Palin versus Obama - a star is born (2)
Raspunsuri - Pagina 17
blackpanterro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xenocid
I'ai vazut www.drawger.com/zinasaunders/images/Dinosaur-Palin.jpg" target="_blank">noile www.drawger.com/zinasaunders/images/Sarah-Palin-Librarian.jpg" target="_blank">afise de campanie? Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Superb!
Sti ca ea crede ca dinozaurul si omul au trait impreuna acum 4000 de ani? Sti de ce sustine asta? Ca ea a "vazut" amprente de dinozauri langa amprente umane...LOL cred ca e singura de pe pamant care a vazut asemenea lucruri! LOL
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
blackpanterro spune:
Si dovada clara ca nu stie sa raspunda, pe langa faptul ca nu are nici un raspuns direct ci numai discursuri, e ca incepe cu intrebarea pusa: Ce parere ai despre Israel? Parerea mea despre Israel este....bla bla, urmeaza discursul.
PS. In timp ce scriu aici o aud spunand intr-una NUCULAR! Sa ii spuna cineva ca nu se spune nucular!!!
xenocid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro Sti ca ea crede ca dinozaurul si omul au trait impreuna acum 4000 de ani? Sti de ce sustine asta? Ca ea a "vazut" amprente de dinozauri langa amprente umane...LOL cred ca e singura de pe pamant care a vazut asemenea lucruri! LOL |
Pai n'avea ea sloganul ala Small Brain Values parca !?
blackpanterro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xenocid
Pai n'avea ea sloganul ala Small Brain Values parca !? Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Eu auzisem ca Too much Sarah Palin will kill brain cells.Da asta nu era sloganul ei
blackpanterro spune:
Na am terminat si eu vizionarea dezbaterii. Biden s-a descurcat excelent cu raspunsuri la obiect.
Palin, a fost cutesy si folksy si....cam atat.
Acum pun pariu ca nu o mai vede presa pana la alegeri.O sa se asigure republicanii ca alegatorii vor tine minte o Palin cutesy si nu o Palin plina de faux-pas.
Vad ca poll-urile spun ca Biden a castigat debate-ul detasat.Sunt si 30 de puncte intre ei, depinde ce poll citesti.
lai spune:
Da, Palin a avut o dezbatere peste asteptarile scazute create de prestatia din ultimele doua saptamani, iar republicanilor le-a venit inima la loc.
A avut cel putin vreo trei raspunsuri cand moderatoarea o intreba ceva direct si ea o repezea cu un 'mda.. dar eu vreau sa vorbesc despre altceva si asta o sa si fac.' A mai avut vreo doua raspunsuri cand senzatia mea a fost ca nu prea stie despre ce vorbeste, dar poate ma insel. Apoi, cand a intrebat-o daca ar schimba ceva din planul de guvernare avand in vedere e(in)volutia economiei, apoi de vreun caz din trecut cand si-au schimbat parerile politice ca urmare a schimbarii circumstantelor, ea, nu. Asta e ca la interviu pt. slujba cand ti se cere sa numesti trei slabiciuni si tu zici ca n-ai nici una.
Si-a spus lectia pe care a invatat-o de acasa si a spus-o bine, cu incredere. (evident ca si Biden si-a pregatit dinainte mesajele pe care vrea sa le transmita, detaliile cu care sa-si argumenteze raspunsurile, diferenta fiind ca el s-a priceput sa insereze aceste mesaje si detalii in replici care chiar raspundeau intrebarilor moderatoarei).
Dar faptul ca a fost jumatate din timp pe langa subiect, ca are mult mai putine cunostinte decat Biden, ca a vorbit foarte informal, ca a intruchipat imaginea despre care vorbeam in postul anterior nu inseamna ca nu a facut ceea ce se voia de la ea - a fost draguta, energica, increzatoare, nu s-a balbait, n-a spus nici o prostie majora, a bagat si poezeaua cu democratia, toleranta si libertatile, s-a conectat cu poporul, iar asta este suficient sa justifice de ce a fost nominalizata...
Biden a mers foarte bine, si ca substanta, si ca strategie (s-a luat de McCain, nu de ea; s-a conectat si el cu poporul; mi-a placut cand repeta sa se asigure c-a inteles lumea ce vrea sa transmita). Ar fi putut sa fie si mai energic si ar fi trebuit sa ii atraga atentia lui Palin mai mult decat o data ca nu e pe subiect, dar probabil i-a fost teama sa nu fie considerat prea agresiv la adresa ei.
Palin a dialogat cu el mai mult decat el cu ea (asa cum Obama a dialogat cu McCain mai mult decat reciproca) si a dat impresia ca are mai mult fun cu dezbaterea decat el. Pe de alta parte ar fi fost atat de usor sa se interpreteze ca Biden are atitudinea gresita fata de Palin incat cred ca si el a intrecut asteptarile din punctul asta de vedere.
Lai
giani spune:
Am avut impresia ca Palin recita niste texte invatate pe dinafara, probabil ca asta fac cu totii, da' unii se pricep mai bine, par mai naturali, cum a fost Biden de exemplu. In debate-ul lor Biden a parut mai profesionist, un discurs mai bun. Iar Palin nu raspundea la intrebari, facea ce facea si trecea pe textele ei. Discursul ei nu e impresionant, nici vocea nu prea o ajuta, doar look-ul e outstanding, are ceva de stewardesa in aspect :-) Binden mi-a lasat impresie buna prin comparatia cu Palin.
crisspoliss spune:
Si eu m-am uitat la dezbatere, e drept, cam plictisitoare ca intrebarile nu erau cine stie ce. Dar nu inteleg de ce Palin se tot referea la ea si familia ei ca fiind middle class americans, si cat de profesional e sa tot zici Darn si Heck. Si tare a fost si faza de la inceput cand s-a repezit la el si i-a zis: Can i call you Joe?
PE mine ma cam dispera tanti asta.
Dar dupa dezbatere mi-a casunat sa ma uit si la aia vice din 1992 pe youtube, cand a castigat Clinton cu Al Gore. Si vreau s azic ca toti au aceleasi replici, nimic nou sub soare. Adica Republicanii o dadeau inainte cu nu votati democrati ca va maresc taxele si reduc locurile de munca( si la Clinton chiar a fost pe dos) iar democratii o dau intr-una cu we need change....
Biden mi-a placut de data asta ca era super informat, nu ca PAlin care o dadea pe langa cu raspunsurile si zambea fortat cand Biden o contrazicea...si a lasat-o de cateva ori fara replica
Si ce mai e faza cu Iran, sa nu ii lasam sa aibe nuclear weapons si nuclear power???io de arme inteleg, dar ce are dom'le cu energia electrica?
Crisss 23+
Andrada spune:
Da Lai, nucular description!!
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu