Ce parfumuri va plac ? (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Noa, chiar zilele acestea ma gandeam ce parfumuri (din cele pe care le am ) nu le-as mai cumpara, printre aceste se afla si Hypnose-Lancome. La inceput cand l-am cumparat, in urma cu un an mi-a placut, l-am cumparat la putin timp dupa Angel si imi doream ceva tot dulce si puternic. Acum mi se pare lipsit de personalitate, manumanu il numea "banal" si bine zicea, chiar daca atunci mie mi se parea superb. Classique imi place incomparabil mult mai mult decat Hypnose, are intr-adevar "clasa"
Sfatul meu este sa il testezi intr-o parfumerie si dupa vei vedea daca il pastrezi. Repet, prima data mi s-a parut un parfum de vis, l-am cumparat rapid iar acum sta in cutie, dar s-ar pute sa iti placa.
La tine persista Light&Blue? Imi place acest parfum, dar nu l-am cumparat. Pentru vara aceasta preferatul meu a fost Shalimar light, iar pentru iarna daca as fi sa folosesc doar doua parfumuri,acestea ar fi Classique si Hypnotic Poison-Dior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Noa, Allure Sensuelle este un parfum care mie ca si Danei ne place tare. Nota de varf este foarte puternica, parca ar fi barbatesc, apoi incepe sa se lase mirosul si rezultatul este fabulos. Nu este un parfum dulce cum e Mademoiselle spre exemplu sau Allure ci este un parfum puternic. Apropo, bine ca mi-ai adus aminte de el sa il scot la inaintare.
Fetelor, tot scrieti de case si parfumuri necunoscute mie. Se pare ca eu mai am multe de descoperit printre parfumurile obisnuite pentru ca imi dau seama ca nu ma atrage nici un nume din tot ce amintiti. Ma gandesc ca am o lista asa lunga...
Intentionez sa fac si eu o comanda saptamana asta pe fragrancex, sper sa nu ma dezamageasca. O sa imi iau doar Wish si Bvlgari au the rouge care este la o reducere de 70%!
Dana, care Kenzo Jungle folosesti? Elefantul sau tigrul?
fetele!

Mergi la inceput

Carrye, acum folosesc Elefantul. Din pacate Tigrul nu se mai gaseste, a fost scos din fabricatie, mai am doar un degetel in sticla. Am gasit vreo doua bucati pe e-bay, dar la preturi fabuloase asa ca ma multumesc cu elefantelul, chiar daca mirosul de scortisoara e cam puternic, imi placea mai mult tigrul, parca e mai elegant nu asa sufocant ca si elefantul. Acum depinde de gusturi...

P.S. Folosesti Crystal Noir sau l-ai dat tot socrelei?

Mergi la inceput

Hmm, trebuie sa merg sa miros elefantul sa vad daca ala este cel pe care l-am avut eu si ai dreptate, ca nici pe fragrancex nu l-am mai vazut.
Cat despre Cristal Noir, da, i l-am dat, dar era de 30 ml :p. Stii ca nu umblu cu jumatati de masura!
Multumesc pentru raspuns! Sa aveti o saptamana excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Danamiha, promit ca atunci cand ajung in parfumerie, ma uit si miros ce mi-ai zis.
Am mirosit si eu Alure Sensuele ieri nu mi s-a parut ceva deosebit, eu am avut Alure simplu,dar eu tot la Chanel 5 raman.Am mai mirosit si MADEMOISELLE,da nu e deloc pe gustul meu, nu ma reperezinta.Poate Sensuell-ul l-am mirosit dupa Mademoiselle si s-au confundat mirosurile, am sa mai incerc.
Ieri al meu ma indemna sa iau D&G The One,dar daca e sa aleg intre asta si Chanel 5 sau Trussardi Inside Woman, le aleg pe ultimile.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Fetelor vreau sa imi comand si eu niste testere ....
O sa iau acum www.fragrancex.com/products/_cid_Perfume-am-lid_S-am-pid_63498Wproducts.html" target="_blank"> Esteee Lauder - Sensuous (nu e tester, e mini EDP) ...
De unde as mai putea comanda testere oare?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Te referi la mostre? Te duci pe site si la "search" scrii "sample" sau "vial" si iti apar si produsele care au mostra, uite www.fragrancex.com/search/_stext_samplesearch_results.html" target="_blank">aici cele de pe site-ul cu transport gratuit. din pacate nu gasesc mostre la ce as vrea eu, am vazut pe un alt site si deja s-au vandut (site-ul respectiv nu livreaza in Ro, trebuie luate prin intermediar care nu percepe nimic in plus pt mostre si mini parfumuri, dar nu pot sa comand doar mostre)

Sali, nu gasesc mostra de 0,o6 oz, dar mai caut

Fetele, help, am intrat si eu pe site-ul at de voi, ce inseamna 0,o6 oz?dumiriti-ma si pe mine ca masurile astea americane ma enerveaza.
M-ar tenta sa-mi iau ceva monstre la cateva parfumuri care nu le folosesc asa de des.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Noa, chiar zilele acestea ma gandeam ce parfumuri (din cele pe care le am ) nu le-as mai cumpara, printre aceste se afla si Hypnose-Lancome. La inceput cand l-am cumparat, in urma cu un an mi-a placut, l-am cumparat la putin timp dupa Angel si imi doream ceva tot dulce si puternic. Acum mi se pare lipsit de personalitate, manumanu il numea "banal" si bine zicea, chiar daca atunci mie mi se parea superb. Classique imi place incomparabil mult mai mult decat Hypnose, are intr-adevar "clasa"
Sfatul meu este sa il testezi intr-o parfumerie si dupa vei vedea daca il pastrezi. Repet, prima data mi s-a parut un parfum de vis, l-am cumparat rapid iar acum sta in cutie, dar s-ar pute sa iti placa.
La tine persista Light&Blue? Imi place acest parfum, dar nu l-am cumparat. Pentru vara aceasta preferatul meu a fost Shalimar light, iar pentru iarna daca as fi sa folosesc doar doua parfumuri,acestea ar fi Classique si Hypnotic Poison-Dior.

Multumesc mult pt. raspuns!Eram curioasa cum e si nu mai aveam rabdare pana ajungeam pe la Sephora.Din descrierea de pe "Esentze",face parte din categoria parfumurilor orientale.O sa-l incerc oricum si daca nu-mi place, il fac si eu cadou la randul meu(n-ar fi prima data cand as proceda asa).
Parfumul Angel nu-l suport, mi se pare prea tare si muuult prea dulce(desi dintotdeauna mi-au placut parfumurile dulci).La mine cred ca e si o alta problema, m-am operat de bila anul trecut si de atunci am ramas foarte sensibila la mirosuri tari,de aceea am trecut pe Light Blue(singurul pe care il suport in orice situatie).Nu, nu persista,dar imi dau vreo 10 pufuri dimineata(apropo, in mod normal cam cate ar trebui sa ne dam?) si il mai reimprospatez pe la pranz.Nu stiu, dar ma simt foarte bine cu el asa ca mi-am mai luat o sticla. Imi place si mie Hypnotic Poison mirosit pe verisoara mea, nu stiu cum l-as suporta pe mine.E si acesta pe lista pt testat.
Ce parere aveti despre persoanele care folosesc constant acelasi parfum de ani si ani de zile?Am o colega,cu functie f importanta (si salariu pe masura)care de 11 ani de cand o cunosc foloseste numai "Tresor"-Lancome. Eu, deja, mirosul acestui parfum il identific cu persoana ei. Dimineata, cum intru in lift, stiu daca a venit sau nu.Deja, parfumul asta a devenit pt. ea un accesoriu la care nu mai vrea sa renunte.Eu una,n-as putea sa rezist atata timp, mi s-ar acri de el!

POZE , www.onetruemedia.com/my_shared?z=2ea770fc03cbe39a34ff7d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ioana, minunea mea...
M-am facut mare!

Mergi la inceput

Tumpi, sus in dreapta o sa vezi niste steaguri. Da pe cel pentru Uniunea Europeana (cel cu cercul de stelute galbene) si o sa ai si preturile in EURO si ca atare masurile de unitate europene.
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Eu am trecut primul examen, mai am doua. Daca le iau, imi fac un cadou, parfumul Ma Griffe.
Hehe, fetelor, ni se pare noua ca avem multe parfumuri. Ia uitati-va www.fragrantica.com/index.php?view=profile&clan=4273" target="_blank">aici!

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Eu am trecut primul examen, mai am doua. Daca le iau, imi fac un cadou, parfumul Ma Griffe.
Hehe, fetelor, ni se pare noua ca avem multe parfumuri. Ia uitati-va www.fragrantica.com/index.php?view=profile&clan=4273" target="_blank">aici!

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Felicitari
Succes la urmatoarele examene!

Mergi la inceput