Detectiv DC din nou?! Avem nevoie de ajutor!
Este una dintre noi. O tinara mamica de pe DC se lupta cu greul. Mai jos aveti mesajul ei disperat!
M-a contactat pe messenger si am purtat cateva discutii in legatura cu ce se intampla cu ea.
In clipa asta se afla internata la Spitalul Colentina, Bucuresti pentru investigatii. A trimis sange si la Fundatia din Budapesta unde se testeaza sange pentru Lyme iar medicul de acolo ne solicita urgent sa comunice cu ea. Pe messenger nu mai am cum sa o contactez iar mobilul ei nu-l am.
De la medicul din Ungaria am numele ei real.
Solicit ajutorul vostru, al celor din Bucresti, poate chiar sunt printre voi care lucreaza in Colentina - va rugam sa ne ajutati sa o gasim! Este o mamica disperata care sta acum in spital cu unul dintre baietii ei pe care nu are unde sa-l lase. Copilul cel mic de 10 luni se afla la mama ei la Tulcea.
Pot ajuta doar cu sectiile pe care banuiesc ca este internata: neurologie sau infectioase.
Cei care puteti ajuta sa o gasim trimiteti un PM sa va dau numele ei dupa care poate fi gasita in fisierele de internare in spital!
contam pe ajutorul vostru sa ajutam o mama sa fie alaturi de copii ei.
----- Our chat on Sun, 9/14/08 12:38 PM -----
NT (12:37 PM): salut!
NT: am si eu un diagnostic final dupa atatea luni......:
1) spondilartropatie autoimuna seronegativa degenerativa si
2) sindrom antifosfolipidic cu afectare SNC (dr Bozsik a zis ca este specific pt Lyme -am complectat eu ulterior ; Cris )
NT: de o luna au inceput sa ma doara articulatiile si a evoluat fff rapid. Deja chiar si intorsul capului sau miscarea unei maini sau picior si simplul stat in fund... sunt infiorator de dureroase. Se mananca toate articulatiile si se sudeaza apoi intre ele.... asa s-a fazut la radiografia de la coloana jos unde ma doare rau de tot..
NT: si fiind boala autoimuna inrudita cu lupusul........e fff nasol. Da si afectari de organe... ca la eco deja ficatul si rinichii au inceput sa scartaie..
NT(12:37 PM): afectarea vasculara e sigura si am refacut si RMN la Sanador si mai am si alte lacune cerebrale......ischemice...
NT: Acum ce mai fac??? Nu scap de dureri si e ingrozitor: ma arde pielea ma dor oasele si articulatiile... am niste dureri de cap si ameteli permanente..... m-au dat afara de la job ca am lipsit prea mult( medicale dar... fiind proaspat angajata.. mi-au zis sa plec)
NT: oricum nu ma mai puteam duce in conditiile astea......
NT(12:38 PM): ca tratament deocamdata am ramas pe aspenter si plaquenil 2/zi... dar sa vad daca ma baga si pe cortizon ceva...
NT: cum sa-mi mai fac sperante acum? ce va fi cu viata mea? ptr SM speram sa se gaseasca tratament sau sa evolueze mai incet dar ptr asta... evolutia e fff rapida si afecteaza toate organele interne si nu se poate fara tratament.
NT(12:38 PM): Erau fete in spital la 32 de ani fara ochi cu degete taiate la maini si la picioare... cu rotule din plastic, carje si scaune cu rotile..... Cica efecte adverese ale medicatiei. In 6 luni facusera osteoporoza si erau operate la ochi......
NT: incerc sa ma incurajez dar cum ies din asta????
Am aflat de la Mariaa ca ea a facut la Budapesta testele pentru Lyme. Am sunat si am vorbit cu Dr. Bozsik , si doar in 3 sept. a primit sangele . Va mai dura pana va avea rezulatele , insa dupa ce i-am citit diagnosticul , doctorul mi-a spus ca are sigur Lyme combinat cu o alta boala autoimuna.
Am cerut ajutor la francezi si o fata de la Lymefrance, ma intreaba ce este Aspenter . Am cautat pe net si pe site-urile cu medicamente am gasit ca este acid salicilic tamponat .
Va rog sa ma credeti ca e ingrozitor ! In plus la testele s-a pus in evidenta o infectie !!
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Raspunsuri
principe spune:
Maria,
cred ca cel mai usor este sa se cheme la spitalul Colentina si sa se ceara informatii.. sectia unde este internata,numarul de telefon al salonului.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
Ktrinel spune:
imi pare teribil de rau de ce aud ...cunosc un pic spectrul acestor boli imunitare . sper sa fie ajutata.
este cumva la dr Tanasescu?
nu are a face cu neurologia, mai repede la reumatologie sau interne..nu mai stiu cum sunt sectiile impartite.
sa ii dea Dumnezeu sanatate si voua putere sa o ajutati !!
Ancuta-Maria spune:
bolile autoimunitare se trateaza la sectiile reumatologie, iar unde nu este sectie de reumatologie, la interne. Eu am lupus.
http://autenticradio.telnetcom.ro:8000/listen.pls Un radio pentru romani, de la inima la inima.
gabriella1 spune:
Nu inteleg CINE trebuie gasit
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
anda141 spune:
Pai trebuie gasita persoana care a scris mesajul pe mesenger. Are numele ei real , dar nu stie unde este internata ...
Dar daca te duci pana acolo sau dai un telefon, oare nu iti da nimeni informatii? Chiar acolo la spital...mai ales daca stii sectiile , nu cred ca e greu..sau nu neaparat tu, cineva care are drum pe acolo...
Mariaa spune:
fiind din coltul opus al tarii e cam greu de ajuns la spitalul Colentina...nu toti membrii DC sunt bucuresteni, btw!
in saloane nu sunt telefoane...iar de la internare nu ti se spune numarul de telefon al pacientului - de asta era important de gasit persoana, luat un numar de telefon - pus urgent in legatura cu medicul din Ungaria!
multumesc celor care ne-au ajutat sa o gasim atat de repede!
rog moderatorii sa inchida subiectul -am gasit mamica in cauza, misiune indeplinita
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara