Ce parfumuri va plac ? (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

A, la status arata shipped, acum am verificat.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Deci mie mi s-a cam luat de fragrancex.com ... le-am scris 2-3 mailuri, i-am sunat de vreo 3 ori, le-am trimis pe fax ce mi-au cerut si comanda mea apare tot cancelled... pai eu nu vreau sa ajunga de Craciun!
Ma enerveaza de-a dreptul!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Am comandat si eu alaltaieri de pe fragrancex.com un parfum L de la Lolita Lempicka si am primit confirmarea repede, a doua zi imi aparea la status shipped.
Insa la urmatoarea comanda, data in aceeasi zi,s-a schimbat situatiaMi-a aparut un mail la fel ca la voi in care spuneau ceva in legatura cu cu adresa de livrare diferita de adresa de billing, bla bla, bla. Am crezut ca se rezolva de la sine si nu le-am dat nici un raspuns, ca doar cu cateva ore inainte imi confirmasera expedierea primei comenzi, data in aceeasi zi, cu aceleasi date personale si acelasi card.Binenteles ca mai tarziu a aparut ca fiind canceled Am repetat comanda si binenteles, aceeasi figura...canceled iarasi

Dupa ce le-am trimis un mail in care le ceream sa-mi spuna care e problema, imi raspund sa verific la banca, ca poate exista un, citez, "security block" Adica pe romaneste nu isi pot lua banii din contul meu? Ca pt. prima comanda(din aceeasi zi adica) mi-au spus ca si-au luat banii.
Oricum, eu nu mai inteleg nimic, nu stiu ce au si ce nu merge, maine dimineta o sa sun la banca sa vad daca ma pot lamuri.Ciudat e ca mie nu mi-au cerut nimic de la banca, nici extras nici altceva.Anyway, eu perseverez, ce-o fi o fi, macar acum cat mai e transportul free

Sorry pentru "placinta" fetelor, da' vroiam sa va spun si patania mea, poate foloseste cuiva.. Maine, continuarea, cu happy end, sper

pt. toate iubitoarele de parfumuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui vio_dia

Am comandat si eu alaltaieri de pe fragrancex.com un parfum L de la Lolita Lempicka si am primit confirmarea repede, a doua zi imi aparea la status shipped.
Insa la urmatoarea comanda, data in aceeasi zi,s-a schimbat situatiaMi-a aparut un mail la fel ca la voi in care spuneau ceva in legatura cu cu adresa de livrare diferita de adresa de billing, bla bla, bla. Am crezut ca se rezolva de la sine si nu le-am dat nici un raspuns, ca doar cu cateva ore inainte imi confirmasera expedierea primei comenzi, data in aceeasi zi, cu aceleasi date personale si acelasi card.Binenteles ca mai tarziu a aparut ca fiind canceled Am repetat comanda si binenteles, aceeasi figura...canceled iarasi

Dupa ce le-am trimis un mail in care le ceream sa-mi spuna care e problema, imi raspund sa verific la banca, ca poate exista un, citez, "security block" Adica pe romaneste nu isi pot lua banii din contul meu? Ca pt. prima comanda(din aceeasi zi adica) mi-au spus ca si-au luat banii.
Oricum, eu nu mai inteleg nimic, nu stiu ce au si ce nu merge, maine dimineta o sa sun la banca sa vad daca ma pot lamuri.Ciudat e ca mie nu mi-au cerut nimic de la banca, nici extras nici altceva.Anyway, eu perseverez, ce-o fi o fi, macar acum cat mai e transportul free

Sorry pentru "placinta" fetelor, da' vroiam sa va spun si patania mea, poate foloseste cuiva.. Maine, continuarea, cu happy end, sper

pt. toate iubitoarele de parfumuri

Vio, nu ai depasit cumva limita maxima zilnica a tranzactiilor pe internet? Trebuie sa mergi la banca si sa faci o cerere pt limitele pe care le doresti tu. Exista doua limite: una pt tranzactiile cu cod de securitate (cele 3 cifre de pe spatele cardului) si una fara codul de securitate. Mai exista o limita totala, suma ambelor. Fiecare banca are propria politica in ceea ce priveste stabilirea limitelor si depinde si de tipul cardului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Neatza!

