Creste indemnizatia?
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-4370324-psd-aduc-indemnizatii-grase-pentru-femeile-salarii-mari-puneti-facut-copii.htm
Nu stiu sa pun link-ul altfel...
Voi ce stiti de asta?
Sorana 30+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.
Raspunsuri
gabriella1 spune:
mai degraba creste colesterolul... de la stress
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
lorellay spune:
Deci sa-mi iau gandul..eu trebuie sa nasc in noiembrie..si inca mai speram....
Sorana 30+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.
gabriella1 spune:
nastere usoara si bebe sanatos!
io zic ca o sa creasca orice in tara asta,da' nu si indemnizatiile,salariile si alocatiile copiilor. Cresc cotele apelor Dunarii, glicemia ,da' ce astepti tu,nu cred !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ariel_7000 spune:
lorellay,cu toata stima te intreb :tu la varsta asta mai crezi in povesti cu zane? sau in promisiuni electorale?
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns
gabriella1 spune:
deocamdata cresc pensiile si salariile profesorilor...nah,daca n-am invatat carte
Gabriela
alexas spune:
da noua ne creste glicemia si alte celea da nici decum salariile si alocatiil viseeeeeeeee , crec pensiile ca dor ei sunt viitoru tarii
mami de gemenii
Mariaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexas da noua ne creste glicemia si alte celea da nici decum salariile si alocatiil viseeeeeeeee , cresc pensiile ca doar ei sunt viitoru tarii mami de gemenii |
huh???
am crezut ca n-am citit eu bine...
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
hristina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 deocamdata cresc pensiile si salariile profesorilor...nah,daca n-am invatat carte Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
Atat iti doresc si nu mi-o lua in nume de rau,dar incearca macar 6 luni sa traiesti impreuna cu familia ta dintr-un salariu de profesor si-atunci n-ai mai ironiza pe-aici!
In plus,nu se maresc deloc salariile profesorilor acum,asa ca nu mai tanji, c-ai ramane numai cu ochii la vitrine si prin galantare! In plus te-ai duce singura la cumparaturi,nu insotita de copil/copii, ca ei ti-ar cere diverse si tu n-ai atatia bani in buzunar. E frustrant de-a dreptul dupa atatia ani de scoli si nervi tociti, examene si evaluari permanente...