Regasiri ...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Inca doua intamplari oarecum asemanatoare: sant plecata de 8 ani din tara, ma uit la un program tv din Ro si vad un clip cu un prieten foarte bun care stiam eu ca are voce super dar in nici un caz nu era afirmat Stateam pe DC si imediat la inceputul cantecului i.am auzit vocea, ridic privirea si----il vad la tv Va dati seama ca am ramas masca! Altadata ma uitam pe Romania international la un concert cu Gheorghe Zamfir. In sala in randul 2 pe cine vad??? Un prieten foarte bun care devenise intre timp preot si nu-l mai vazusem de vreo 6 ani

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

am avut si eu o astfel de intalnire, acum cativa ani, pe aeroportul Otopeni, cu un vecin de pe strada unde am copilarit. prima data nu l-am recunoscut, ma uitam la baiatul lui care semana atat de bine cu el, cand era copil.....si m-am apropiat de el, era cu familia, si ma tot uitam....se uitau si ei la mine....a venit si sotul meu si m-a intrebat, la ureche de ce ma uit la acei oameni, si deodata mi-am amintit de el...parca se derulau in fata ochilor mei imagini din copilarie, de la joaca...si i-am spus numele, atunci si el si-a amintit de mine....
am facut prezentarile, ei plecau in vacanta, noi mergeam la parinti in Elvetia, pentru cateva zile.
am ramas prieteni, ne-am vizitat reciproc, ne intelegem bine, pacat ca ne vedem totusi foarte rar!
dar am trait sentimente placute in acea zi!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana210773 spune:

Ce frumoase intimplari!
E adevarat ca momentul revederii e frumos, mai ales cind incepi sa treci din nou prin jurnalul din copilarie, cu momente frumoase!

Mergi la inceput