Palin versus Obama - a star is born (2)
Raspunsuri - Pagina 16
lai spune:
Intruchipeaza exact imaginea aia de ignorant plin de sine pe care multi o au despre americani.. apoi cu asa ceva iesim la inaintare, nu e de mirare ca lumea sa aiba atare impresie. Hockey moms of the world, you guys, bless your hearts, yo m-am deprimat, ma'c sa ma culc
Lai
Ramona J spune:
Lai, ai uitat "aw, say it ain't so, Joe". Mie asta mi-a placut!
Uite parerea mea: in debate asta Palin s-a descurcat mai bine cu Biden decit McCain cu Obama la debate-ul trecut.
E Washington outsider, nici nu mai e cazul sa zica asta. Eu zic ca republicanilor le-a mai venit inima la loc, ea si-a recistigat din "confidence" si polls se opresc din curba descendenta, poate mai si recupereaza putin in zilele urmatoare.
Una peste alta "she had a good night".
Edit sa adaug ca toata lumea care spune "nucular" ar trebui sa primeasca amenzi! Nu ma deranjeaza expresiile folksy, dar "nucular" asta ma scoate din minti.
Ramona J spune:
Am dat peste filmuletul asta pe youtube, e interesant ca democratii spun ca vinovati sint republicanii ca sint impotriva "deregulation". De aici reiese ca a fost tocmai invers. Mie imi place ca Bill e mai sincer printre democrati.
http://www.youtube.com/watch?v=_MGT_cSi7Rs&feature=related
lorelaim spune:
Interesant art in Telegraph
http://blogs.telegraph.co.uk/toby_harnden/blog/2008/10/02/revealed_uk_ambassadors_verdict_on_barack_obama_
http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/uselection2008/barackobama/3125120/Exclusive-Barack-Obama-is-aloof-says-British-ambassador-to-US.html
Off topic: Lai - apropo de ceea ce scriai "imaginea aia de ignorant plin de sine pe care multi o au despre americani... " uite aici un art (care nu are de-a face cu politica) http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/northamerica/usa/3120602/Nobel-literature-prize-judge-American-authors-insular-and-ignorant.html
Lorelai
May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
blackpanterro spune:
Exact cum m-am asteptat, Palin tine intr-una discursuri si nu raspunde la intrebarile puse. Sute de cuvinte intr-o propozitie sarind de la un topic la altul in aceeasi propozitie, mereu terminand cu mavericu McCain.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
blackpanterro spune:
"I may not answer the question the way you want to hear, but I'll talk straight to the American people and let them know my track record," zice Palin.
Traducere : Pt ca nu stiu sa raspund intrebarilor I will be ranting on and on ca la asta ma pricep.
Sunt dezamagita ca nu au fost puse intrebari despre roe v wade, despre creationism.Ar fi piperat putin dezbaterea, asa mi s-a parut sterila.
Joe s-a comportat exemplar vazandu-se clar experienta.
blackpanterro spune:
Voi ati inteles ceva din ce a spus Palin despre climate change? Eu nu am inteles nimic.
A spus incontinuu "so we can clean up the planet" si "climate change".
blackpanterro spune:
In legatura cu Iraq-ul, Palin has no clue.Intareste intr-una ideea lui McCain "we cannot lose in Iraq", "we must win in Iraq and Afganistan" .Astia nu cred ca traiesc in prezentul in care am pierdut de mult razboiaiele astea.
Sa marim the military???? De unde? Nu se mai inroleaza NIMENI!! Cumnata-miu nici nu poate sa faca quota de 2 OAMENI inrolati pe LUNA!!
Astia ce vor sa bage reinrolarea fortata ca sa "win" in Iraq?
xenocid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro Sunt dezamagita ca nu au fost puse intrebari despre roe v wade, despre creationism.Ar fi piperat putin dezbaterea, asa mi s-a parut sterila. |
I'ai vazut www.drawger.com/zinasaunders/images/Dinosaur-Palin.jpg" target="_blank">noile www.drawger.com/zinasaunders/images/Sarah-Palin-Librarian.jpg" target="_blank">afise de campanie?
blackpanterro spune:
Nucular! si observati cum spune terrorist...ea spune terrarists LOOOL
Respect for womens rights miss pro-life?? WOW