stirile protv au castigat emmy!!

stirile protv au castigat emmy!! | Autor: cgeea

Link direct la acest mesaj

Stirile Protv au castigat luni International Emmy Award News pentru seria de reportaje "tu stii ce mai face copilul tau?"

Super tare!! Bravo lor!
http://www.mediafax.ro/cultura-media/stirile-pro-tv-recompensate-cu-international-emmy-award-news.html?1706;3217459

Gea, mami de Catinca-Ruxandra

pozele noastre

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui cgeea

Stirile Protv au castigat luni International Emmy Award News pentru seria de reportaje "tu stii ce mai face copilul tau?"

Super tare!! Bravo lor! E bine cand se mai aud si lucruri bune despre Romania!

cred ca orice serial.. film.. care arata drama in toata splendoarea ei are sanse mari...aia care dau premiile nu au pomenit asa ceva si spun ca e exotic.
sa fie circul complet mai trebuie ca si tariceanu si guvernul sa felicite echipa care a facut filmul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

sorry, guestus, cred ca am gresit lista de discutii, trebuia sa duc subiectul la "barfe, mondenitati".

Ideea e ca aia au apreciat nu doar subiectul cat mai ales modalitatea de realizare, altfel castigau de anul trecut, ca subiectul era mult mai dramatic.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Mie nu-mi plac deloc stirile de pe protv..si nici postul in sine nu-mi mai place deloc..parca s-au prostit...

Sorana 30+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Da cum poti sa spui ca esti mindra cind se aud lucruri bune de romania? pai aia arata o drama a unor mii de copii si tu esti mindra ca Gigi de la protv a luat premiul pentru regia filmului? Explica sa inteleg si yo...care e lucrul bun ?

Mergi la inceput

bre, esti cu capu'?!!
Faptul ca atitia copii sunt in aceasta situatie sau in altele mai rele nu e o mandrie. Si daca se intampla, ce-ar trebui sa facem? Sa ne bagam capul in nisip si sa pretindem ca nu-i nimic adevarat? Faptul ca cineva arata cu degetul spre lucrurile astea, devine mai rau decat relele prezentate, nu? Nu stiu, a mai iesit legea aia in care obligau media sa prezinte stiri bune si rele in procente egale? Ca dupa ce zici tu, ar trebui sa le dea doar pe alea bune. Lucrurile astea se intampla. Astia suntem.

A nu fi inteleasa gresit: nu sunt fan protv! Ma uit la stiri rar, si in general nu pe pro ca m-am saturat de vasile venit beat batut mama si nevasta si alte alea.

Oricum, nenea ala de la emmy zicea ca au apreciat in egala masura subiectul, calitatea imaginii, naratiunea si alte alea care tin de jurnalismul de televiziune si pe care nu le tiu minte acu', ca nu mi-am luat lecitina. Da' zic eu ca am prins ideea: au premiat JURNALISMUL, e bine?

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

reportajul a fost bine facut ... a prezentat realitatea, copiii aceia chiar traiesc o drama, departe de parinti

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

guestus, imi cer scuze, in postarea mea initiala ma refeream la premiu cand am zis "E bine cand se mai aud si lucruri bune despre Romania!", nu la subiectul reportajului premiat. Nu intelegeam de ce te-ai luat de mine netam -nesam, dar cum spuneam, nu-mi luasem lecitina de dimineata si n-am realizat confuzia rezultata din mesajul meu.
Asa ca am editat mesajul initial.

Inca o data, mea culpa

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

reportaje realizate frumos, nararea miscatoare....lacrimi, copii tristi...premii, felicitari....etc....
DAR, ce se intampla sau ce s-a mai intamplat cu acei copii dupa prezentarea la stiri, mai stie cineva? mai pasa cuiva? mai intreaba cineva?
personal, am greata de protv!
premiul e al protvului, dar pentru copii ce se face mai departe?
asta e marea durere!!!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Cand am citit titlul am avut un soc.Credeam ca au luat premiu pt. stirile "horror" de la ora 5 p.m.!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

b.nica...si eu:)) la fel..... eu cand aud protv, echivalez cu stirile de la ora 5...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

o salata de MINUNATII, care din pacte s-au amestecat rau la up-loadare - proba de rabdare:)))

Mergi la inceput