Redoutistele fidele laredoute.fr (130)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Salut redoutistele!

Pentru redoutista Nusha recuperare rapida si revenire rapida pe baricade!
Ella ma alatur si io la comentariile fetelor, BOB e dulce foc!
Mirunajr sanatate multa fetitei!

Pentru cine e fan MissSixty livreaza si in Romania, 15 euro transportul cu UPS.
Eu mi-am luat din Barcelona asta: http://www.misssixty.com/item/YOOX/MISS+SIXTY/tskay/C3F61C99/rr/1/cod10/341205521B/areaid//sts/ si http://www.misssixty.com/item/YOOX/MISS+SIXTY/tskay/C3F61C99/rr/1/cod10/461197271B/areaid//sts/ dementiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Dragutze hainele si accesoriile la Miss Sixty, insa scumpe si nici nu mai am silueta de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

ancamari, anne16, multumesc pt sfaturi

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza

Citat:

Lorenza, eu mi-am luat costume de baie in 2 piese mai multe marimi www.laredoute.fr/vente-2-pieces.aspx?productid=324097997&documentid=321408&single=false&categoryid=23110257" target="_blank"> 36 (pe asta l-am luat din greseala), 38www.laredoute.fr/vente-2-pieces-fleurs-placees.aspx?productid=324097897&documentid=321408&single=false&categoryid=23110257" target="_blank"> asta si 40 (www.laredoute.fr/vente-2-pieces-triangle-imprime.aspx?productid=324117960&documentid=321408&single=false&categoryid=23110257" target="_blank">asta si mai e unu' pe maro cu un desen turquise metalizat)- sutienul de la 38 mi-e mic, pe cand slipul imi vine chiar si la marimea 36! Deci mie imi e ok mar. 40 la costumele de baie din 2 piese.
Aaa, si pe www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-2-pieces-ripcurl.aspx?productid=324139896&documentid=414708&single=true&categoryid=25997528" target="_blank">asta mar 38, l-am avut in coletul incurcat si imi vine bine.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Aha,mersi mult!Deci 40 ti-e bun.Dar in rest cat porti?

Lorenza, eu la sutienele de LR am luat 90B si imi vin bine. Cand iau de la noi de pe piata merge cam 80B , depinde...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Ok!Mersi mult!Sper sa nu fi luat teapa.Atat port si eu de la LR,90B.Deja am lansat de aseara comanda cu costumul,nr.40,sa vedem cum o fi in realitate.Cu costumele astea de baie stiu ca e f. ciudat,am unul peppos,nr.44-46 si-mi vine,deci iti dai seama.Acum cu comenzile astea putin fortate,am tendinta sa iau si ce nu prea sunt sigura ca e ok!We'll see!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Multumesc mult, fetelor pt raspuns. Cred ca o voi lua. M-am refacut bine dupa bb, am revenit la silueta anterioara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetelor,

Si eu spuneam saptamana trecuta ca din ultimul colet sosit mi-au lipsit o bluza comandata si geanta cadou, am scris vineri pe site iar astazi mi-a raspuns Sabine ca imi vor trimite articolele lipsa cu un colet separat.
In Suivi am gasit coletul, cu data de azi, care ar contine zic ei bluza lipsa si geanta cadou.

Numai ca am mai dat o comanda vineri si in suivi la comanda aceasta imi apare in dreptul fiecarui articol asta: "Délai d'attente annoncé à la commande : 2 semaines", pot anula orice produs iar la o fustita de copii imi aparea optiunea de a o inlocui cu alta acelasi model, dar alta culoare, deoarece culoarea comandata de mine aparea dispo peste 6 saptamani.

Ati mai patit vreuna asa la comenzile date in ultimele zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Salutare!
Am lipsit o vreme, comenzi nu am mai dat iar cand am citit din urma, nu mi-a venit sa cred ca deschis si in Romania.....Si pe mine ma mira faptul ca nu fac publicitate si nici nu cred ca ar fi catalog pentru Romania.
Vroiam sa va zic ca am primit catalogul cel nou, de toamna iarna.

Prea curand nu mai dau comenzi din lipsa de finante desi...ma mananca palma rau...si clar ca nu mai comand daca au preturi mai mari.

Spor la cumparaturi

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

Salutari la fetele istete!
au inceput reducerile de toamna la redoute?

Am si io nevoie de o sugestie , ca nu am gasit nimic pe forum ; vreau sa comand niste aparatura electrocasnica, si am vazut preturi ok pe otto.de ,da vad ca in romania nu livreaza
si preturile sunt incomparabile mai mici fata de magazinele din timis sau astea online din romania
daca aveti cunsotinta de site-uri cu profil de asta sa-mi soptiti si mie

apropo, de pe ebay ce se poate cumpara? is noi sau second? :( ca nu ma pricep si ce adresa au

acum va vand si eu un pont , pentru mamicile de puii mici daca vreti jocuri sau produse specifice un siet fain : www . bimbomarket . it

multam mult,

Yoyoyo cu TAVI (18.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui yoyoyo

Salutari la fetele istete!
au inceput reducerile de toamna la redoute?

Am si io nevoie de o sugestie , ca nu am gasit nimic pe forum ; vreau sa comand niste aparatura electrocasnica, si am vazut preturi ok pe otto.de ,da vad ca in romania nu livreaza
si preturile sunt incomparabile mai mici fata de magazinele din timis sau astea online din romania
daca aveti cunsotinta de site-uri cu profil de asta sa-mi soptiti si mie

apropo, de pe ebay ce se poate cumpara? is noi sau second? :( ca nu ma pricep si ce adresa au

acum va vand si eu un pont , pentru mamicile de puii mici daca vreti jocuri sau produse specifice un siet fain : www . bimbomarket . it

multam mult,

Yoyoyo cu TAVI (18.05.2007)

Reduceri de toamna nu exista! Exista reduceri de vara si de iarna....

Electorcasnice mai bine mai scumpe de la noi si cu garantie decat fara garantie, ieftine si poate sa ajunga bucatele de la transport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaT

Citat:
citat din mesajul lui ella_74

Citat:
citat din mesajul lui CristinaT

ella_74, ce copil frumos ai! Sa-ti traiasca, cred ca seamana cu tine.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

multumesc frumos.
ba bine ca seamana cu ta-su si mai grav cu soacra-mea
si cand ma gandesc ca am vrut baiat ca sa semene cu mine, cica asa zice regula, baietii cu mamicile; da de unde

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

ella_74, nu stiu daca seamana cu taica-su ca la el nu m-am uita, dar la tine m-am uita si arati super. Ca sa imi linistesc constiinta ma gandesc ca probabil esti foarte tanara si te aranjasei pentru pozele alea... ca tare bine arati

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

m-ai facut sa rad cu aranjatul; daca ai sti ca de cand am nascut timpul nu-mi mai apartine, iar viata mea tihnita de aldata acum e un haos la acest capitol, abia am timp sa-mi fac dus dar niciodata seara cum ar trebui ci abia dimineata cand vine soacra sa preia argintul viu; si as putea sa continui...

Si da, sunt o diva tinerica rau, in martie anul viitor fac 35 de ani

oricum, multumesc, m-ai facut sa am un inceput de saptamana optimist.

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput