Nou stil de viata (228)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neatza, zanelooooor!

Am pregatit ceai si cafele, fructe, cereale si ape plate. Hai, trezirea!

DeliaH, bine ai venit printre noi! Spor la slabit daca asta ti-e visul!

Mah fetelor, va tot aud cu "hartie de copt" - care e aia, ca inca nu m-am dumirit inca.... Poate eveti si-o poza depe net...

O zi frumoasa!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza tuturor,
Iertare tuturor pentru inactivitatea pe forum. Sunt intr-o criza acuta de timp si is in buda cu toate.
Am auditul pe cap la job si am fost numai pe fuga pana acum cu toate. Aseara m-am intors de la cluj, pe valea prahovei si am facut 4 ore intre predeal si sinaia. Inca nu mi-am revenit din starea de nervi.
M-am cantarit aseara, dupa 3 saptamani in care nu am apucat sa dau raportul si aveam 86.5. Macar atat ca in rest mi-am cam facut echipa de ras. Zuzi, Crys, sper ca ma mai vreti.
Nu am apucat sa citesc din urma si nu stiu daca apuc zilele astea.
Pentru ca sunt super datoare, Anda cu toate scuzele de rigoare. Iti doresc tot binele din lume si tot ce iti doresti tu.
fug la treaba, sper sa mai pot da azi un ochi pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata de la o bolanda
Multumim de tratatie Tzunela, eu iau tot ce e mai cald, poate asa imi trece gatul.
Cat despre hartia de copt, uite www.geburtstagsfee.de/backpapier-braun-8-meter-pi-894.html?sessID=bkvjnkg66oei8f9fqi82phmhl6" target="_blank">AICI.Pe vremea bunicii se folosea hartia pergament.
Rolo bine ai revenit si nervi de otel.Bafta cu auditul.
Gabriela, drum bun.
Pup restul fetelor,
ma duc sa ,ma pregatesc pt scoala si sa ma mai doftoricesc putin.
O zi buna si o saptamana excelenta.

Edit ca am uitat sa-i spun LA MULTI ANI! Ranei.Luna sa-ti traiaca puiutul , ai aibe parte de mult noroc si fericire.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata!
Roxa tot sub dus esti? hai vino si zi ce ai visat!!!
Delia_H bine ai venit!
Tumpi, cica e bun pt gat sa bei vreo 2-3 cesti de ceai din asta: tai dintr-un ingwer cateva bucatele le pui intr-o ceasca si apoi apa clocotita, astepti putin si apoi bei!!! asiaticii jura ca iti trece gatul imediat! am zis ca imi cumpar si eu vreo radacina sa ma in casa ca si pe mine ma doare gatul din cand in cand! sanatate!
Gabi calatorie placuta! cat despre socrii, e bine ca te poti inarma cu mult calm, la mine cand se aduna prea mult e "risc de rabufnire"! suna fain reteta de chiftele!
rolo da ce facurati draga 4 ceasuri intre Predeal si Sinaia? hai ca nu vreau sa te enervez si eu lunea dimineata!!!!

o saptamana buna tuturor va doresc!!! ma duc sa beau o cafea si apoi pregatesc copilul de gradi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna dimineata! Nah sunteti in forma buna de sport si dieta?Rolo bravo, ai slabit ceva!Roxa pare interesant dusul ala, da' unde e soro ca m-ai zapacit, in mijlocul camerei ori in mijlocul baii? teveu' e si in baie? Tre sa-i recomandam hotelul Gustei, poate trece pe acolo in drum spre luna de miere in tarile calde. Si cu sa-ti batii copii mey? Cu gaina uda? lol pe asta sa mor de am mai auzit-o.Tzuni ce program ai azi? Ia zi ce papi si cit sport faci azi? Hai ca incep sa am chef sa vorbesc de abdomene, spinning, alergat si altele si cum Deli nu-i tre sa ma conversez cu tine . Eu de ex am avut o portie de corn flakes cu un kiwi citeva boabe de struguri si juma de mar, cu lapte slab. Si ma pregatesc sa merg la o ora de calarie. Si pe seara o sa merg la o ora de step si una de aerobic.Intru mai pe seara, merg sa ma echipez!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ia uitati si www.store4dogs.at/blog/wp-content/uploads/grosser_hund.jpg" target="_blank">cel mai mare ciine din lumeVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buuunaaa dimineata!

salutari din Ljubljana, Slovenia.

