Redoutistele fidele laredoute.fr (130)
Raspunsuri - Pagina 7
ella_74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorenza ella74,tocmai am intrat si voiam sa-l "scuip" pe ala mic,ca tare-i frumusel,seamana leit cu taica-su,,data viitoare,recuperezi,ca pacat si de frumusetea ta sa ramana netransmisa. |
Lore, multumesc si tie; data viitoare nu ma mai prinde nimeni cu acest proiect. Ma opresc aici, ca daca mai fac unul si seamana si ala cu soacra-mea, chiar ca ma impusc
Ma consolez ca are temperamentul meu, e argint viu, asa mi-am dorit,daca e baiat sa fie spirt ca viata-i dura
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
lizzy spune:
nushulica, descarcarea, la propriu, face cel mai bine la depresia post-natala. noi suntem aici
iar intrarea in ritm dureaza un pic. rabdare, va fi din ce in ce mai bine
mirunajr, indiferent despre ce ar fi vorba, daca ai nevoie sa vorbesti, ai in mine o persoana gata sa te asculte. am trecut prin atatea cu cel mic, am asa o experienta la boli si doctori si spitale, incat pot spune ca stiu ce simte o mama in conditiile astea. sper sa fie totul ok cat mai repede pt voi
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
Lorenza spune:
citat din mesajul lui ella_74 Lore, multumesc si tie; data viitoare nu ma mai prinde nimeni cu acest proiect. |
Nici pe mine,dar din pacate,resimt din ce in ce mai acut ca fac o greseala,dar asta e,nu,nu si nu.
claujro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorenza
Nici pe mine,dar din pacate,resimt din ce in ce mai acut ca fac o greseala,dar asta e,nu,nu si nu. |
Si eu resimt oarecum greseala asta desi ar fi vb de al treilea, dar nu, nu si nu, vb ta.
Lorenza spune:
In alta ordine de idei,cum e cu costumele de baie pe LR?Daca port un 38 in general,cat sa comand?40 sau mai mult
ella_74 spune:
Mirunajr,
urez si eu multa sanatate fetitei tale, sa se faca bine repede.
Numa' mama sa nu fii cand ai copil bolnav.
Iti tinem pumnii.
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
diotima spune:
Uf, asa am facut lorenza, mersi. de fapt erau 4, da numa la 3 scria ca sunt perso. Am pus 2 din ele inca o data in cos, apoi sters pe cele perso, si a mers. folosit codul 13196, care a redus destul. a si aparut in suivi , si chiar acu, cand scriu, a sosit si confirmarea pe email . Oricum, am bagat si o pereche de pantofi, ca sa fiu sigura ca vine colet si nu punga, si ca ajunge la destinatie.
va pup
Nushu, sa te tii tare, depresia e ceva prin care trecem toate dupa nastere, stiu ca nu e usor, dar ... totul se rezolva. Te pup pe tine si pe bebe
Yannis
claujro spune:
citat din mesajul lui Lorenza In alta ordine de idei,cum e cu costumele de baie pe LR?Daca port un 38 in general,cat sa comand?40 sau mai mult |
Eu am luat tepe majore cu costumele de baie 2 piese...38. Pt ca slipul e mare (normal) si sutienul e minuscul, pt adolescente. Ia-ti pe bucati, parerea mea.
Lorenza spune:
Pe asta l-as vrea:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3499979&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=15&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
si la port cam 3,mai pe inteles.
alia_ro spune:
Coduri care functioneaza:
geanta piele + sal asortat - cod 40169
geanta neagra + 20/50€ chiar si pagini verzi - cod 33189
2 reduceri: -40euro din 88 si 52 euro din 120 (conditiile cunoscute, in afara de reduceri, pagini verzi, mini, etc)
palton
coduri pe talii:
38/40 61549
42/44 61557
46/48 61581
Atentie: e croit o masura mai mica, trebuie sa comandati marimea imediat urmatoare.
35 % reducere din cataloagele: 'dernires tendances' A/H 08/09
jusqu'à 30 % sur le cata dernière tendance
20 % reducere la restul comenzii
+ geanta maro si agenda
- cod 56138
www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=anniv_fem_15pour30bis&omniturecode=002RP8833" target="_blank">ceas bijou ornat cu cristale Swarovski - cod 62251 - nu e sigur ca merge pt toata lumea.
ceasul cu 2 bratari - cod 30015, pt o comanda minima de 3 articole
sac shopping - cod 44083
geanta loxwood - cod 40738 + 25 % la articolele 'taillissime' din catalogul A/H si 20% la restul comenzii
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut