Nou stil de viata (228)
Raspunsuri - Pagina 15
roxana1974 spune:
Ciao gagiiiiici. sunt in Frankfurt acum, de 2 ore dau ture in camera...e super fancy hotelul asta, vreau sa zic ca are o cabina de dush superp...complet din sticla, in mijloku' camerei si eu sunt aici, singura! kare stie la ce ma gandesc acum, ii dau un....mar!
Zuzilici spune:
Buna dimineatza si de la noi.
ANDA sa ne traiesti sanatoasa, fericita implinita si iubita. Si sa dea Domnul sa mancam in restaurantul tau cat mai curand. Petercerea frumoasa si cadouri care sa te bucure.
Noi plecam azi in parc la cules de mere. Vorba vine, e frumos afara asa ca ne-am decis sa mergem intr-un park mai mare care-i destul de aproape de noi.
Roxa stiu exact la ce te gandesti you naughty girl.
Dragelor acum trebuie sa plec dar revin eu azi.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
hcclara spune:
Roxa, cred ca te gandesti la ce ma gandesc eu... da iti las marul tie! pai si ce faci, stai in camera?
ia haideti pe prima pagina ca nu-mi place pe pag.2!
Gabrielama spune:
Anda, La Multi Ani! Sa ai un an nou mirific, minunat si plin numai si numai de bucuraii!
Buna seara, doamne dragi si frumoase!
Eu mi's intr-o stare de mare calmitate, caci azi am fost in vizita la socrii si cand ma duc acolo imi impun sa intru asa intr-un soi de comportament autistic, sa nu vad, sa nu aud, sa nu reactionez. Drept pentru care inca sunt in acea stare. Sunt calma...
Zuzi, chiftelele de somon au fost foarte-foarte bune, cel putin dupa gustul adultilor; Mara a declarat ca sunt "chiftele gresite" si a mancat numai piure cu salata verde.
Reteta e asa:
- somonul il fierbi cu mirodenii (usturoi, sare, piper, busuioc si ce mai ai prin casa);
- fierbi si cartofi (poti sa adaugi si morcov, telina)
Somonul fiert si maruntit se amesteca cu piureul de cartofi (sau legume), cu 1-2 linguri de mustar, un ou (sau 2, depinde de cata compozitie ai), verdeata, sare, piper, se fac chiftelute mai plate si rotunde, se dau prin pesmet si, in reteta clasica, se prajesc. Eu le-am pus pe hartie de copt, in cuptor, cam 20 de minute. Am facut pentru ele si un sos de iaurt. Sunt foarte gustoase. Se pot face si cu peste afumat, daca iti place pestele afumat.
Ma duc sa spal prunca si sa o culc, sa-mi fac bagajul caci maine plec cu noaptea'n cap si sper sa apuc sa va povestesc si ziua mea super de vineri.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
roxana1974 spune:
Zuzi, Claudia
Claudia, sigur ca stau in camera si admir cabina de dush, sunt singura ... imediat ma intalnesc cu restul grupului, acum ii voi vedea prima data, in afara de gazde...
hai, va pup si pe curand!
Roxa
tumpi spune:
Buna seara la toate doamnele.
Am ajuns si eu acasa, am tras o tura la Oktoberfest,dar nu pot spune ca-s cine stie ce incantata.Oricum a fost o curiozitate, am zis ca daca tot locuiesc aici sa merg si eu sa vad ce si cum.Dar nu e decat un mare balci cu multa aglomeratie, mizerie si multi betivi.Chiar la un moment dat faceam poze cand o pustoaica, nu cred ca avea mai mult de 18 ani, a cazut peste mine, mi-a tras una in burta de am crezut ca pic jos de durere.Efectiv nici nu am realiza ce s-a intamplat ca eram atenta la poze, cand m-am uitat sa vad ce m-a lovit am vazut-o,credeti-ma era cu ticla de bere in mana si pisata.Mi se pare penibil sa vad o femeie/fata beata si nu oricum, in asa hal incat nu a realizat ca a facut pe ea.
In resr am incercat sa ma distrez, m-am dat intr-o masinarie de te ridica cred ca la vreo 20-30 m inaltime de rostogoleste, te da cu capu in jos.O mare nebunie,dar imi plac chestii astea.Bere nu am baut decat 2 gurii, nu-s fan al berii si am mancat un macrou tras in teapa.
Roxana, super cu cada aia de dus, asa ca si Claudia marul ti-l las,dar acum ti-as lua eu cabina ca asa de mult as avea nevoie.
Carmen, gata pregatirile pt maine?
Zuzi, spor la cules mere, a, pardon, plimbare placuta.
Vik sanatate multa.
Pe mine ma ustura in gat, cred ca ma duc sa bag un ceai cu miere si lamaine ca sa nu ma ia mai nasol.Si ma duc sa ma mai joc putin tenis ca azi am reusit sa-l bat pe al meu cu 3-0.
Daca mai sunt in stare sa stau pe scaun mai revin, daca nu va urez o seara minunata.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
roxana1974 spune:
Ciao fetelor!
Tcmai m-am intors de la cina...am mancat legume fierte si...paine, puii mei au astia o paine de-ti bati copiii cu gaina uda...cam asta e nu vreau sa ma mai gandesc! Abia astept sa ajung acasa sa merg la sala!
Tumpi, nu e cada e doar cabina de dush si din ea ma pot uita si la tv si pe geam
DeliaH, bine ai venit, sper sa stai si ... zi-ne si tu mai multe despre tine si obiceiurile tale. Era pe pagina 1 un test ceva parca, poate vrei sa raspunzi la intrebari.
Ma duc sa mai fac un dush, e tare interesant si apoi mai citesc si voi adormi "impacata".
Pe curand,
Roxa
tumpi spune:
Delia, bine ai venit printre noi, sper sa-ti placa si sa ramai mai mult pe aici.
Roxa, pricepus,da io de dus am nevoie acum fiinca eu am ce tu nu ai
Eu mi-s varza, sper sa-mi treaca gatu pana maine ca daca nu sunt in pom si pomul in aer.Asa imi trebuie daca ma dau in tiribombeAm bagat deja zeama de la o lamaie cu 2 lingurite cu miere,da nu mai pot de gat.Offfff
Oricum cam liniste pe aici.
Anda sper ca a iesit totul asa cum ti-ai dorit(nu ca nu as sti ca nu a iesit) si asteptam sa ne pui ceva poze.
Restul fetelor?
Delia sper ca ai ajuns cu bine la Cluj.
Ma duc sa ma bag in pat, sa-mi faca al meu o frectie si sper ca maine sa fiu ca noua.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
danielag spune:
Roxa, eu in locul tau m-as bucura ca n-au pus nemtii buda in mijlocul camerei, in locul dusului .
Gabrielama, drum bun maine!
DeliaH, bine ai venit!
Meniul meu de azi (am zis ca e duminica si m-am rasfatat putin ):
- cafea cu piscoturi (4 bucati)
- branza camembert cu 2 felii paine Wasa
- 2 bucatele de snitel de pui cu varza dulce si cateva linguri de orez
- o portie de tiramisu
- un mar
- 2 linguri de zacusca cu fasole
Apa iar n-am baut cat trebuie... ooofff, nu stiu cum sa ma mobilizez la baut de apa, ca nu-mi vine deloc...
Va pup pe toate si ma bag si eu in pat. Noapte buna va doresc.
Daniela