Palin versus Obama - a star is born (2)

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Hai fetelor, ca mai e o luna numai!NU va depresati de pe acum, sa vedeti ce-o fi mai incolo, dupa alegeri( indiferent de cine iese la conducere...va fi jale cel putin un an, ptr ca problemele tarii sunt atat de majore, incat va fi mult mai rau inainte sa fie mai bine).

Crisss 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

monabella,adevarul este ca nu-mi place mccain...sarah palin si mai putin !
sint dezamagita ca n-au prezentat alti candidati...

dar nu-mi place nici obama si nici biden .

inainte de nominalizare,eram hotarita sa votez candidatul democrat ! dupa ce l-au prezentat si am citit/informat despre el,mi-a scazut entuziasmul...biden,la fel.

nu stiu, s-ar putea sa nici nu merg ... mai vad dupa debate-ul de sapt viitoare.
cel putin asa o sa am constiinta impacata.

Dar un lucru cred : indiferent de cine va fi ales,problemele grele n-or sa se rezolve peste noapte ! economia,asigurarile de sanatate,ss,medicare,etc.

Si da, asigurarea de sanatate ar trebui sa fie un drept !
Asta sa se angajeze vreunul din ei sa rezolve si are votul meu !
dar n-au s-o faca.
tipii din sanatate/farmaceutica au un purcoi de bani si lobisti platiti regeste ca sa le sustina interesele...

iar noi raminem suflind in degete...

razboiul iar...obama a trimbitat ca-l va opri imediat,acu' da inapoi,ba poate ca intra si in pakistan
mccain nici macar nu prezinta o data,cit de cit,de retragere...
deci,si aici,fara sperante

banii (de razboi)se duc pe apa simbetei si noi raminem cu greutatile pe cap

nu e prea mult ce putem face...

de aia zic,am ramas cu un gust amar...

credeam ca doar in romania am fost dezamagita la alegeri...uite ca sint si aici ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuz spune:

Eu cred ca se va schimba ceva cu asigurarile de sanatate. In primul rand pentru ca acum se abordeaza altfel problema. In loc sa incerce sa schimbe complet sistemul actual, lucru care ar intampina multa opozitie, vor incerca sa lucreze cu sistemul asta prost, asa cum este, si sa incerce sa-l peticeasca, sa ofere ajutor celor care nu pot avea asigurare acum. Planul lui Obama nu va avea succes fara un mandat, dar are mai multe sanse sa fie aprobat in forma actuala.

Din punctul acesta de vedere planul lui Obama este mai putin radical decat cel al lui McCain. McCain, prin taxarea asigurarii de sanatate nu va face decat sa distruga sistemul care exista. Cred ca sistemul lui nu ar functiona decat in cazul in care compania de asigurari ar fi obligata sa iti reinnoiasca contractul la inceput de an, fara sa il modifice foarte mult. Dar nu am auzit sa propuna asa ceva McCain.

Iar despre razboi, McCain o tot da inainte cu victoria, ce o fi insemnand asta numai el stie. In Pakistan, orice ar zice McCain vor trebui sa ia masuri, cum necum. Nu poti permite ca o tara care detine arme nucleare sa cada in mana teroristilor. O sa fie o situatie delicata. Solutii clare nu au nici unul, si nu exista, dar Obama imi inspira mai multa incredere ca nu ar lua decizii pripite. Este cu capul pe umeri si foarte rational, poate prea rational cateodata, influenta lui academica. Dar se inconjoara de oameni capabili si stie sa asculte sfaturile lor.

Just rambling... :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

punct ochit punct lovit analuz. in politica externa iar nu sint de acord cu mccain (eu n-am fst de acord cu nici un razboi si zic si eu ca si Obama ce pisici am cautat in irak cind nu irakienii ne-au atacat de 9/11). Am considerat intotdeauna ca bush a facut o mare greseala de-aia nici nu l-am votat niciodata.
April, e de inteles ca poti avea candidtati care nu iti plac din diverse motive. Parerea mea in astfel de cazuri ar fi sa votez pe cel care ar face cel mai putin rau (sau sa nu votez).

A vota cu mccain dpdv-ul meu e grav. Ba chiar cu majuscule GRAV. PRIMEJDIOS. Mai grav decit a fost a-l vota pe bush in ultimele doua alegeri.
Ce ne facem cu problemele astea grele daca mccain da coltul si raminem cu palin ?
oare sarmul ei face fata problemelor complexe cu care se confrunta lumea? caci alegerile astea vor avea repercursiuni asupra intregii lumi nu nuai asupra Americii.
Pina la urma vorba celor de la snl: experienta ei in politica externa se rezuma la a vedea Rusia din batatura :=)
voteaza dupa ce te gindesti ce masuri ar lua fiecare candidat pt. problemele care ti se par tie cele mai acute.

