca voter registration nu e neaparat voting fraud, asta e mai greu de facut (la asta republicanii se pricep mai bine :) ). In al doilea rand, problemele sunt de la cei care lucreaza pentru ACORN si care de multe ori sunt platiti in functie de cate formulare completate au => frauda. ACORN e obligata sa trimita toate formularele completate mai departe (ar fi cam ciudat sa inceapa singuri sa respinga inregistrari pe diferite criterii), iar in multe cazuri au semnalat singuri ca anumite formulate nu par a fi in regula. Problema e ca majoritatea celor care s-au inregistrat vor vota cu Obama, iar republicanilor nu le place asta ;).
Da, Obama nu a facut publica foaia matricola de la Columbia, si eu ma intreb de ce. Dar nu cred ca se mai indoieste cineva de nivelul lui intelectual.
blackpanterro spune:
Ramona, uite ce spune Hilary...nu mai candideaza...dar se poate razgandi, bineinteles.Personal nu cred ca va mai candida.Americanii sunt si mai "nepregatiti" pt o femeie presedinte decat pt un presedinte negru.
http://news.yahoo.com/s/ap/20081014/ap_on_el_pr/clinton_s_future
monabella spune:
Mey oameni buni sa fim intelesi, sfint nu e nici unul. Ideea mea e care ar face mai putin rau si evident acela e Obama.
Pt. simplul motiv ca ma identific cu mai toate din vederile lui (de fapt cele democrate caci inainte tineam cu Hillary): healthcare, offshoredrilling, eductaion, foreign policy etc. Pentru health care nu sint bani acum evident, dupa ce au scos bancile din rahat de unde sa mai fie? dar peste un an sau doi sau trei vor fi, dupa ce va creste taxele companiilor mari. Chiar vi se pare normal profitul lui Exxon Mobil si altele ca ele?
da-le in pisici de note din facultate. pe bush l-au votat chiar cind la Frontline au spus ca n-a stralucit la scoala sau ca venea la job cu hangover si au intervievat colegi de servici carora bush le spusese asta. Chiar daca are C pe linie credeti ca asta ma va determina sa votez cu mcCain?
sa nu uitam problemele mari pe care tara asta le are: healthcare, deficit bugetar, educatie, independenta economica, politica straina etc, etc... Faptul ca Obama are A sau C la nu's ce materie nu il face mai mult sau mai putin capabil sa le rezolve...
Pt. mine e clar: McCain minte si se fofileaza mai mult ca Obama iar in caz ca da ortul popii McCain Palin e depasita de situatie.
Si sa nu uitam ca e bine ca (,) conducatorii sa fie schimbati din cind in cind (vedeti Robin Williams in Man of the year) pt. ca asemeni copiilor mici se umplu de rahat. Am avut republicani, e rindul democratilor.
Nu uitati sa va uitati la http://www.pbs.org/wgbh/pages/frontline/choice2008/
Andrada spune:
Fetele tot citesc una alta si inteleg ca majoritatea celor 700 de miliarde se vor duce mascat spre Japonia si China pentru a acoperi dobinda uriasa (cica au facut bancile imprumuturi de doi lei). Cica daca ar fi fost numai housing se redresa din timp, dar ca nu ne mai amina astia cu imprumuturile asta e problema
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
blackpanterro spune:
Andrada, pot sa cred asta. In ritmul in care se imprumuta US acum o sa plateasca in dobanzi mai mult decat pt heathcare si education .
