Ce parfumuri va plac ? (7)
Raspunsuri - Pagina 8
camelia_daniela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carrye Noa, Allure Sensuelle este un parfum care mie ca si Danei ne place tare. Nota de varf este foarte puternica, parca ar fi barbatesc, apoi incepe sa se lase mirosul si rezultatul este fabulos. Nu este un parfum dulce cum e Mademoiselle spre exemplu sau Allure ci este un parfum puternic. Apropo, bine ca mi-ai adus aminte de el sa il scot la inaintare. Fetelor, tot scrieti de case si parfumuri necunoscute mie. Se pare ca eu mai am multe de descoperit printre parfumurile obisnuite pentru ca imi dau seama ca nu ma atrage nici un nume din tot ce amintiti. Ma gandesc ca am o lista asa lunga... Intentionez sa fac si eu o comanda saptamana asta pe fragrancex, sper sa nu ma dezamageasca. O sa imi iau doar Wish si Bvlgari au the rouge care este la o reducere de 70%! Dana, care Kenzo Jungle folosesti? Elefantul sau tigrul? fetele! |
Carrye tu stii cum e Bvlgari www.fragrancex.com/products/_cid_Perfume-am-lid_B-am-sid_BWRTproducts.html" target="_blank">au the rouge ? E ok, sau sa iau mai degraba Jungle Elephant ???
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
EliaElia spune:
Am testat si eu Jasmin Noir de la Bulgari, nu tine deloc pe mine.Si Roma de la Laura Biagiotti, aveam o curiozitate mai veche. Miroase exact ca in camera in care dadea strabunica-mea cu naftalina sa nu-i manance moliile hainele.Camelia si Laura (06.02.2008)
EliaElia spune:
E misto au the rouge dar eu sunt catastrofa la descris parfumuri. Depinde ce parfumuri iti plac tie. Pe mine miroase foarte asemanator cu Inspiration de la Lacoste daca iti spune ceva.Camelia si Laura (06.02.2008)
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui camelia_daniela
Carrye tu stii cum e Bvlgari www.fragrancex.com/products/_cid_Perfume-am-lid_B-am-sid_BWRTproducts.html" target="_blank">au the rouge ? E ok, sau sa iau mai degraba Jungle Elephant ??? Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) Dariuca creste si iar ... creste! Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga. |
Daca iti plac parfumurile tari, puternice, cu personalitate, Kenzo Jungle e ideal, persista foarte bine, la mine si dupa dus, si a doua zi il simt
T_Ioana spune:
Am gasit in Duty Free in Izmir DKNY 2 variante (Be Delicious si Red Delicious)la cate 30 ml fiecare , cutiuta unica la 41 euroi. Tare incantata sunt, mai ales de Be. Eu sunt adepta parfumurilor fructate spre floral. Am primit de la sot, la dorinta mea expresa Emporio Armani-Night.......este preferatul meu, imi da "fluturi in stomac" si mi-a placut extrem de tare si cred ca va fi urmatorul pe lista Dior Addict Shine.
Va citesc din umbra, ma mai inspir!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
irinaaa spune:
fetelor, ati mirosit noul parfum de t. mugler? innocent rock. l-am vazut in revista cosmo, dar nu stiu daca este in parfumerii la noi. pacat ca este EDT
http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Innocent-Rock-2588.html
abia astept angel-ul, just 2 more days
Carrye spune:
Camelia, astea 2 sunt destul de diferite in sensul ca, asa cum iti spunea si Dana, Kenzo Jungle este un parfum foarte puternic in primul rand iar Bvlgari Au the Rouge mie mi se pare ca este un parfum mai de vara...sora-mii ii place la nebunie si tocmai imi spune ca pentru ea este un parfum de iarna. dar ei ii place D&G Light Blue si e lesinata dupa DKNY Be Delicious.
Si mie imi place dar eu sunt mai mult cu parfumurile dulci ca si Dana.
EliaElia spune:
si mie tot de toamna/iarna mi se pare eau the rouge.N-am vazut parfumul de la Mugler azi cand am trecut pe la Sephora.Azi mi-am luat Omnia de pe fragrancex, dupa ceva peripetii, pentru ca imi luasera banii de la paypal dar primesc un mail ca nu coincide adresa cardului cu adresa de trimis. Vi s-a intamplat si voua? In fine, s-a rezolvat dupa ce le-am scris un mail sa-mi faca refund daca nu le place adresa mea . Nu stiu ce vazusera ei pentru ca oricum erau identice, acum astept sa-l primesc.Camelia si Laura (06.02.2008)
Carrye spune:
Ce bine ca te-am prins! Si eu am vrut acum cateva seri sa platesc prin paypal pe fragrancex si nu merge...:( imi cere sa selectez un cont bancar desi eu am selectat plata prin paypal. La tine a mers din prima?
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carrye Ce bine ca te-am prins! Si eu am vrut acum cateva seri sa platesc prin paypal pe fragrancex si nu merge...:( imi cere sa selectez un cont bancar desi eu am selectat plata prin paypal. La tine a mers din prima? |
La mine a mers din prima, sotul s-a ocupat. La un moment dat ai senzatia ca te intorci din paypal in fragrancex, dar de fapt continua procesul platii.