Cine nu are ... bile?
Raspunsuri - Pagina 2
ariel_7000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Asta asa e, dar poate pentru ca nici nu prea vezi stiri de genul: "un Trabant care gonea cu 160 km/ora afacut ravagii", sau "o Dacie 1100 a accidentat doi turisti pe plaja, la Costinesti". Hai sa fim seriosi, nu se dau stiri cu Dacii si Trabanturi pentru ca nici nu prea sunt, in schimb cele cu Mertanuri, Ferrari sau Audi sunt garla...ca doar urangutanii aia de le conduc n-o sa-si ia o masina ieftina... Justitia? Amintiti-va doar cu cata speranta priveam (unii, nu toti...) catre UE, cum n-o sa mai facem noi de capu' nostru, ca nu mai merge...Ete ca merge. Si nu exista nici o opreliste. Nici una. poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
rufus, cu tot respectul, te contrazic si iti raspund din prisma jobului meu, ai ramane surprins sa aflii cat de multe "mumii" d-astea se plimba pe strazile patriei!!! unele mai repede, altele mai incet..., dar nu cred ca trebuie musai sa ai 160 la ora ca sa spulberi un om!!! si sa-ti mai zic de revizii "aranjate" la nea tache la statzie, iar mumia apoi pleaca legal la plimbare, mandra ca o fata mare???
iar ferrari, audi si merturile sunt conduse si de "fiinte delicate" , nu numai urangutani, ca urangutanii isi aleg papusele, nu urangutance!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns
Sabina spune:
ala care i-a omorat pe Cristian Nemescu, Andrei Toncu si soferul de la taxi 2000 scapa deopcamdata bine merci, al doilea pasager (de langa soferul ucigas) nu poate fi gasit...nu vine la proces...si-asa....raman parintii doar cu lacrimile de neputinta
je-nant...
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariel_7000 rufus, cu tot respectul, te contrazic si iti raspund din prisma jobului meu, ai ramane surprins sa aflii cat de multe "mumii" d-astea se plimba pe strazile patriei!!! unele mai repede, altele mai incet... |
Stiu, stiu...ca doar si eu merg printre ei...
Dar, din ce am vazut eu, tot pe soselele patriei, in accidentele grave sunt implicate masini superioare (sau care se cred asa) mumiilor. Viteza este principala cauza si asta se obtine cu masini performante.
E drept, poti sa omori un om si cu 50 la ora...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
ariel_7000 spune:
nu mai scrie nimeni, nimic aici??
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Acum stau si ma intreb: cine e de vina? Judecatorii? Procurorii? Banii? Spaga? De ce justitia nu are ...bile? Unde sunt cei care cred in dreptate? Mai exista aceasta sansa in Romania? Se intamla si asa ceva? Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire. iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/ |
de vina sunt toti, politistii, judecatorii (as putea sa dau exemple de judecatori care au dat vredicte cel putin....idioate...aiurea...total pe langa caz..., dar ma abtin!) de la mic la mare, toti sunt vinovati.
cei care cred in dreptate sunt destui, dar fara putere, fara autoritate, fara pozitii inalte, sunt adesea "calcati in picioare" pentru dreptatea pe care o vor. si cei mai multi aleg sa plece, departe de tara unde s-au nascut, acolo unde strainii ii primesc, ii trateaza cu respect, le respecta drepturile, unde esti respectat ca simplu om!!! altii, raman cu dureri sapate adanc in suflet, se sting incet nestiuti si singuri intr-o lume ce colcaie de nedreptate si smecherie.
Kari