Week-end in Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Natasa, unde joaca Noiembrie? Tare mi-e dor de o piesa de teatru buna.
Mie imi pare tare rau ca am ratat targul de pielarie de la Romexpo. Vroiam sa-mi iau un cojocel la un pret mai mic, si au fost niste oferte super-avantajoase la incaltaminte. Din pacate a trebuit sa plecam din Buc. we asta.
Foarte util subiectul

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Dana, piesa se joaca la National, sala Amfiteatru (sau Liviu Rebreanu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

In Parcul Tineretului (linga liceul SIncai) este Bookfest Junior (26-28 sept). A fost cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Miine se va deschide o expozitie simpatica tare, cu www.cotidianul.ro/armata_secreta_a_lui_da_vinci_vine_la_bucuresti-59702.html" target="_blank">machete dupa schitele lui Leonardo Da Vinci.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Peste doua zile incepe www.comunicatedepresa.ro/ZOOART_%E2%80%93_edi&_355 ia_2008~NDI2NzQ=" target="_blank">zooart

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Sambata asta, 4 octombrie, Concert Jose Carreras la Sala Palatului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diavolitza spune:

vin si eu la bucuresti 24-30 oct ceva piese de treatru in perioada asta?ce mi-ati recomanda sa fac in buc? m-am uitat pe site dar nu se joaca nimik in perioada asta ....:(.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui diavolitza

vin si eu la bucuresti 24-30 oct ceva piese de treatru in perioada asta?ce mi-ati recomanda sa fac in buc? m-am uitat pe site dar nu se joaca nimik in perioada asta ....:(.va pup

diavolitza

cum adica?timp de o saptamana nu se joaca nimic in Bucuresti?ma indoiesc.

pe ce site zici ca te-ai uitat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Sambata si duminica, adica 18 si 19 Octombrie, va avea loc Festivalul traditiilor in Piata Revolutiei

Weekend placut

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Sambata trecuta a fost in parcul Carol o actiune organizata de Animal Planet... se donau pisicutze si catzelusi.
Au adus si un cal pe care l-au gasit abandonat si l-au salvat.
Dinpacate nu a fost mediatizata actiunea asta... sotul s-a plimbat cu Cristi dimineata prin parc si asa a vazut. Daca stiam, mergeam si eu

Ingrid si Cristi 5 ani si 7 luni

Mergi la inceput