Nou stil de viata (228)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Zuzi, io cand am fost la ambasada Thailandei sa-mi iau viza, o doamna de acolo s-a ratoit la mine: cum adica de una singura, cu un salariu de 10 mil (atat era trecut pe cartea de munca) imi permit sa plec in vacanta in Thailanda? Mai ca nu-mi spunea pe fata ca ma duc sa fac prostitutie (de parca as fi avut vreo sansa acolo ). Mi-a vorbit atat de urat incat mi-a venit sa plang. Abia am reusit sa-i explic frumos ca am mai multe surse de venituri.... si ca pana la urma e treaba mea de unde am banii, cata vreme ii aratasem vaucerele de hotel si biletul de avion dus-intors. Asta este....noroc ca mi-au dat viza!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Ah, ce-as mai face eu ceva in Ambasada lor!
Am uitat sa urez bine ai venit si spor la slabit Deliei!
Si pentru ca maine nu stiu daca intru, fac urarile de pe acum:
La multi ani, Robert!Liris sa-ti triasca flacaul si sa fie sanatos!Si sa aveti parte numai de bucurii impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Tzuni dar tipa era thai sau romanca?

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Romanca, dar lucra pt thai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Romanca, dar lucra pt thai.

Invidia Tzuni , invidia. iti dai seama ca ea n-a ajuns deloc prin Thailanda chiar daca lucreaza pentru ei. Zau ca nu merita sa pui la suflet sau sa pentru astfel de personaje.
Tu esti la servici?

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Fetili, noapte buna si somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Mei, e un frig in camera asta de mi-au inghetat creierii. Am sunat la recpetie si am spus ca nu imi merge aerul conditionat pe cald si mi-au spus ca abia peste 2 zile se da drumul la caldura. Lucky me...

Pai hartile bailor au avut, cum spuneam, o intrebuintare foarte practica... ca sa zic asa. L-am informat pe C. ca trebuie sa le deseneze din nou... asta in discutia despre ziua respectiva, in care "faceam concurs" care a avut ziua cea mai rea. A trebuit sa-mi dea mie premiul, desi pana sa-i povestesc, era convins ca a avut o zi proasta. Dupa ce i-am povestit-o pe a mea, a realizat ca avusese o zi frumoasa.

Tzuni, am cautat pe net poza cu geanta pe care am cumparat-o, dar n-am gasit-o exact pe acea. E sora cu asta, numai ca e neagra si are si niste buzunare (si n-a fost nici un "bargain"):

http://www.smartbargains.com/go.sb?pagename=prod&fprod=1111487505&deptid=11&catid=316&prodid=1111487505&t=Cat.dept-11.cat-316.prod.feat

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare dragelor. Tocmai m-am intors de la o plimbare pe Main cu vaporu', party, cina si dans...mi-e o frica de mor sa ma urc pe cantar. In pus nu stiu ce am patit, ca-mi venira rusii in loc de ovulatie, ma simt ca dracu'.

Vik, la mine in camera nu este baie. E WC separat, doar buda si in mijlocu camerei, langa pat e cabina transparenta in care e doar dusul.

Zuzi, io vad afara dar "afara" nu ma vede pe mine ca-s la etaj mare asa ca vad Frankfurt-ul de la inaltime in timp ce ma ... spal... E supersexy sa vezi noaptea toate cladirile si luminile si...ma rog, chiar foarte interesant...

Caro, ce misto ca ai fost si ti-a placut asa de tare la BE! Si eu abia astept sa reiau miscarea...si ai avut dreptate cu yoyo dar nu am ce sa fac, tre sa-mi reiau cura draconica, la mine nu tine altceva, doar miscarea la mine nu si-a facut efectul, eu din februrie merg la sport la WCHA si nu am slabit un gram pana nu m-am apucat de cura asta, serios...o sa traiesc asa, m-am obisnuit cu ideea, iar daca pun 2 kile in delegatie sau concediu, nu e sfarsitul lumii, ca am observat, pun in greutate, dar centimetri sunt mai putini decat alta data...Doamne Ajuta sa nu ma insel.

Rolo, ce fain ca ai slabit, keep going!

Daniela, painea aia fantastica a fost ceva de vis, cu seminte de tot felul, si neagra si integrala...nu stiu ce sa zic...

Va pup si revin doar miercuri dimineatta cu raportul, va rog mult tineti-mi pumnii si fiti ingaduitoare cu mine

Roxa

Mergi la inceput

Neata, frumoaselor!

Am facut eu cafeaua, va astept.

Oare Gusta-i in luna de miere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza la toata lumea, Tzuni multzu de cafea.
O sa incerc si io sa postez dieta pe care o tin, dar nu o am varianta electronica si trebe sa imi fac timp s-o scriu.
Zuzi nu m-am cantarit azi ca nu avea rost de duminica pana acum. Asa ca raman la 86.5 si tare bine e sa simt ca imi aluneca nadragii de pe mine. Oricum mi-am propus sa intru in anul 2009 cu 80 de kile si sa il termin cu 65. Targetul ramane la 60 dar nu ma grabesc foarte tare sa il ating. E prost ca nu am timp de sport, Bogdan nu vrea sa alerge cu mine si singura nu am nici o tragere de inima.
La job, ca si cand nu aveam destule pe cap am mai primit coordonarea unui proiect pe fonduri europene si pe langa ca e un proiect care merge destul de greu nu sunt foarte familiarizata cu el. Asa ca va urma o perioada super nasoala si o sa imi vad copilul doar in w.e.
Roxa, mi-e dor de tine soro.
Va las ca am de lucru, sper sa mai intru deseara pe net, de acasa.

Mergi la inceput