Creste indemnizatia?

Creste indemnizatia? | Autor: lorellay

Link direct la acest mesaj

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-4370324-psd-aduc-indemnizatii-grase-pentru-femeile-salarii-mari-puneti-facut-copii.htm

Nu stiu sa pun link-ul altfel...
Voi ce stiti de asta?

Sorana 30+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

mai degraba creste colesterolul... de la stress

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Deci sa-mi iau gandul..eu trebuie sa nasc in noiembrie..si inca mai speram....

Sorana 30+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

nastere usoara si bebe sanatos!
io zic ca o sa creasca orice in tara asta,da' nu si indemnizatiile,salariile si alocatiile copiilor. Cresc cotele apelor Dunarii, glicemia ,da' ce astepti tu,nu cred !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

lorellay,cu toata stima te intreb :tu la varsta asta mai crezi in povesti cu zane? sau in promisiuni electorale?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

da, ne luam gandul...

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Si nici nu inceput campania electorala...mi-e

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

deocamdata cresc pensiile si salariile profesorilor...nah,daca n-am invatat carte

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexas spune:

da noua ne creste glicemia si alte celea da nici decum salariile si alocatiil viseeeeeeeee , crec pensiile ca dor ei sunt viitoru tarii
mami de gemenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexas

da noua ne creste glicemia si alte celea da nici decum salariile si alocatiil viseeeeeeeee , cresc pensiile ca doar ei sunt viitoru tarii
mami de gemenii

huh???
am crezut ca n-am citit eu bine...

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

deocamdata cresc pensiile si salariile profesorilor...nah,daca n-am invatat carte

Gabriela

Atat iti doresc si nu mi-o lua in nume de rau,dar incearca macar 6 luni sa traiesti impreuna cu familia ta dintr-un salariu de profesor si-atunci n-ai mai ironiza pe-aici!

In plus,nu se maresc deloc salariile profesorilor acum,asa ca nu mai tanji, c-ai ramane numai cu ochii la vitrine si prin galantare! In plus te-ai duce singura la cumparaturi,nu insotita de copil/copii, ca ei ti-ar cere diverse si tu n-ai atatia bani in buzunar. E frustrant de-a dreptul dupa atatia ani de scoli si nervi tociti, examene si evaluari permanente...

Mergi la inceput