SUPERDIETA ***28***
Raspunsuri - Pagina 9
vias spune:
eu acum am la cuptor conopida..cu suc de rosii...ulei de masline si usturoi, cred ca mai tz fac si fasole verde cu usturoi...
inca ceva...lapte degresat, ou fiert si peste nu am voie deloc astea 2 saptamani???????..ca eu am inteles ca le mai pot baga in meniu...sau nu?????
...spuneti-mi ca sa nu fac vreo nebunie...pls!!!!
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
vias spune:
gata...am citit si m-am lamurit,...num ai daca simt nevoia
Lupta cu kg
ingerasul Darius-Andrei
MissJJ spune:
Emilia super felicitari. vai abia astept si eu sa vad 6 pe cantar in loc de 7.
Eu am papat un mar am mai bagat niste apa si acuma am la cuptor niste legume cu usturoi si sos de rosii.
Pfiuu greu primele zile pana imi intru in ritm. Da numai doua sapt e mai aiurea cas numai fructe si legume da pe urma...
Diseara mai merg la shopping si imi iau si niste varza niste praz si cateva fructe si niste seminte sa mai rontzai cand imi mai trec prin cap ganduri necurate.
Camy e greu la inceput das numai doua sapt nu e un capat de tara tre sa ne straduim daca vrem sa ne iasa.
Si cateva majorete de incurajare la fete:
Da restul de fete pe unde umbla? cam liniste pe aici...Hmm... Ia treceti la raport gagici.
Bretooo, Aprill pe unde umblati???
de Ari si Ami
Lupta cu kg
Brigit spune:
hello fete cocheta!
Nu-mi puneti absentza pe ziua de azi, sunt in zona, dar pt mine lunea e o zi nasoala.
Mada, bine ai venit, te trec pe listutza, sper sa imi fac timp de update-uri in seara asta. Recunosc- am citit pe diagonala...
Si io-s pe baricade de azi : 1.68- 57 kg acum , target 53 , merg pe varianta scurta si-om vedea ce o iesi.
Cami, am vazut retetele, sarumana . Le-am dat select all si le-am pus intr-un word, sa le am de inspiratie cand m-o trozni vreo pofta
Emilia, eu zic ca 2 kile (si!) intr-o saptamana e excelent.Chiar daca intri in faza II, daca te tii de regim o sa dai in continuare jos, chiar daca poate nu asa mult. Ideal ar fi si ceva miscare.
Breto, hai ca te astept sa te vad cu ticker
Va pup in mare fuga pe toate si revin
April
Emma are nevoie de ajutor !
bretonica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mada_mxm
Breto am luat eu link-ul corect de la tine da tu reply la asta si copie ce e dedesupt: Lupta cu kg PUpici. Daca vrei poti sa iti modifici ce scrie acolo intre paranteze cu ce cuvinte vrei tu. Si la ticker tiai salvat linkul unde sa intri sal modifici? de Ari si Ami Lupta cu kg |
SARUMANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...AA...nu stiu sincer...ma duc sa verific
Lupta cu kg
bretonica spune:
..nu am salvat nimic...o sa trebuiasca sa fac totul de la inceput?.....acum datzi-mi voie sa va salut.."CIAOOOOOO"...NU DE MULT M-AM INTORS DE LA SERVICI....am papat o megasalata..si m-am pus iute,iute la pc....am vazut la retzete de nu am apucat sa le citesc pe toate,dar am sa le stampez imediat,ca sa le am la indemana....aprilus ma vezi cu ticker?....sa va pup un pic de nu va vedetzi..
Lupta cu kg
MissJJ spune:
Breto hai ca te salvez tot eu.
Uite www.tickerfactory.com/weight-loss/wR7cRtd/" target="_blank">ici copie-ti linkul asta si aici bagi pin-ul care l-ai pus cand ai facut tickerul si iti poti face modificarile.
April thanx.
Vin cu retete mai diseara ca acu merg la dentist.
Edit: Mai eu nu va cunosc pe toate asa ca diseara ca sa stiti si voi cu cine discutati am sa va pun niste poze cu noi ca sa aiba si id-ul meu un "face". Daca vreti si voi sa puneti eu ma bucur sa facem cunostintza asa mai face 2 face.
de Ari si Ami
Lupta cu kg
vias spune:
...mai, intr-adevar greu...si eu am mers si mi-am mai luat de ciugulit..
Lupta cu kg
ingerasul Darius-Andrei
Brigit spune:
Gata, am facut update la listutza cu primul raport al Emiliei.
Breto, te-am vazut cu ticker. A, si am vazut si niste poze din albumul tau in partea dreapta a paginii de forum la "sa ne cunoastem". sa stii ca daca te-as vedea pe strada te-as recunoaste.
Mada, m-am executat si mi-am pus moaca la semnatura Ocazie cu care am observat ca n-am mai pus poze pe flickr din august. Da' nici n-am mai facut altele (cu mine personaj principal), deci sunt noi.
Succes la dentist, sper sa nu te chinuie rau!
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
bretonica spune:
mada..pai nu stiu cum sa-ti multumesc....daca vretzi sa ne cunoastem aici sunt si ultimile poze care le-am facut inainte de a incepe dieta,in luna lui septembrie...asa ca hai sa ne cunoastem http://www.flickr.com/photos/bretonica/?deleted=2895672668
......
Lupta cu kg