Astazi sunt FERICIT(A)...

Astazi sunt FERICIT(A)... | Autor: carolinah

Link direct la acest mesaj

... pt ca traiesc! Multumesc lui Dumnezeu si parintilor mei!

De ce sa nu avem si un subiect super-optimist?!

De ce numai subiecte gen: azi ma enerveaza, azi sunt indignat, loc de dat cu capu', se intampla numai rele, sistemul de invatamant e de cola cao etc etc etc!

EU SUNT O OPTIMISTA INCURABILA (de azi inainte)

Ia sa va vad si pe voi! Sunt convinsa ca aveti mii de motive de fericire, vreau sa le vad!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

A mai fost un subiect la fel de curand , cu ce va face fericiti ..
Oricum e buna ideea, prea ne plangem tot timpul de cate ceva !!

Eu sunt fericita ca am familia sanatoasa, sunt fericita ca azi imi iau copilul de la mama si abia astept sa-l vad !! Si ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat si m-a ajutat sa realizez si sunt fericta si pentru asta !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ma inscriu si eu! Declar sus si tare ca sunt fericita, multumita de tot ceea ce am, slava Domnului ca suntem toti din familie sanatosi, ca ne iubim, ca avem o casa unde sta, ca avem ce manca, avem unde lucra, restul depind de astea...si daca astea sunt, si cu restul e ok! Si chiar daca se mai abat ceva nori, sunt ca apoi sa apara soarele si sa stim sa-l pretuim si mai mult, nu?!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela72 spune:

Buna, imi place subiectul...si eu sunt hapyy azi, nu este greu deloc pentru ca, asa cum spunea cineva fericirea este facuta din lucruri mici. Si uneori, atunci cand le avem nici nu realizam cat sunt de pretioase: un copil, o familie, sanatatea, iubirea, fericirea...
va pup si va doresc o zi senina in ciuda vremii de afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

Sunt fericita pt ca:- azi implineste baietelul meu 8 luni(este intreg, sanatos si frumos), maine se casatoreste o prietena de-am mea(isi dorea mult asta).
-am pace liniste si bucurie in familie
-ne iubim(eu si sotul)chiar daca au trecut 5 ani de la casaorie
-am tot ce-mi doresc(desi imi mai doresc anumite lucruri...neimportante...adica pot supravietui si fara ele)
-este liniste in tara(adica nu suntem in razboi)
-a venit toamne(anotimpul meu preferat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Eu sunt fericita pur si simplu!
Am motive si sa fiu fericita si sa fiu stressata, dar ce importanta are ?

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Si eu sunt fericita pentru ca sunt sanatoasa si am un copil sanatos, am un sot care ma iubeste foarte mult, din punct de vedere material am tot ce mi am dorit si am un serviciu mai mult decat superb.

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Cand aveam 16 ani am facut o lista cu ceea ce vreau sa mi se intample. Mai e un singur lucru de facut si il voi face si pe acesta in februarie. Concluzia? SUNT FERICITA. Dar acum ce fac, il ascult pe sotul meu si fac alta lista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Lorikay

Mi-a placut mult chestia asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Si eu sunt fericita pentru tot ce am:
- o familie:un copil "super", un sot "super", mai vine un bebe:
- un job
- un acoperis deasupra capului;
- am ce manca;
Multumesc pentru tot!
Nu coneaza micile necazuri!

Sorana 32+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Azi sunt fericita ca de azi mi-am promis ca nu voi mai fi trista.
E un fel de "imi pare bine ca nu-mi pare rau"

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput