stirile protv au castigat emmy!!
Raspunsuri - Pagina 2
Deianira spune:
Bravo lor pentru premiu. Asa cum s-a spus, este pentru jurnalism. NU stim ce s-a intamplat dupa, probabil nu au facut nimic, altfel s-ar fi laudat cu asta, oricum nu sunt interesati sa faca nimic, merg pe idee ca "senzationalul rupe gura targului" si nu au nici cea mai mica intentie sa faca educatia "targului". Asa este in Pro tv, nu stiu cum e la altii.
ralu80 spune:
...echivalam, echivalam cu stirile de la ora 17...din pacate foarte multi urmaresc acele stiri, pentru ca altfel nu le-ar mai da...oare cei care realizeaza astfel de stiri se cred jurnalisti????(nu ma refer la subiectul care a castigat premiul Emmy, acela chiar mi-a placut).
Raluca si Riana(2 iulie 2006)
Lali spune:
Da, la cos cu ei din cauza subiectului ...
Nu exista premiu Emmy castigat in care subiectul sa nu fie senzational, emotionant, tragic. Dar si filme ca Lista lui Schindler sau Titanic au castigat Oscaruri, nu ?
Ati vazut cu cine au concurat?
"Stirile Pro TV au concurat pentru acest premiu cu Tv Globo din Brazilia, care a participat cu "Journal Nacional - TAM Accident", iar în premier#259;, Al Jazeera English din Qatar, cu "Al Jazeera English Kuala Lumpur News Hour - Popular Uprising in Myanmar & Military Crackdown" #351;i ITV News produced by ITN pentru ITV 1 din Marea Britanie, cu "ITV News - Zimbabwe - The Tyranny and the Tragedy".
Eu am o alta parere: bravo jurnalistilor care au castigat acest premiu ! Cat despre subiect, chiar daca nu ne place, jurnalistii nu sunt cei in masura sa faca ceva pentru acei copii. Ce sa faca, sa ii inlocuiasca pe parintii plecati la munca in strainatate ? Dar pot sa ii descopere si sa faca o campanie asa cum au facut care sa incerce sa sensibilizeze statul si societatea civila care chiar pot sa faca ceva pentru acei copii: consiliere psihologica a lor si a parintilor, ajutor material, etc.
P.S. Stirile PRO-TV de la ora 5 sunt intr-adevar oribile ... si au inceput si la alte ore sa semene... pacat !