Criza financiara mondiala
Raspunsuri - Pagina 5
Ktrinel spune:
nu se compara cu alte crize de pana acum, pt ca acum de fapt exista mai multe crize : alimentara, mortgage-uri, sociale ( imigratie, rasism ),petrol, ...niciodata nu a fost asa complex..e usor de zis ca nu s-au platit ipoteci in America...
fetelor, deocamdata si la ciorap e bine ..unul de bumbac mai rezistent...la mine merge si de nylon, ca si asa nu mai am multi ..io am simtit criza de vreun an
doar sa pierdem niste bani, nici nu ar fi asa de rau...pericolul unor conflicte, inclusiv revolte sociale, e mai mare.
Edip spune:
Hai mai ca prea e mult pesimism aici... eu cred ca pentru cine a "vazut" ce vine e cea mai mare oportunitate acum de a investi.... plus ca recesiunile si crizele astea sunt necesare in evolutie.
Ramona J spune:
Edip are dreptate. Ne-am facut de cap citiva ani, acum platim si ne bagam mintile in cap pentru o scurta perioada de timp. Ca apoi o luam de la capat!
Deocamdata eu fac o terapie prin shopping, sa vedem ce zice sotul...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Principe, am vazut filmul dar daca-i vorba de supravietuire le las naibii de principii!
Edip spune:
Ramona, vezi ca au discounturi la porsche pe wall street:) vand aia la juma' de pret tot acum:) iahturi ieftine in california si florida, case la pret de garsoniera de Bucuresti.. pai ce sa vrei mai mult. cica e rau in recesiune...
Ramona J spune:
Pai ai dreptate, zau. Unele dealerships au redus si cu 40% masinile noi (cele mari consumatoare de benzina).
Mie-mi place in Florida, oare cit mai scad casele? Aoleu, ma-njura fetele!
Tornada spune:
nu stiu fetele ...ce sa mai spun,criza e criza ,dar pe la mine se cumpara terenuri in draci....stau la periferia unui orasel de munte....
lorelaim spune:
un zambet... la un salar de 2mil Pounds
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1058134/Halifax-chief-keeps-2m-reward-despite-leading-Britains-biggest-mortgage-lender-brink.html
si acum hai sa mergem la bibleo sa citim :
http://www.amazon.com/Crash-Proof-Economic-Collapse-Sonberg/dp/0470043601/ref=pd_bxgy_b_text_b
Edit: apropo de ce spunea Ktrinel:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1058601/Apocalypse-Now--New-world-order-devastating-implications-Western-nations.html
Lorelai
May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
geanina-nica spune:
Si aici se vind masini la preturi mici,dar chestia ca nu le mai ia nimeni,apartamente pe jumate facute,si lasate in paragina,
Firmele de constructi,au inceput efectul domino.......,
In criza aceasta totusi o sa se intoarca multi acasa...ca pe aici nu prea mai au sa faca,
Cica se tem sa nu ajungem sa mergem la banca si sa nu avem de unde sa ne scoatem bani nostrii,si criza o sa dureze cel putin pana anul viitor,asa ca tre sa economisim nu glumaaaaa..
A_Iulia spune:
Ah, cand v-aud cu preturi la jumate... si aici daca vrei un apartament mai civilizat dai jumatate de milion de euro.
Inconstientii de la noi de la putere dau informatii de genul: "stati linistiti, nu vom fi afectati cu nimic" - nu-mi dau seama daca o fac doar ca sa nu produca panica in populatie, ori doar ca atitudine preelectorala, ori chiar sunt inconstienti.
Katrinel, parca intrebai cum de s-au gandit angajatii Lehman sa aiba actiuni la firma unde lucreaza. Pai e simplu, le primesti ca parte din pachetul motivational. Ele vin cu niste clauze (adica le poti valorifica peste un anumit termen) si de regula se primesc in fiecare an.
Din ce am auzit eu, Lehman a sarit calul cu salariile managementului - o gramada de lume ridicau anual sume cu 6 zerouri in coada (nu spun ca asta atr fi fost argumentul de baza, insa totusi...acum va face probabil statul curatenie pe-acolo).