incepe scoala!
frunze aurii, crizanteme, miros de coperti noi, urme de nuci verzi pe degetele si emotii coplesitoare. va amintiti de prima zi de scoala?
sa nu-i uitam!
Raspunsuri
CristinaT spune:
nu-mi aduc aminte, dar am emotii, traiesc din nou inceperea scolii impreuna cu fetita mea. Sunt fericita!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
desprecopii spune:
Mult succes scolarilor care incep de maine excursia cu ghiozdan :)
Pentru parinti - special: www.desprecopii.com/info.asp?id=1458" target="_blank">Incepe scoala – 11 sfaturi de organizare pentru parinti
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
CristinaT spune:
Mult noroc micutilor in noul an scolar!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
petra spune:
Cum sa nu imi amintesc ?!
Eu asteptam sa inceapa scoala, cand eram mai maricia ma duceam constiincioasa cam cu o luna inainte si stateam la coada la librarie cate o zi intreaga, sa-mi iau rechizitele ce-mi trebuiau. Mama imi cumpara uniforma , pantofi noi si mai ceva de imbracat. Imi placea foarte mult mirosul de plastic al copertilor noi de caiete si carti. Imi scriam etichetele pe caiete si puneam coperti rosii la obiectele care-mi placeau si coperti albastre la cele dupa care nu ma dadeam in vant. Era o bucurie. Tata avea grija sa-mi procure in fiecare an la inceputul scolii stilouri chinezesti care scriau foarte bine. Mi-a cumparat penar, radiera parfumata si set de geometrie- toate chinezesti care erau de sute de ori mai frumoase si mai bune decat cele autohtone.CE bucurie am avut atunci !
Acum retraiesc bucuria inceputului de an scolar prin fetita mea care imi seamana: tot asteapta sa inceapa scoala dupa fiecare vacanta. II cumpar si ei ce-si doreste la inceput de an scolar, dar nu cred ca-si v-a aduce aminte peste 25 de ani ce culoare avea ghiozdanul din clasa I.
anangel_lexi spune:
Da, si eu imi aduc aminte cum, cu cateva saptamani inainte imi scriam etichetele si le bagam in coperti, inveleam caietele si cartile in coperti, imi liniam toate caietele pana la jumatate...Verificam daca mi-a ramas din anul precedent tot ce imi trebuie, stilou, cerneala, sugativa, guma de sters, rigla, etc.
Fetita mea e inca mica dar abia astept sa retraiesc prin ea emotiile inceperii gradinitei si mai apoi a scolii.
Mult succes celor care azi incep scoala, dar in special boboceilor, ca ei au cele mai mari emotii!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
michela09 spune:
Prima zi de scolala: caiete noi, carti, ghiozdane, stilouri, colegi noi sau vechi, doamnele invatatoare, profesorii, o multime de flori - un amalgam de emotii, senzatii noi, de care o sa aiba parte si fetita mea peste un an sau doi.
Succes boboceilor, si nu numai lor!
Mihaela
ni-na spune:
podul de flori facut de elevii de-a VIII-a pt bobocei....invatatoarea closca care i-a adunat...muntele de flori..........emotia primului abecedar........eu am fugit la munca ,taticul a ramas sa-l ia de la scoala dupa ore..abia astept sa ajung acasa sa aflu primele impresii..........
Natasa spune:
DIn pacate imaginea invatamintului romanesc nu e chiar asa idilica:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-4366337-studiu-pirls-educatia-romania-sub-nivelul-mondial-mediocritatii.htm
Rufus spune:
Ei...e cam demultisor...nu-mi aduc aminte, insa tare-i frumoasa vanzoleala piticilor spre scoala...
Am o nostalgie, am si un regret vis a vis de situatia actuala a invatamantului, dar prima zi de scoala nu poate fi intunecata nici macar de politicienii care dau din coate sa fie vazuti.
Le doresc bafta tuturor elevutilor, dar si parintilor.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
petra spune:
Ai dreptate Rufus !
Freamatul strazilor in dimineata zilei de inceput de an scolar este inegalabil.
Succes mult celor care azi incep scoala !