Astazi sunt FERICIT(A)...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Bravo fetelor!

Trebuie sa ne transmitem unul altuia un pic de optimism. Nu doar sa ne panicam , enervam si sa vedem ce nu avem.

Eu azi sint fericita ca m-am trezit cu fetita mea lipite una de alta, si ne-am dat o mie de pupici. Ca e o zi frumoasa, ca sint sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Astazi sunt fericita pentru ca avem soare!
Cand este soare sunt fericita chiar daca nu am motive cum dealtfel sunt nefericita cand sunt nori si nu am motive sa fiu nefericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele."

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Eu sunt fericita tot timpul atit timp cind ma gindesc ca viata e prea scurta sa fiu trista,dar azi e o zi speciala :am 8 ani de casnicie si un baietel de 6 saptamini sanatos si frumos,dar cel mai important este ca e sanatos si eu la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Frumos subiect...de ce sunt fericita astazi...hmmm....pai, m-am trezit de dimineata cu o durere imensa de cap, nasul mi-era infundat, gatul era rosu (ca am un frig in casa, neneeeeee)...in parcare masinutza mea scumpa (e Logan, si e din banii mei luata) era zgaraiata pe toata partea stanga (le-as taia degetelele alora care n-au ce face, ca doar nu stresez pe nimeni), la servici am constatat ca am pana (la vulcanizare mi-au scos un cui nou-nout de 7 cm????!!!!), sefu' e suparat pe mine...DAR, cand parcam masina la servici am observat un batran care scormonea prin gunoaie si m-am rusinat brusc de "problemele" mele...AZI SUNT BUCUROASA pentru ca familia mea e sanatoasa,am servici, am unde sa locuiesc, stau depaaaaarte de socrii mei(cine stie, cunoaste), sotul mi-a spus ca-i e dor de mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

foarte bun si interesant subiectul.
Azi sunt fericita pt ca ieri am facut 1 an de casnicie, tot ieri cica ar fi tb sa ovulez si poate cine stie, Doamne Doamne acolo sus va pune in burtica la mine o noua mazarica.
sunt fericita ca am un sot extraordinar de bun si de calm, care ma accepta asa cum sunt eu. sunt fericita ca am o casnicie superba. mai am de lupta pt multe ca sa le am pe toate, dar ma bucur pt orice lucru marunt care ma face fericita.
SUNT FERICITA!!!!

poze
Just Me
Poate acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Vreau si eu sa fiu fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

si de ce nu esti fericita????
ce te impiedica????

Citat:
citat din mesajul lui sorinsonia

Vreau si eu sa fiu fericita

poze
Just Me
Poate acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

eu sunt fericita ca f curand o sa ne mutam in casa noua!

http://i19.tinypic.com/87kqdcg.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

si eu ca asi si ca b.nica!!! mi-am promis sa nu mai fiu trista si sa ma bucur de soare, sa-i deschid usa sufletului sa-l inunde!
sunt fericita ca am o familie superba, ca teo al meu se simte bine si nu mai sufera din cauza otitei care l-a necajit 2 saptamani, ca am admirat rochitele mici pitici ale alexutzei mele si ca am vazut ce mare si frumoasa s-a facut, ca m-a pupat dimineata si mi-a zis "mami, te iubesc! tu esti iubita mea!", ca aseara mi-a zis sotul ca avem tot ce ne dorim, pe noi 2 si pe cei doi atomicutzi din dotare...
totusi, ceva m-a "perturbat" din starea ZEN....CINCIN-ul meu pufos mi-a ros cablul de la telefonul fix!!! asta dupa ce acum 2 zile a ros o bucata din dulapul de pe hol, abia contruit! rushinica!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput