Cine nu are ... bile?
Sunt scandalizata. In Romania, smecherii fac legea.
Un smecher(cu Ferarri) - omoara un tanar pieton nevinovat, fuge de la locul accidentului ... insa judecatorul declara ca ... smecherul este nevinovat.
Un individ cu jeep - parcheaza unde vrea ...scula lui sau nu opreste cand politia in someaza ... ba - dimpotriva - il injura pe politist si il impusca cu pistol cu bile. El pe politist.
Un bou intra cu jeepul pe plaja ... aglomerata, accidenteaza o persoana (o calca pur si simplu) ... si nu pateste nimic.
Acum stau si ma intreb: cine e de vina? Judecatorii? Procurorii? Banii? Spaga?
De ce justitia nu are ...bile? Unde sunt cei care cred in dreptate? Mai exista aceasta sansa in Romania? Se intamla si asa ceva?
Cine nu are sau are ...bile?
(am editat mesajul initial care a fost scris sub influenta unei mari indignari - multumesc vikinga!)
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
anyella spune:
In Rominia justitia e corupta si politizata.Asta e tot ce am de spus.Totul e o invaluire pentru a lua mintile celor care ne-au primit in UE.Dar...ciini latra si caravana trece((:.
O sa vedem multe "masuri" pentru alegerile prezidentiale din decembrie 2009.Masuri de cosmetizare la suprafata.Banii fac tot.Daca ala care a calcat un nevinovat pe trecerea de pietoni,o facea cu o amarita de Dacie productie 1900 toamna se ducea la puscarie din prima fara pedeapsa cu suspendare.Asa,deh...Dar aia cu masini vechi sint precauti nu stiu termenul fitze,adrenalina la maxim((:
Aniela
natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii persoana (o calca pur si simplu) ... si nu pateste nimic. Acum stau si ma intreb: cine e de vina? Judecatorii? Procurorii? Banii? Spaga? |
Cate ceva din fiecare. Un sistem, ca si atatea altele din Romania, in care poate sunt si oameni cinstiti si care cred in menirea profesiei lor dar pe care ii ingroapa in noroi mizeria coruptiei din jur. Multe trasaturi negative sunt cam dintotdeauna specifice romanilor dar marea drama vine din saracia si interdictiile erei comuniste. Ea s-a spulberat si cutia Pandorei s-a deschis, cu toate frustrarile din ea...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
vikinga spune:
citat din mesajul lui desprecopiiSunt scandalizata. In Romania, smecherii fac legea. Un smecher(cu Ferarri) - omoara un tanar pieton nevinovat, fuge de la locul accidentului ... insa judecatorul declara ca ... smecherul este nevinovat.Un individ cu jeep - parcheaza unde vrea ...scula lui sau nu opreste cand politia in someaza ... ba - dimpotriva - il injura pe politist si il impusca cu pistol cu bile. El pe politist.Un bou intra cu jeepul pe plaja ... aglomerata, accidenteaza o persoana (o calca pur si simplu) ... si nu pateste nimic.Acum stau si ma intreb: cine e de vina? Judecatorii? Procurorii? Banii? Spaga?De ce justitia nu are ...bile? Unde sunt cei care cred in dreptate? Mai exista aceasta sansa in Romania? Se intamla si asa ceva?Cine nu are sau are ...bile?(am editat mesajul initial care a fost scris sub influenta unei mari indignari - multumesc vikinga!) |
ariel_7000 spune:
ooooooooooooo! mirela!
pot sa am eu onoarea sa raspund prima?
pai, daca rostesc iar cuvantul spaga, moare juma' de forum:))), o parte de admiratie ca am luat iar taurul de coarne, alta parte scandalizata ca "am fixisme" cu spaga asta:)) si ca ar trebui sa ma caut! la cap...nu in alta parte:))
justitia ca institutie este vinovata ca tolereaza acest lucru si ca nu face nimic ca sa ia masuri...dar nimic nou sub soare! ma face sa ma gandesc la serialul "caracatita" si la corado:)...
judecatorii, UNII, aia coruptzi! nu generalizez, sa nu fiu acuzata ca arat cu degetul catre o intreaga clasa sociala! acum nu stiu cum se pune problema in cazul lor, caci cu medicii m-am lamurit...am facut 3 zile de cursuri intensive despre acest subiect, on line:)).la noi in tara, la medici, cica daca iei inainte actul medical si ceri banii este spaga, daca iei dupa, nu mai este ...am uitat atunci, luata de val, dar daca , iau in timpul actului medical??? unde incadrez asta? pt ca mi-am adus aminte de o fata care zicea ca a nascut cu portofelul pe piept...hai ca o iau iar pe aratura si sunt offtopic!
deci, absolventii/studentii la drept de pe forum, daca au amabilitatea sa ma faca si pe mine sa inteleg...exista vreo prevedere legala in acest sens??
banii, nu au nicio vina saracii, caci doar nu sar singuri dintr-un a buzunar in altul! si spaga se poate da si sub alte forme decat bani:masini, case, tablouri, aur, termopane:))
iti relatez un caz (eu si cazurile mele!! - promit ca aici, la subiectul justitzie, "colectia" mea este mica:), pe care l-am povestit anul trecut pe forum, la sufletul credintei parca...
in prag de Paste, o fata tinerica si frumoasa, insarcinata in 2 luni, trebuia sa aiba nunta dupa Paste...iese la 3 noaptea (era tehnician dentar si tragea tare ca sa termine pana de Sarbatori toate comenzile) de la servici, ia masina proprie, o dacie, amarata si pleaca spre casa. se opreste pe calea grivitei la un stop, asteapta, regulamentar si vine unul cu 140 de km la ora, cu un bmw, ditai bolidul si intra in mashina ei si o face zob!!! era beat manga, nu se tzinea pe picioare, pleaca , clatinandu-se spre masina lui si se duce acasa si se culca...vine descarcerarea o scoate pe fata, in coma profunda, facuta zob...o duc la spital, anunta rudele...si veghe la capataiul ei, rugi fierbinti, lacrimi de mama, tata, frate si viitor sotz si tatic...timp de 1 zi si o noapte...fata moare, sufletul nenascut al puiului ei, nu are sansa sa vina pe pamant! ...
politzia il prinde pe nemernic, bla bla bla...si nu-i fac nimic!!! justitzia la fel!!! ... ticalosul mai avea un caz similar, insa fara deces, in urma cu 1 an!!!
familia, care a luptat cu dintzii NU A REUSHIT NIMIC!!! si probabil nici nu va reushi!
Justitzia are oi:)) dar si le foloseste in scopurile proprii! dar cine e justitzia asta??? justitzia si mai cum???
cine are bile...cine vrea!ala cu bmw, ala cu jeep, ala cu ferrari! doar nu eu cu RATB-ul!!!
o seara buna!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns
aoleu cate mesaje au aparut inaintea mea...ufff! sper sa scap de data asta!
anyella spune:
Ariel,.O seara buna si din partea mea.Vise placute.Sper sa nu ramina numai vise.Eu concret am luptat cu "sistemul",dar prefer sa nu o mai fac.Am fost o luptatoare pina cind .Imi duc viata asa cum mi-am asumat-o.In Rominia.
Aniela
XIO spune:
http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/cocoana-ram226ne-dupa-gratii/cn/news-20080915-05593142
UIte aici ca ala cu ferrari-ul nu a scapat , cel putin nu inca.
Si ca un P.S , nu inteleg de ce-l tot fac medic, el e om de afaceri.
Daca era medic putea sa-i spuna prietenei sale ca nu aveau nici macar teoretic cum sa-i faca resuscitarea bietului abiat pentru ca avea un Ferrari pe el
Ariel , ti-am mai spus o data ce e cu foloasele necuvenite , adica tot ce se primeste dupa actul medical:
Prin Legea nr. 161/2005, a fost infiintata Directia Generala Anticoruptie din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, avand drept scop prevenirea si combaterea actelor de coruptie in randul personalului si structurilor M.A.I.
Prin infiintarea acestei structuri si prin atributiile care i-au fost conferite, se doreste realizarea urmatoarelor obiective:
- angajarea populatiei in combaterea fenomenului de coruptie, prin cresterea increderii cetatenilor in eforturile si realizarile D.G.A
- incurajarea populatiei in semnalarea actelor si faptelor de coruptie din randul personalului M.A.I (IPJ , IJJ, ISU, serviciile comunitare din cadrul Prefecturii si consilii locale si jude#355;ene, cadastru, arhive na#355;ionale, prefectura)
- cresterea gradului de intelegere a mecanismelor coruptiei si stimularea unei atitudini civice anticoruptie prin constientizarea faptului ca implementarea standardelor de performanta si integritate sunt posibile numai cu ajutorul cetateanului,
- apararea imaginii personalului onest si profesionist din Ministerul Aministratiei si Internelor si eliminarea celui corupt
- cresterea integritatii in randul personalului ministerului
- imbunatatirea gradului de cunoastere al cetateanului privind atributiile si obligatiile profesionale ale personalului Ministerului Aministratiei si Internelor
Directia Generala Anticoruptie promoveaza integritatea, onestitatea si profesionalismul, motto-ul acestei structuri a M.A.I fiind «Integritate pentru credibilitate »
NOTIUNI GENERALE PRIVIND CORUPTIA
CADRUL LEGISLATIV
1. Definitia coruptiei
Desi termenul de coruptie este frecvent asimilat cu lipsa de moralitate, el se refera
la relatiile dintre autoritati si cetateni si inseamna, de fapt, folosirea abuziva a puterii publice, in scopul satisfacerii unor interese personale sau de grup.
Pentru ca au realizat pericolul social al acestui tip de abuz si pentru a-l descuraja, legiuitorii au definit coruptia printr-o serie de fapte cu caracter penal.
2. Coruptia constituie infractiune
Faptele de coruptie sunt infractiuni si se sanctioneaza cu inchisoare. Faptele
incriminate astfel de legislatia romana includ:
- darea si luarea de mita;
- traficul de influenta;
- primirea de foloase necuvenite;
Luarea de mita este fapta oricarui functionar (in sens larg, de angajat in institutii
publice) care
-pretinde ori primeste bani sau alte foloase care nu i se cuvin ori
-accepta promisiunea unor astfel de foloase sau
-nu o respinge
in scopul de a indeplini, a nu indeplini ori a intarzia indeplinirea unui act privitor la indatoririle sale de serviciu sau in scopul de a face un act contrar acestor indepliniri.
Darea de mita este
- promisiunea
- oferirea sau
- darea de bani ori alte foloase unui functionar de catre o persoana pentru
satisfacerea nelegala a unui interes.
Traficul de influenta este infractiunea prin care, o persoana denumita promitent, care
- are influenta sau
- lasa sa se creada ca are influenta asupra unui functionar public
pretinde bani sau alte foloase de la o persoana fizica sau juridica, pentru a-i rezolva o problema prin convingerea functionarului public sa faca ori sa nu faca un act ce intra in atributiile sale de serviciu.
Primirea de foloase necuvenite este primirea de catre un functionar, de bani ori alte
foloase, dupa ce a indeplinit un act ce intra in atributiile sale de serviciu.
Primirea de foloase necuvenite se deosebeste de luarea de mita prin aceea ca foloasele se dau ulterior indepliniriii actului si nu au conditionat emiterea lui, fiind un spor nelegal la salariu pentru activitatea lui.
CE NU ESTE CORUPTIE ! ! !
1. Abuz administrativ
Situatia in care un functionar public, oficial sau demnitar abuzeaza de functia detinuta impotriva intereselor unei persoane fara ca fapta sa sa aiba drept mobil obtinerea de beneficii personale nu constituie coruptie, ci abuz contra intereselor persoanei.
Numai abuzurile avand ca mobil satisfacerea unor interese personale constituie fapte de coruptie.
Sanctiunea legala pentru o fapta de coruptie este penala (inchisoare) si atrage pierderea unor drepturi civile, iar pentru neglijenta in serviciu sanctiunea legala este administrativa (avertizare, diminuarea salariului, suspendarea din functie etc).
2. Neglijenta
Situatia in care un functionar public, oficial sau demnitar neglijeaza sarcinile de serviciu, prejudiciind o persoana, fara ca fapta acestuia sa aiba drept mobil obtinerea de beneficii personale nu constituie coruptie, ci neglijenta sau incapacitate administrativa.
Numai acele acte de neglijenta care au ca mobil satisfacerea unor interese private constituie fapte de coruptie.
Sanctiunea legala pentru o fapta de coruptie este penala (inchisoare) si atrage pierderea unor drepturi civile, iar pentru neglijenta in serviciu sanctiunea legala este administrativa (avertizare, diminuarea salariului, suspendarea din functie etc).
3. Eroare in actul de justitie
Situatia in care un cetatean este nemultumit de hotararea data de instanta de judecata pentru ca o considera gresita (neitemeiata) sau pentru ca nu este conforma cu legea (ilegala) se numeste eroare judiciara.
Eroarea judiciara nu poate fi considerata un act de coruptie decat daca se pot prezenta indicii conform carora solutia eronata a fost motivata de obtinerea de beneficii personale de catre magistratul in cauza.
Eroarea judiciara se constata de catre Ministerul Justitiei si se sanctioneaza disciplinar de catre Consiliul Superior al Magistraturii.
4. Incompetenta
Situatia in care un functionar public, oficial sau demnitar ocupa pozitii pentru care sunt subcalificati si nu isi pot aduce la indeplinire obligatiile – sarcinile conform cerintelor de competenta si profesionalism, reprezinta rezultatul incompetentei si nu rezultatul faptei de coruptie.
Esecul de a indeplini sarcinile datorita incompetentei nu constituie fapta de coruptie (ca rezultat al unui interes ascuns) sau abuz (ca rezultat al relei vointe).
Sanctiunea legala pentru o fapta de coruptie este penala, iar petru incompetenta este administrativa.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
grodear spune:
Coruptie sau necoruptie, chestia este ca niciodata nu va fi altfel.
Eu m- am convins de asta. Poti sa faci oricate sesizari ca daca Politia se aduna cu Justitia si cu procurorii, oricum se acopera unii pe altii si toti pe cel care da mai mult. Asa o sa fie mereu la noi...
Ralu- mamica de fetita superba!!!
ariel_7000 spune:
citat din mesajul lui XIO http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/cocoana-ram226ne-dupa-gratii/cn/news-20080915-05593142 UIte aici ca ala cu ferrari-ul nu a scapat , cel putin nu inca. Si ca un P.S , nu inteleg de ce-l tot fac medic, el e om de afaceri. Daca era medic putea sa-i spuna prietenei sale ca nu aveau nici macar teoretic cum sa-i faca resuscitarea bietului abiat pentru ca avea un Ferrari pe el Ariel , ti-am mai spus o data ce e cu foloasele necuvenite , adica tot ce se primeste dupa actul medical: Prin Legea nr. 161/2005, a fost infiintata Directia Generala Anticoruptie din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, avand drept scop prevenirea si combaterea actelor de coruptie in randul personalului si structurilor M.A.I. Prin infiintarea acestei structuri si prin atributiile care i-au fost conferite, se doreste realizarea urmatoarelor obiective: - angajarea populatiei in combaterea fenomenului de coruptie, prin cresterea increderii cetatenilor in eforturile si realizarile D.G.A - incurajarea populatiei in semnalarea actelor si faptelor de coruptie din randul personalului M.A.I (IPJ , IJJ, ISU, serviciile comunitare din cadrul Prefecturii si consilii locale si jude#355;ene, cadastru, arhive na#355;ionale, prefectura) - cresterea gradului de intelegere a mecanismelor coruptiei si stimularea unei atitudini civice anticoruptie prin constientizarea faptului ca implementarea standardelor de performanta si integritate sunt posibile numai cu ajutorul cetateanului, - apararea imaginii personalului onest si profesionist din Ministerul Aministratiei si Internelor si eliminarea celui corupt - cresterea integritatii in randul personalului ministerului - imbunatatirea gradului de cunoastere al cetateanului privind atributiile si obligatiile profesionale ale personalului Ministerului Aministratiei si Internelor Directia Generala Anticoruptie promoveaza integritatea, onestitatea si profesionalismul, motto-ul acestei structuri a M.A.I fiind «Integritate pentru credibilitate » NOTIUNI GENERALE PRIVIND CORUPTIA CADRUL LEGISLATIV 1. Definitia coruptiei Desi termenul de coruptie este frecvent asimilat cu lipsa de moralitate, el se refera la relatiile dintre autoritati si cetateni si inseamna, de fapt, folosirea abuziva a puterii publice, in scopul satisfacerii unor interese personale sau de grup. Pentru ca au realizat pericolul social al acestui tip de abuz si pentru a-l descuraja, legiuitorii au definit coruptia printr-o serie de fapte cu caracter penal. 2. Coruptia constituie infractiune Faptele de coruptie sunt infractiuni si se sanctioneaza cu inchisoare. Faptele incriminate astfel de legislatia romana includ: - darea si luarea de mita; - traficul de influenta; - primirea de foloase necuvenite; Luarea de mita este fapta oricarui functionar (in sens larg, de angajat in institutii publice) care -pretinde ori primeste bani sau alte foloase care nu i se cuvin ori -accepta promisiunea unor astfel de foloase sau -nu o respinge in scopul de a indeplini, a nu indeplini ori a intarzia indeplinirea unui act privitor la indatoririle sale de serviciu sau in scopul de a face un act contrar acestor indepliniri. Darea de mita este - promisiunea - oferirea sau - darea de bani ori alte foloase unui functionar de catre o persoana pentru satisfacerea nelegala a unui interes. Traficul de influenta este infractiunea prin care, o persoana denumita promitent, care - are influenta sau - lasa sa se creada ca are influenta asupra unui functionar public pretinde bani sau alte foloase de la o persoana fizica sau juridica, pentru a-i rezolva o problema prin convingerea functionarului public sa faca ori sa nu faca un act ce intra in atributiile sale de serviciu. Primirea de foloase necuvenite este primirea de catre un functionar, de bani ori alte foloase, dupa ce a indeplinit un act ce intra in atributiile sale de serviciu. Primirea de foloase necuvenite se deosebeste de luarea de mita prin aceea ca foloasele se dau ulterior indepliniriii actului si nu au conditionat emiterea lui, fiind un spor nelegal la salariu pentru activitatea lui. CE NU ESTE CORUPTIE ! ! ! 1. Abuz administrativ Situatia in care un functionar public, oficial sau demnitar abuzeaza de functia detinuta impotriva intereselor unei persoane fara ca fapta sa sa aiba drept mobil obtinerea de beneficii personale nu constituie coruptie, ci abuz contra intereselor persoanei. Numai abuzurile avand ca mobil satisfacerea unor interese personale constituie fapte de coruptie. Sanctiunea legala pentru o fapta de coruptie este penala (inchisoare) si atrage pierderea unor drepturi civile, iar pentru neglijenta in serviciu sanctiunea legala este administrativa (avertizare, diminuarea salariului, suspendarea din functie etc). 2. Neglijenta Situatia in care un functionar public, oficial sau demnitar neglijeaza sarcinile de serviciu, prejudiciind o persoana, fara ca fapta acestuia sa aiba drept mobil obtinerea de beneficii personale nu constituie coruptie, ci neglijenta sau incapacitate administrativa. Numai acele acte de neglijenta care au ca mobil satisfacerea unor interese private constituie fapte de coruptie. Sanctiunea legala pentru o fapta de coruptie este penala (inchisoare) si atrage pierderea unor drepturi civile, iar pentru neglijenta in serviciu sanctiunea legala este administrativa (avertizare, diminuarea salariului, suspendarea din functie etc). 3. Eroare in actul de justitie Situatia in care un cetatean este nemultumit de hotararea data de instanta de judecata pentru ca o considera gresita (neitemeiata) sau pentru ca nu este conforma cu legea (ilegala) se numeste eroare judiciara. Eroarea judiciara nu poate fi considerata un act de coruptie decat daca se pot prezenta indicii conform carora solutia eronata a fost motivata de obtinerea de beneficii personale de catre magistratul in cauza. Eroarea judiciara se constata de catre Ministerul Justitiei si se sanctioneaza disciplinar de catre Consiliul Superior al Magistraturii. 4. Incompetenta Situatia in care un functionar public, oficial sau demnitar ocupa pozitii pentru care sunt subcalificati si nu isi pot aduce la indeplinire obligatiile – sarcinile conform cerintelor de competenta si profesionalism, reprezinta rezultatul incompetentei si nu rezultatul faptei de coruptie. Esecul de a indeplini sarcinile datorita incompetentei nu constituie fapta de coruptie (ca rezultat al unui interes ascuns) sau abuz (ca rezultat al relei vointe). Sanctiunea legala pentru o fapta de coruptie este penala, iar petru incompetenta este administrativa. "Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc " ***Fur is for petting** http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100 http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/ |
1.probabil ca se subliniaza asta, in ideea ca sare in ochi asocierea intre termenii "medic" si "ferrari"...si probabil se trage concluzia...ca ceea ce a dus la aceasta asociere poate "rezolva" crima recent efectuata...sunt convinsa ca daca era vb despre o dacie 1300...stirea suna altfel...
2.asta cam asa e...
3.ok, merci de lamurire. am inteles eu aiurea.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns
viviana spune:
Momentan nu sunt scapati nici unul.
Sunt judecati in stare de libertate. Ceea ce este cu totul altceva. Judecatorul nu a mai dispus prelungirea mandatelor de arestare. Ceea ce iarasi este cu totul altceva.
Asta ca sa respectam un adevar.
In rest, dincolo de adevar e coruptia.
PS: sunt convinsa ca daca nu avea Ferrari si nu era numit smecher stirea trecea neobservata.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Rufus spune:
citat din mesajul lui viviana PS: sunt convinsa ca daca nu avea Ferrari si nu era numit smecher stirea trecea neobservata. |
Asta asa e, dar poate pentru ca nici nu prea vezi stiri de genul: "un Trabant care gonea cu 160 km/ora afacut ravagii", sau "o Dacie 1100 a accidentat doi turisti pe plaja, la Costinesti".
Hai sa fim seriosi, nu se dau stiri cu Dacii si Trabanturi pentru ca nici nu prea sunt, in schimb cele cu Mertanuri, Ferrari sau Audi sunt garla...ca doar urangutanii aia de le conduc n-o sa-si ia o masina ieftina...
Justitia? Amintiti-va doar cu cata speranta priveam (unii, nu toti...) catre UE, cum n-o sa mai facem noi de capu' nostru, ca nu mai merge...Ete ca merge. Si nu exista nici o opreliste. Nici una.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007