E soare si frumos, dar doar un grad.

Mi-e cam somn...

Revin.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare frumoaselor,
Am intrat doar sa va multumesc pentru urari. Sunteti niste dragute .
In rest, am de lucru mult, ma doare capul de mor asa ca va scriu mai multe de acasa diseara.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Anda, La multi ani! Eu n-am intrat pe net in w/e si abia acum apuc sa scriu.

Vik, da' cu mine de ce nu te conversezi pe teme sportive? Ca eu-s cuminte si fac sport constant de 3 ori pe sapt, cel putin. De 2 ori la sala si de cate ori apuc pe bicla acasa.

Vineri am fost la Booty Express si la Dance Express. Fratilor (surori???), BE este un program in care 1/2 ora faci in continuu urmatoarele: fandari, genoflexiuni de toate felurile/din toate pozitiile sau alergari cu genunchii la piept. In continuu, fara pauza!!! Ma uitam in sala si n-a fost nici macar una din "cursante" sa nu se opreasca. Si eu la fel, am crezut ca imi rupe muschii si ca-mi dau sufletul! Dance Express a fost fain, aerobic cu coreografie, super, da' transpiri si acolo la greu.

Asa ca ieri m-am dres de un super "motan de muschi" (traducere directa din germana) cu 1/2 ora de bicla (10 Km) si acum mai merg cat de cat. Ce sa mai, programele astora sunt criminale, iar eu am abo pe 1 an.

Tzunica, ce "fata de casa" te-ai facut: gatit, spalat, moama ce mama vredinica are Meri.

Roxa, eu am stat la New Delhi intr-un hotel de unde de pe buda se vedea direct pe canapeaua din camera! Acolo sa vezi constipatie, ca stateam in camera cu o colega! Asa ca dushu' ala in mijlocul camerei ar fi fost parfum.

Dragi colege limegreen, cred ca ma veti injura, dar eu mi-am ascuns cantarul pt o luna, ca m-am enervat pe el! Adica (de la sport banuiesc) pantalonii mei cad toti de pe mine, dar am luat in greutate de sunt aproape inapoi de unde am plecat (ceea ce mi-a si zis nutritionista, sa nu fac sport ca pun tot la loc. Si eu n-am crezut/nu mi-a pasat!). Asa ca m-am hotarat sa il mai scot din dulap pe 1 nov! Sau deloc... dupa caz.

Ca atare, rog pe Zuzi sa ma treceti undeva la "a luat o pauza" sau asimilate, ca eu sunt in greva de cantar! Evident voi continua sa fiu cuminte la mancare si sa fac sport la greu, m-am masurat si sa vedem ce rezultate voi avea. Si sa-l ia naiba de cantar, ca si daca am 65 Kg dar am 90 cm pe sold (de ex), sunt fericita!

Va pup si mai vin. Si preiau urmatorul capitol, daca vreti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Carolinah, fac muncile astea tot timpul, doar ca nu o spun...tot timpul!

Gabrielama, sa te imbraci bine!

Tumpi, multam de hartia de copt, dar io vroiam si o varianta care se gaseste in Ro. Stii asa ceva?

Vikingo, cainele ala e bun de cumprat si tinut pe langa casa cand vrei sa faci alergari-viteza. Iti dai seama ca daca te fugareste un asa dulau pierzi calorii si de la sperietura! Lui Zuzilici a noastra i-as recomanda o asa companie la jogging! Calarie placuta! Poate faci si niste poze cu tine pe cal....

Revin

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput