Redoutistele fidele laredoute.fr (129)
Raspunsuri - Pagina 10
diotima spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianarus78 trimit pe contul comun un fisier excel cu cele 2 comenzi cu cos plin ochi facute in cursul acestei dimineati. se vad pozele produselor, preturile si daca dai click pe poza te duce pe pagina lr. sunt la birou, nu am timp sa pun aici 50 de link-uri, dar cum eu mi le salvez mereu in excel, va trimit fisierul pe contul de yahoo, poate va inspirati. sunt numai chestii sub 10euro, tzole de femei, baieti mici si sot :) |
L-ai trimis?
Yannis
lizzy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui diotima
L-ai trimis? Yannis |
acum 2 minute am apucat
edit: in fiecare sheet e copiata cate o comanda.
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
anana17 spune:
De ce nu apar mesajele mele, de ce nu mi le modereaza nimeni ? Ca n-o sa mi le mai vada nimeni... si chiar nu stiu ce papuci sa-mi cumpar si fie se vor scumpi, fie nu vor mai livra in Romania
Multumesc
Ana T., mama de Irina
http://b3.lilypie.com/jowHp1.png
lizzy spune:
citat din mesajul lui Ioana13 Ba nu, din colectia asta de pijamale(?) e codul de mai sus http://www.laredoute.fr/achat-enfant-pyjamas-et-co-bebe.aspx?categoryid=34457049&omniturecode=001RP0290 Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
am testat cu 1 singura pijama si o fusta de dame. total 31 euro si cadou geanta. cred ca e ok daca e vreun bebe la orizont
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
lizzy spune:
citat din mesajul lui claujro Apropo de monitorizarea traficului sitului cu pricina...ia uitati ca tocmai noi aparem Cel mai bun referrer web în ultimele 7 zile: forum.desprecopii... si urmeaza linkul subiectului nostru unde s-a discutat despre... |
halal referrer... macar daca ar intra aici internautii sa vada cat de bine vorbim de lr.ro
Marc 1+ si Ianis 3+
Mananc deci slabesc
tusferi spune:
Am uitat sa mentionez, cadou am avut o geanta roz pe care nici n-am desfacut-o, am aruncat-o intr-un sertar sa n-o vad ca ma luase durerea de dinti de la culoarea aia..
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
Ioana13 spune:
Graviduta si ei i-am luat lui P parka aia la 5e tot 86.Si lui ii e buna la mineci, dar mi-ar placea sa ii fie mai lunga,cind ridica miinile i se vede bluzita... e cam cu salele goale. Arata f bine,dar nu e chiar f bine gindita, camlarguta py gustul meu, desi P e dotat cu ceva burtica
Iar hainuta aia de care ziceam ieri e destul de dreapta, nu e cambrata deloc, cine are fundic sau mai marisor s-ar putea sa nu le cuprinda... doar sint facute pentru silfidele de adolescente... dar vrem si noi
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
kokiy spune:
Ioana13 si Graviduta luati www.laredoute.fr/vente-parka-la-redoute-creation.aspx?productid=324124962&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">parka asta e super frumoasa ...eu am luat si ptr. baietel si ptr. fata ...lui Razvan i-am luat pe bleo 94 si-i cam mare ...acum am luat una 86 pe maron ...fetei i-am luat beige si e ok ..i-as lua si prune ,dar nu are masura ei
Edit: la baby expo era una in genul asta cu pret de 150ron
Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
Dari_Scumpi spune:
citat din mesajul lui Ioana13 Iar hainuta aia de care ziceam ieri e destul de dreapta, nu e cambrata deloc, cine are fundic sau mai marisor s-ar putea sa nu le cuprinda... doar sint facute pentru silfidele de adolescente... dar vrem si noi |
pai sigur ca vrem si noi!!!
Ioana, dar vine bine hainuta chiar daca nu e cambrata, nu? Adica se aseaza bine si la spate?
aa...si inca ceva, cand te inchei nu tzipa pe tine, nu?