EliaElia am vazut ca vorbeai la inceputul capitolului despre Chloe, insa nu mi-am dat seama despre care.

Eu caut de mult Chloe Innocence, l-am avut o singura data, prin '99-2000,si pe mine m-a incantat tare mult. Pe pielea mea persista destul de bine, mi-l amintesc ca pe un parfum floral si f subtil.

De el e vorba? Am vazut ca nu erai incantata de el. Daca e asta ti-l cumpar eu, chiar si inceput.

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Dana , sincera sa fiu nu mai stiu ce limita am stabilit pt. tranzactiile pe net( deh, batranetile ), insa sunt sigura ca limita e mai mare decat valoarea ambelor comenzi date in ziua respectiva, adica 40 USD cea neanulata si 19 USD cea anulata.De altfel, a doua comanda anulata am dat-o in ziua urmatoare si valoarea era mica, doar 20 USD.
Apropo de comanda anulata, comandasem de fapt un tester de 100 ml de Bulgari Eau de The Rouge, e la oferta acum, doar 19 dolari (sau 18 si ceva parca).Daca tenteaza pe cineva, era pe stoc inca.
De fapt, eu habar nu am cum miroase Eau de The Rouge, dar parca la voi am citit ceva de el si m-a tentat rauuuu pretul.
Poate sa ma lamureasca cineva cum miroase? E mai fresh, usor sau mai dulce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:

Dana , sincera sa fiu nu mai stiu ce limita am stabilit pt. tranzactiile pe net( deh, batranetile ), insa sunt sigura ca limita e mai mare decat valoarea ambelor comenzi date in ziua respectiva, adica 40 USD cea neanulata si 19 USD cea anulata.De altfel, a doua comanda anulata am dat-o in ziua urmatoare si valoarea era mica, doar 20 USD.
Apropo de comanda anulata, comandasem de fapt un tester de 100 ml de Bulgari Eau de The Rouge, e la oferta acum, doar 19 dolari (sau 18 si ceva parca).Daca tenteaza pe cineva, era pe stoc inca.
De fapt, eu habar nu am cum miroase Eau de The Rouge, dar parca la voi am citit ceva de el si m-a tentat rauuuu pretul.
Poate sa ma lamureasca cineva cum miroase? E mai fresh, usor sau mai dulce?

Uite www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Eau-Parfumee-au-The-Rouge-146.html" target="_blank">aici cum e descris.
Nu cunosc parfumul, Carrye il stie

Mergi la inceput

Dana, multumesc.Pare interesant parfumul, numai sa reusesc sa ma inteleg cu astia de la fragrancex
Camelia _daniela, tu ai reusit sa rezolvi ceva cu ei? Ti-au trimis comanda pana la urma sau n-ai mai incercat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

april16, nu e ala, e unul patrat aparut anul asta.http://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Chloe-Eau-de-Parfum-1733.htmleu nu l-am cumparat, l-am testat doar in magazin.vio_dia, din ce am obs. eu la eau the rouge depinde si de pielea purtatorului, pe mine e destul de dulce, pe o prietena e mult mai light.Mai bate-i la cap sa rezolve problema. e posibil sa fi blocat banca tranzactia pentru ca a vazut 2 tranzactii internationale in timp atat de scurt si cu acelasi beneficiar. La cate se intampla in ziua de azi...Camelia si Laura (06.02.2008)Mergem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:

Dana, multumesc.Pare interesant parfumul, numai sa reusesc sa ma inteleg cu astia de la fragrancex
Camelia _daniela, tu ai reusit sa rezolvi ceva cu ei? Ti-au trimis comanda pana la urma sau n-ai mai incercat?

Vio_dia, nu am rezolvat nimic !
Sunt foarte dezamagita!!!! I-am sunat si ieri si mi-au zis ca sa am rabdare sa-mi raspunda ! Pana acum NU mi-au raspuns!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput