Week-end in Bucuresti
Raspunsuri - Pagina 4
dana d spune:
Natasa, unde joaca Noiembrie? Tare mi-e dor de o piesa de teatru buna.
Mie imi pare tare rau ca am ratat targul de pielarie de la Romexpo. Vroiam sa-mi iau un cojocel la un pret mai mic, si au fost niste oferte super-avantajoase la incaltaminte. Din pacate a trebuit sa plecam din Buc. we asta.
Foarte util subiectul
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Natasa spune:
In Parcul Tineretului (linga liceul SIncai) este Bookfest Junior (26-28 sept). A fost cineva?
iileana spune:
Miine se va deschide o expozitie simpatica tare, cu www.cotidianul.ro/armata_secreta_a_lui_da_vinci_vine_la_bucuresti-59702.html" target="_blank">machete dupa schitele lui Leonardo Da Vinci.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Alinutzaa spune:
Peste doua zile incepe www.comunicatedepresa.ro/ZOOART_%E2%80%93_edi&_355 ia_2008~NDI2NzQ=" target="_blank">zooart
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
diavolitza spune:
vin si eu la bucuresti 24-30 oct ceva piese de treatru in perioada asta?ce mi-ati recomanda sa fac in buc? m-am uitat pe site dar nu se joaca nimik in perioada asta ....:(.va pup
Jasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diavolitza vin si eu la bucuresti 24-30 oct ceva piese de treatru in perioada asta?ce mi-ati recomanda sa fac in buc? m-am uitat pe site dar nu se joaca nimik in perioada asta ....:(.va pup diavolitza |
cum adica?timp de o saptamana nu se joaca nimic in Bucuresti?ma indoiesc.
pe ce site zici ca te-ai uitat?
Alinutzaa spune:
Sambata si duminica, adica 18 si 19 Octombrie, va avea loc Festivalul traditiilor in Piata Revolutiei
Weekend placut
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
ingridnen spune:
Sambata trecuta a fost in parcul Carol o actiune organizata de Animal Planet... se donau pisicutze si catzelusi.
Au adus si un cal pe care l-au gasit abandonat si l-au salvat.
Dinpacate nu a fost mediatizata actiunea asta... sotul s-a plimbat cu Cristi dimineata prin parc si asa a vazut. Daca stiam, mergeam si eu
Ingrid si Cristi 5 ani si 7 luni