Nou stil de viata (228)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Zuzilici, daca nici fugarita de ASTA nu slabesti,apoi ma las de meserie....
Multam de dedicatie....acum m-am prins ca e vb de hartie cerata

Danielag, asaaaaa....da-ne tablouri cu branza! Poate gasesti vreunul si cu chipsuri pt sufletul meu? Zau ca mi l-as atarna in dormitor, deasupra patului!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Gabrielama, nu ne tine in suspance....ce s-a ales de planurile bailor? Si poate-mi trimiti pe PM numele ambasadei; m-as duce si eu la toaleta lor, tot fara programare. Doar sa te razbun!

...si pe geanta cat ai dat? Hai, fa-ne invidioase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Gabriela, aveai dreptate cu ziua a la Kafka! Brrrrr....Bine ca a trecut .

Tzuni, nu stiu nici un tablou cu chipsuri, dar daca aud ceva, esti prima careia ii spun. Pentru tine gasisem la un moment dat o floarea soarelui, daca iti aduci aminte (si nu, nu era de Van Gogh ). Nu era tablou, dar indeplinea partea a doua a cerintei .

Io incerc sa ma motivez sa mai scriu putin, ca poate termin pana maine ce am de facut. Sunt in zona.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Gabi, uite vezi chestiile acestea ma fac pe mine sa stau la 7000 de km departare de Ro. Nu ca nu-mi iubesc tara, o iubesc poate mai mult decat unii romani care traiesc in ea si tocmai de aceea ma doar cand vad unde s-a ajuns. Zau asa, sa ti se spuna sa mergi sa te c... in parc, in boscheti mi se pare de-a dreptul ridicol. Toti politicienii vorbesc si promit doar ca sa se afle in treaba. Daca si dupa ce-am intrat in UE de-atata vreme, inca ne mai confruntam cu astfel de probleme, nu stiu zau daca mai merita sa ne batem cu pumnul in piept si sa strigam ce grozavi suntem noi ca suntem in UE. E strigator la cer ceeea ce ti s-a intamplat si zau daca intrevad vreo schimbare in bine prea curand. Pacat! Mare pacat.
Imi pare nespus de rau de patania ta dar faptul c-ai terminat-o cum ai terminat-o m-a facut sa rad cu lacrimi . Acum mai stii cata faianta trebuie sa cumperi?

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

...danielag, cum sa fi uitat flarea soarelui cu chipsuri...

mephala, da' esti scumpa la vedere nu gluma....Sper ca sunteti ok!

Mergi la inceput

Mai, Zuzi, aia erau angajatii ambasadei straine, aveau ordine clare de la strainezi....era buda lor.... Daca esti roman, nu te poti in buda lor.... ...fara programare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Uff, tare multa treaba mai e de facut intr-o casa...mica
In tot cartierul rasuna muzica tiganeasca si ma gandeam ca e o nunta ceva, cand colo, a inceput pe Acasa un film cu tigani si toti din oras sunt fani
Eu incerc sa vizionez ultimul episod din Neveste Disperate
Zuzi barfa mea...speram sa fie despre nunta Gustei sau aniversarea Andei, dar se pare ca fetele nu sunt inca disponibile pentru detalii
Luna sa-ti traiasca printesa Rana LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna seara fete mumoase.
Am intrat sa vad ce mai faceti , ce mai ziceti.
Gabriela, brr, nici nu vreau sa ma gandesc cat de naspa senzatia a fost.In rest despre ambasade si gardienii lor, no comment.
Tzuni, bine ca te-ai lamurit cum e cu hartia de copt.
Claudia, Zuzi, merci de reteta, maine merg sa-mi cumpar sa vad daca suport sa beau,desi as bea orice ca sa-mi treaca si sa nu ajung ca asta iarna.Cat de baut cu colo, no way, nu-s fac cola.Am sa-mi iau maine si o ridiche neagra ca sa fac reteta bunicii.
Am baut azi la ceaiuri de mi s-a acrit, de mancat nu prea am mancat ,acum seara am bagat niste file de peste pane umplut cu parmezan si spanac + legume pane.
Zuzi, da la Wii l-am batut, dar doar odata am resuit ca la cat e de pun pe teren, la fel de bun e si pe WII, tenisul e sportul lui preferat.Nu as fi crezut vreodata ca am sa fac febra musculara de la el,dar efectiv e ca in realitate, la fel si la bowling.
Caro,spor la slabit in continuare,daca tu doresti asa,eu una iti respect dorinta.Eu parca vad ca maine am sa am un raport catastrofal, mai ales ca sunt in asteptarea musafirilor.
Pup toate fetele,fug sa ma mai dreg putin,sper ca maine sa fiu mai bine.
O noapte placuta va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Tzuni draga, catelul ala ori e bolnav, ori e bolnav. Brrr! ca urat mai arata. Si chiar asa du-te la ambasada. Cred ca va iesi un reportaj super. Cu toate ca mi-e teama ca poti merge la orice ambasada din Buc. si probabil ca la fel vei fi poftita sa te c...

Dana saru'-mana , ai dreptate. Am crezut ca pot fi tare dar n-a durat minunea decat 2-3 saptamani. Acum imi fac mea culpa si-o iau de la capat.
Meniul de azi:
P - orez cu 3 aripi de pui + ceai
C - salata verde cu morcov, ardei, ridichi, ceapa verde.

revin.

Cuba 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Mai, Zuzi, aia erau angajatii ambasadei straine, aveau ordine clare de la strainezi....era buda lor.... Daca esti roman, nu te poti in buda lor.... ...fara programare!

oare asa fac si ro. strainilor in tarile lor?

Cuba 2008

Mergi la inceput