Regasiri ...
Voua vi s-a intimplat sa va reintilniti cu persoane dragi , pe care nu le-ati mai vazut de 20 de ani sau mai mult ? Si asta absolut intimplator? Mie da...
Sa va povestesc...Intr-o zi am fost invitati la niste prieteni, romani si ei, la un gratar. Stiam ca acolo va veni si o alta familie, tot romani , dar stabiliti in Germania. Bun. Sosim, se fac prezentarile, eu aveam sentimentul ca il stiu pe barbatul di Germania. Am tacut , dar mintea cauta in "arhiva" intre timp. Nimic. Nu imi aduceam aminte deloc de unde. Stam la gratar , taclale etc. Brusc ...ii spun tipului: Eu te cunosc! Sotul meu a inmarmurit! Tipul imi spune: si eu, dar nu stiu de unde! De cind am venit ma tot chinui sa imi dau seama de unde! Si incepem cu intrebari de genul unde ai facut liceul , unde ai lucrat etc. Cind ajungem la scoala generala, eu spun 75 el spune 69. Aaaaaaaaaa ! Erau doua scoli foarte apropiate una de alta la noi in cartier. Pai , tu ai locuit pe strada Rodul pamantului? Da, spune el! Si asa am descoperit ca bateam mingea in copilarie , in fata blocului , jucam elasticul , sotronul si eram o "gasca" impreuna cu alti citiva de care ne-am adus aminte brusc! Odata cu inceperea cls intii insa , drumurile celor din "gasca" s-au cam despartit. Eu am inceput cls 1 la aproape 7 ani, iar acum am 35. Mi s-a facut pielea de gaina cind am inceput sa depanam amintiri. Mi s-a parut deosebit.
Raspunsuri
CristinaT spune:
Am fost plecati prin oras...
ce sa zic super, mi-ar place mult de tot sa ma intalnesc cu fostii colegi de scoala generala. Din pacate nu-mi aduc aminte decat un singur nume si nici ala complet.
Weekend placut
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
ioanaiub spune:
in urma cu cativa ani mi-am regasit un prieten din copilarie, mergeam impreuna in vacanta la mare ... am reinnodat prietenia si ma bucur mult pentru asta ... acum i-am botezat si baietelul
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
monica70 spune:
Si eu am patit ceva asemanator.Eu director economic la o firma,vine sa ne explice ceva chestie mai complicata la online banking directorul general de la o banca.Si eu ma tot gandeam de unde il cunosc,dar nu imi dadeam seama.Eu ma uitam luung la el,el se uita luung la mine si niciunul nu zicea nimic,de intrase colega-mea la idei,mai ales ca e un tip fain Dupa cateva zile a trebuit sa vina iar,dar eu intre timp atat am rumegat pana mi-am dat seama ca fusesem colegi la facultate,doar ca la profile diferite si numai primii doi ani am fost impreuna,in plus la ff,deci ne vedeam mai mult la examene.I-am zis atunci ce si cum,el initial mi-a zis ca sigur ma cunoaste de undeva,dar nu stia nici el de unde,chiar zicea ca nu de la facultate,pana am facut lista de colegi comuni si s-a lamurit si el.Oricum a fost distractiv,am colaborat super cu el in continuare.Profesional,evident
Mai interesant cred ca e cu prieteni din copilarie,dar culmea ca pe aia daca ii vad pe strada stiu oricand cine sunt (am mai patit).Am observat ca mai usor uiti persoanele cunoscute mai recent,decat pe cei cunoscuti in copilarie.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele."
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
addinel spune:
si mie mi s-a intamplat si regasirea e mereu placuta. imi place si imi amintesc mereu cu drag de trecut...
in plus si eu am facut generala la 69 :), se pare ca am copilarit prin aceleasi locuri. iti amintesti de voinicelu?
mama lu' maria
Ajutati-o pe Sonia!
dana210773 spune:
Ce ma bucur ca ati raspuns !
Nu-i asa ca e frumos sa iti reintilnesti vechii prieteni ?
Addinel, cum sa uit Voinicelul? Acolo ne faceam veacul... asta cind imi dadea tata voie ! Eu am copilarit pe strada Rodul Pamintului si chiar aveam o buna amica cu numele Adina. Sa fii chiar tu?
violeta69 spune:
mie mi s-a intamplat sa revad un profesor din liceu...
nu era profesorul meu,dar pe vremea aceea era tanar si dragutsi multe fete facuse o pasiune pt el
tin minte ca-mi faceam drum la clasa de langa noi unde stiam ca vine sa predea
dupa liceu l-am intalnit la balul bobocilor,se mutase cu serviciul in Bucuresti si venise cu sora lui la bal....
am vb atunci...pe urma nu ne-am mai intalnit....
insa lunile trecute(dupa 18 ani) apare la mine la serviciu...cu treaba,evident...
si-mi zice"eu te cunosc!"
zic si eu va cunosc...nu sunteti cutasercu?!
asa ca mi-am amintit cu placere de adolesecnta mea si..... cati gragauni mai aveam prin cap atunci
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Elle_seb spune:
Desi e cam pe langa topic, ca tot mi-adusei aminte de profesori si de pasiuni...
Aveam un prof de mate in liceu, un tip tinerel, arata super... brunetel, parul cret, tuns scurt, avea asa... un aer de frumusete greaca... toate fetele din clasa (si io, bineinteles) indragostite de el. Eu si cu colega mea de banca, ne tot dadeam mereu ghionturi la orele lui si pariam pe preferintele lui in materie de femei (desi stiam cam ce preferinte avea, ca doar era om insurat, la casa lui). Intr-una din zile, nemairezistand sa intram in vorba cu el, am luat-o pe colega de-o aripa si ne-am oprit in usa cancelariei. L-am chemat, a iesit.. avea in mana un pix. N-am sa uit niciodata ce tzacanita am fost... Si i-am zis: dle profesor eu astazi sunt singura acasa si as vrea sa va invitam, impreuna cu colega mea, la mine la o cafea. Bineinteles ca el a facut niste oki cat cepele si in secunda 2 a scapat pixul din mana. A refuzat politicos motivand ca el nu bea cafea.
L-am revazut de curand, cu sotia la brat si un bebe mic in carucior...
ehh... tinerete...
Elle
Ancuta-Maria spune:
Elle, :-))))))))))
http://autenticradio.telnetcom.ro:8000/listen.pls Un radio pentru romani, de la inima la inima.
maraki spune:
Eu am intrat la o membra DC in albumul de poze si....surpriza sotul ei este fostul meu coleg de banca din generala Pe el nu-l vazusem de vreo 20 de ani
Alta surpriza a fost cand am intrat in albumul unei alte membre DC si am vazut nsite prieteni buni de.ai mei
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5