Redoutistele fidele laredoute.fr (128)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Jasmine spune:
am vrea noi Miki!M-as muta imediat cu arme si bagaje la 3 Suisses si asa m-as oftica mai putin pt povestea asta cu LR.
Visul meu e sa avem aici in RO muuulte magazine on-line cu preturi de bun simt,sa avem de unde alege.Ehei,vrabia malai viseaza...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Graviduta spune:
Miki, si eu m-am uitat pe 3suisses dupa ce am aflat vestea si chiar mi-au placut produsele de acolo. Unele sunt foarte similare sau chiar identice cu LR. Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
diotima spune:
cina a dat linkurile pt ebay.de, imi spune si mie la incaltaminte cum se zice piele in germana? ca nu imi dau seama daca sunt de piele sau nu
multumesc
Yannis
Giova spune:
3suisses astia nu trimit si in Romania?
acum am deschis site-ul lor, imi plac hainutele de baietei...mai mult nu am apucat sa vad.
Nusha ce frumos cadou ati primit la 3 ani de la casatorie!!!! a stiut david cand sa vina pe lume!
Multi ani fericiti impreuna sa aveti!!!
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camelia_daniela/camelia_daniela.jpg)
camelia_daniela spune:
"Leder" se zice la piele in germana ...Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
Brigit spune:
Io sunt de parere ca daca raul tot a fost facut-adica vine Redutu in Romanica- e foarte bine ca deschid si astia de la 3suisses.
Nu de alta da daca LR.ro tot n-or sa aiba cliente , macar concurenta sa aiba.
Am zis!
A, si da, am intrat si eu pe 3suisses si par interesante. La preturile de pe .fr
April
Emma are nevoie de ajutor !
caterina71 spune:
NUSHU FELICITARI!
Sa-ti traiasca baietelul sa creasca mare ,frumos si sanatos!
BINE AI VENIT PE LUME DAVID!
Cati, mama de Ali-Pili (24.07.2005)
Dari_Scumpi spune:
No offence, dar am aruncat si eu un ochi pe 3suisse si mi se pare muuuult mai klumea decar lr-ul... Si ca aspect - calitate a tzoalelor, si ca modele. Plus ca situl e mult mai ok: grafica, design etc. Sa vedem cum isi vor face intrarea pe piata noastra...