E pe baza de enzime proteice si am luat cu ceva timp in urma pentru picioarele mele umflate,pentru edeme. Am luat 3 saptamani si nu s-a vazut nici un rezultat.
Ma intereseaza daca a mai luat cineva acest...medicament.Daca s-au vazut ceva rezultate.
Multumesc!
Eu nu am luat chiar asta, insa din cite stiu, asemenea tratamente dureaza mai mult (cam 3-4 luni) si se reiau dupa o perioada. Ai luat "de buna voie" sau ti-a prescris medicul?
Am luat de buna voie.le-am gasit intamplator pe net.Acum vad ca sunt si in farmacii.Sunt naturiste si de aceea mi-am permis sa le iau singura.Probabil ca am gresit ca le-am intrerupt,poate ca ai dreptate ,trebuia sa iau macar 3- 4 luni.Dar tu misha ce problema ai si ce ai luat pana la urma?Eu am iesit din spital cu tirotoxicoza si limfedem tardiv al membrelor inferioare.
Am luat pt colon, da' nici daca scriu pe litere tot nu o sa-mi iasa denumirea corecta. Oricum erau tot un fel de enzime care din cite am inteles eu "reparau" colonul, bine, nu fizic ci chimic. Da' zau ca nu-mi amintesc cum se cheama. Au niste nume "naturistele" astea....