Un articol despre asta
http://www.washingtonpost.com/ac2/wp-dyn?pagename=article&node=&contentId=A3188-2003Sep12¬Found=true
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui analuz De "cunostintele" lui Obama nu se mai leaga, pentru ca s-au legat deja in primaries. El a raspuns la acuzatii, asa cum a putut, acum prefera sa se axeze pe issues, nu sa ii tarasca in noroi pe McCain si Palin, cum ar putea sa faca. Despre ACORN, in primul rand ca voter registration nu e neaparat voting fraud, asta e mai greu de facut (la asta republicanii se pricep mai bine :) ). In al doilea rand, problemele sunt de la cei care lucreaza pentru ACORN si care de multe ori sunt platiti in functie de cate formulare completate au => frauda. ACORN e obligata sa trimita toate formularele completate mai departe (ar fi cam ciudat sa inceapa singuri sa respinga inregistrari pe diferite criterii), iar in multe cazuri au semnalat singuri ca anumite formulate nu par a fi in regula. Problema e ca majoritatea celor care s-au inregistrat vor vota cu Obama, iar republicanilor nu le place asta ;). Da, Obama nu a facut publica foaia matricola de la Columbia, si eu ma intreb de ce. Dar nu cred ca se mai indoieste cineva de nivelul lui intelectual. |
Lumea se leaga de cunostintele lui inca din primaries. Eu nu sint satisfacuta cu raspunsuri gen "a guy I know from my neighborhood". Sau cica au mers copiii impreuna la scoala. Serios? Copiii lui Ayres cred ca sint mai apropiati de virsta lui Obama decit de a fetelor lui.
Nu cred ca e vorba despre nivelul intelectual al lui Obama. La fel, sint curioasa cu ce fel de oameni s-a asociat, pe ce teme au fost scrfierile lui etc. Ce are de ascuns? Cum am spus, mai mult te purica la un job interview decit i se pun lui intrebari.
La o intilnire cu Jewish voters a fost intrebat de Khalid Al Mansoor (daca i-am retinut bine numele, am scris mai devreme despre el). E tipul care i-a pus o vorba buna sa intre la Harvard. Raspunsul a fost tot "a guy I know".
Cu totii am intilnit indivizi dubiosi de-a lungul timpului, dar daca te asociezi cu ei ani de zile... Nu mai zic de Rev. Wright!
Despre ACORN - asta e parerea ta ca Obama nu e involved. De unde stii, a investigat cineva chestia asta? Poate ca o fi, nu stiu.In orice caz, el a dat $800,000 si ei inregistreaza persoane inexistente - democrati.
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada Fetele tot citesc una alta si inteleg ca majoritatea celor 700 de miliarde se vor duce mascat spre Japonia si China pentru a acoperi dobinda uriasa (cica au facut bancile imprumuturi de doi lei). Cica daca ar fi fost numai housing se redresa din timp, dar ca nu ne mai amina astia cu imprumuturile asta e problema A L’amore che move il sole e l’altre stelle. www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu |
Scary. Tocmai de asta are sens ce spune McCain despre "spending freeze" - ca de unde?
Andrada spune:
Daca totusi iese Obama, America n-a avut in toata istoria ei un presedinte mai inteligent. E absolut fantastic! Asta trebuia sa se faca scriitor.
A
PS Daca e spending freeze de ce mai da tata mccain tax-break oil/corn companies, cind a zis freeze sa freeze toata lumea. O sa fie ca la Bush, cheltuiti voi pe noi, ca noi nu pe voi ca sa va protejam in final pe voi.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
monabella spune:
Spending freeze a lui mcCain nu are sens si sa va spun de ce.
Pt. ca el dupa 8 ani in care bush a dus deficitul la juma de trilion vrea sa inghete tot. sa nu mai dea bani pt. nimic, biblioteci, granturi, research, no child left behind sau mai stiu eu ce alte programe sponsoritate de guvern. Nada.
Asta nu inseamna ca Obama va arunca cu banii a la Bush, ok. Pur si simplu ce a zis el este ca va prioritiza programele dar va lasa unele fundamentale sa functioneze, ceea ce mi se pare corect. Poate ca sint copii saraci care chiar au nevoie de granturi de la stat ca sa mearga la collge. poate ca sint scoli in cartiere sarace care au nevoie de bani etc.... Vi se pare corect ca McCain sa taie finantarea tuturor programelor si sa lase in schimb corporatii gen exon sa cistige milionae? Mie nu.
Mi se pare mult mai sensibil ca marile corporatii sa plateasca taxe mai multe iar guvernul sa sponsorizeze programe vitale. Ceea ce vrea sa faca Obama este asemanator cu planificarea financiara a unei familii on-the budget.
Nu stiu citi dntre voi lucrati sau aveti prieteni in universitati, in cercetare. Daca iese mccain, cu politica asta a lui acesti oameni vor deveni someri. Forget research. Nu sint bani. Am avut prieteni care au trecut prin asta sub guvernul Bush.