Mergi la inceput

Revin sa precizez ca obama a spus ca a avea asigurare medicala e un drept. daca va amintiti a fost o intrebare a unei doamne din sala care suna cam asa 'credeti ca asigurarile medicale sint "comodities"?'

la care obama a spus ce am precizat mai sus si a explicat ce vrea sa faca. a spus clar ca s-a intilnit cu oameni care au devenit bankrupt din cauza cheltuieliror de spitalizare. a spus ca va schimba asta. nu cred ca e de presupus ca va lasa lucururile asa din cauza companiilor de medicamente si lobby-istilor. e una din problemele stringente ale societatii actuale.

Mccain, a pus din nou placa cu 5000 si ca lumea e libera sa se asigure unde vrea (si unde poate daca poate).

de curiozitate april ai vazut filmul lui Moore cel despre asigurari medicale?

si tot nu-mi trece, apropo de asigurari medicale: mccain a votat acum ceva timp impotriva asigurarii copiilor saraci. era o motiune care nu a fost aprobabta sa se aloce niste bani pt. copiii saraci sa aiba asigurare medicala. Eram in masina cind am auzit la radio si l-am blestemat pe bush. i-am scris varului meu din australia despre asta si apoi am remarcat ca obama a declarat asta in dezbatere. si pe buna dreptate. de ce crezi ca ii va pasa lui mccain de asigurarile poporului american cind nu i-a pasat de copiii saraci daca au asigurare si a votat impotriva???? In lumina acestui mic amanunt nu e mai plauzibil sa il suspectez pe mccain ca nu va face nimic? macar oabama a fost sarac stie cu ce se confrunta omul de rind.

Mergi la inceput

stire de o schioapa in ziarul local: "Palin ivestigata pentru abuz de putere".
Pai mama draga, zic eu, daca a facut asta ca guvernator daca doamne fereste ajunge preseinta va face abuzuri mult mai mari.

Apoi exista un articol in ultimul numar al ziarului Time despre dezbaterea McCain - Obama.

Autorul explica exact ce am spus mai sus, ca Obama a spus clar ca health care e un dre[t si a spus planul lui dupa care a explicat ca mama lui a murit de cancer la 53 ani si s-a razboit cu asigurarile si ca stie ce inseamna asta.

Tot articolul cu pricina spune c McCain a raspuns destul de evaziv la intrebari pe cind Obama a fost direct si la obiect. Asta e si parerea mea dar... sa nu subestimam prostia maselor.

nu uitati ca sapt. viitoare pe pbs la frontline este filmul Choice 2008. Va invit sa ne uitam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Monabella, Palin a fost gasita vinovata de comisia ce a investigat-o pt abuz de putere.Acum ea ii acuza de partizanat cand de fapt comisia e compusa din republicani si democrati si toti au hotarat ca e vinovata.Si au mai descoperit ca sotza-su era foarte implicat in tot, cat a fost ea guvernator.

Check this out: http://www.star-telegram.com/religion/story/968453.html
Haha, cum ii platesc prostii vizitele la biserica!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

la bbc www.bbc.co.uk/iplayer/episode/b00dzyg0/Panorama_Obama_and_the_Pitbull_An_American_Tale/" target="_blank">panorama... pe de o parte mi-a confirmat ca nu prea e de ales dar m-a si linistit ca nu-s singura care are impresia ca obama e doar un smooth operator cu ambitie politica si nici o substanta - vezi interviul in care l-a mesmerised pe comentatorul politic de ala n-a observat contrazicerile (bine ca are nevasta isteata care a citit transcriptul cu creionul in mana)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Shucks! La noi cica nu merge link-ul.
Aseara unul dintre comentatorii de la CNN, mare suporter al lui Obama a spus ca nu se poate pune in practica planul de asigurare al lui Obama ca nu sint bani. Campbell Brown l-a intrebat de ce nu spune Obama chestia asta, iar tipul a raspuns ca asta-i politica.
Eu ma mir in continuare cum Obama "gets a free pass" de la presa. Desi se discuta despre tot felul de legaturi cu persoane dubioase, nimeni nu-l intreaba nimic. In schimb pe Sarah Palin o intreaba si de certurile ei cu bibliotecara din Wasilla.
Acum e scandalul cu ACORN pe care majoritatea presei il ignora. Obama le-a dat $800,000 ca sa inscrie "voters". Ei inscriu persoane care nu exista, morti, copii de sapte ani etc. Eu ma intreb care e rolul lui Obama in toata chestia asta.
Uite un articol din Washington Times despre Obama si Odinga. Acolo tot de "change" vorbea. Asta e genul de schimbare pe care si-l imagineaza el? De ce nu pune "mainstream media" intrebarile astea? Recent am aflat ca Obama nu si-a "released records" din facultate. Daca mergi sa iei un job la o firma ei pot sa-ti ceara lucrurile astea, de ce n-ar face asta si candidatul la presedintia US?
Articolul de care spuneam:
http://washingtontimes.com/news/2008/oct/12/obamas-kenya-ghosts/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Pai Ramona, exact la fel a castigat si Bush alegerile in 2000, cu oameni inexistenti.O fi un trend.

Cat despre school records, daca nu au fost expuse cum stie lumea ca a fost Magna Cume Laudae?

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput