Ce parfumuri va plac ? (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

ca sa ma incadrez si eu in peisaj, am primit mail de la fragrancex ca mi-au anulat comanda.
motivul: billing address nu se pupa cu shipping address si ei se gandesc in primul rand la siguranta mea.

daca ma gandesc bine, cred ca mi-au facut un bine, un saving de 150 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Danamiha, Carrye, multumesc mult de sugestii!

Am notat Chanel-ul si am mai facut si de pe fragrantica un conspect, sa vad ce gasesc la Sephora de mirosit din ele.

Vad ca astia de la fragrancex tot anuleaza comenzile. Cred ca ma razgandesc apropo de plasat comanda la ei.

Intrebare: adresa de shipping chiar era diferita de cea de billing sau au scos-o ei ca motiv de anulare?

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Vio, pe ce e-mail ai trimis tu? Poate am gresit eu e-mailul ...
support@fragrancex.com?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Tare ciudat mi se pare ce povestiti cu plata la fragrancex....am plasat 3 comenzi, pe una deja am primit-o, mai astept 2...nu am avut nici cea mai mica problema...am platit tot timpul prin paypal....
nu mai am bani ca as mai plasa vreo 2...
Azi-dim m-au anuntat ca au packed and shipped catre mine o comanda in valoare de 5.9 dolari (2 mostre)...ca am vrut sa vad daca aplica free shipping si la o suma f mica....

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

La mine s-a rezolvat in max o ora dupa ce le-am scris. Chiar ca foarte ciudat. Vad ca la platile cu paypal au fost mai putine probleme, sau mi se pare? Puteti sa sunati pe skype, e ieftin sa suni in state. Bine, trebuie sa va cumparati credite la skype, alta distractie probabil.In alta ordine de idei eu am primit azi un pachet de la strawberry(si cumpar de vreo 2 ani de la ei) direct la usa! Adica nu aviz, nu nimic pac, uitati pachetul, dati-mi buletinul. Vazusem pe site la posta ca e trecut la status "predat la factor" dar ma gandeam ca avizul, nu pachetul!Camelia si Laura (06.02.2008)Mergem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Camelia, asta pare sa fie adresa, eu am dat reply la mailul lor de inregistrare a comenzii si de pe aceeasi adresa am primit si raspunsurile, insa de la persoane diferite.
Nu stiu ce sa-ti spun, de ce tie nu ti-au raspuns...incearca cu reply pe un mail primit de la ei, banuiesc ca trimit la toata lumea mailul cu "thanks for ordering from fragrancex" si sumarul comenzii. Cel putin la mine asa au procedat.

By the way, april16, si eu sunt innebunita dupa Allure Sport Homme, insa zilele trecute parca nu il aveau pe fragrancex, cel putin nu in ziua cand am facut eu comanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui EliaElia

La mine s-a rezolvat in max o ora dupa ce le-am scris. Chiar ca foarte ciudat. Vad ca la platile cu paypal au fost mai putine probleme, sau mi se pare?
Puteti sa sunati pe skype, e ieftin sa suni in state. Bine, trebuie sa va cumparati credite la skype, alta distractie probabil.
In alta ordine de idei eu am primit azi un pachet de la strawberry(si cumpar de vreo 2 ani de la ei) direct la usa! Adica nu aviz, nu nimic pac, uitati pachetul, dati-mi buletinul. Vazusem pe site la posta ca e trecut la status "predat la factor" dar ma gandeam ca avizul, nu pachetul!

Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergem

Cat a costat transportul ?

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Nimic, nu costa nimic, e exact pretul de pe site. Si nici la vama(cand veneau pachetele acolo) nu am platit vreodata ceva. Ce-i drept nu aveam cine stie ce nici ca gramaj nici ca valoare iar de la strawberry oricum nu scriu valoarea pe factura.Camelia si Laura (06.02.2008)Mergem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

April, am vazut ca intrebai de parfumuri barbatesti.Al meu si-a luat de curand Hugo Boss, No 1, are si ceva lamaie in notele de baza.Mie una mi se pare un parfum mai de ocazie,e putin impunator.
Ce mai are si mi-a placut mult e tot de la Hugo Boss -Elements Aqua, asta merge mai de zi cu zi, e fresh.
Eu sunt suparata ca de unde iau eu parfumuri nu am reusit sa fac rost de nimic dinc e voiam.Si mi s-a pus pata rau de tot pe Van Clee & Arpels- Freerie.Da parca nu as da aproape 80e pe 50 ml

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Revin cu noutati despre aventurile mele cu fragrancex , sper ca nu v-am plictisit, inca
Deci,dupa mailul de azi dimineata, cand le spuneam de cele 3 sume blocate de ei din contul meu (sau cel putin asa mi-a spus nenea de la BT cu care am vorbit la telefon), primesc un mail de la ei in care imi scriu ca mi-au anulat comanda-a treia, cea pe care o vazusem si eu cu statusul de anulata inca de ieri- pe motiv ca nu pot sa-mi verifice "the billing details" si imi cer sa le trimit pe fax un extras de cont si copie dupa CI.

Fetelor, aveti idee la ce se refera cu "billing details"-adica date de la banca, ce nu pot astia sa verifice? si de ce naiba la prima comanda au putut sa verifice si la urmatoarele 2 nu au reusit?

Anyway, mai scriu ca daca vreau sa mai dau o comanda, in loc sa le trimit pe fax ce imi cer sa - si citez:
"If you wish to place a new order instead, please be sure to include the billing information where your credit or debit card statement is sent to avoid delays."
Aici m-au bagat in ceata de totCe informatii vor sa le dau, ca mai mult decat nume, adresa, datele cardului si tot ce mai cer ei acolo, altceva nu stiu ce sa le mai dau Poate doar alt card, insa din pacate pt. ei, nu am altul pt. plati pe net

pentru toate fetele si mai mult noroc la shopping decat mine zilele astea

Mergi la inceput