Week-end in Bucuresti
Raspunsuri - Pagina 3
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rozi Anda, n-ai putea tu, cu superputerile tale de vrajitoare buna, sa faci un subiect lipicios, unde sa scrie fiecare despre astfel de manifestari? Marturisesc ca si eu aflu intamplator si deseori prea tarziu, despre ele... Pupici! |
ar fi super!!
Natasa spune:
Vedeti ca intre 20 si 21 spetembrie sint zilele Bucurestiului. Programul il gasiti aici:
http://www1.pmb.ro/pmb/primar/zilele_bucurestiului_2008/Program_5_FINALZB.htm
mcm spune:
Tot in week-end (de fapt a inceput de ieri si duminica va fi ultima zi) va fi Baby-Expo la Sala Polivalenta in Bucuresti, pentru cine intereseaza.
www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii
onitza spune:
NATASA, multumim frumos pentru program, chiar mi-l doream mult!!!!! Imi vine sa te tzuc de fericire!!!! si uite o fac , virtual!!!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
Natasa spune:
Cu placere, Oana . Si eu l-am cautat mult si am "reusit", din neatentie, sa printez un program din 2006 :)
Witchie spune:
Buna dimineata, doamnelor. Cine vine la parada marionetelor? Eu si Irina vom fi acolo, in primul rand!
Natasa spune:
E foarte dragut in oras, e bine cind se mai intimpla ceva. Noi am fost pe Lipscani si sint tot felul de concerte, am vazut parada trasurilor si pe urma Taraful De Haidouks din Clejani (absolut geniali!). Miine vrem sa mergem cu cel mic la "Capra cu trei iezi" si mai vedem ce ne iese in cale.
http://www.youtube.com/watch?v=QAbz0jeL9x4
Natasa spune:
Am vazut in seara asta piesa "Noiembrie" cu Olga Tudorache in rolul principal. Mergeti sa o vedeti , e pacat sa pierdeti ocazia de a vedea o actrita fenomenala, din pacate la sfirsitul carierei. Si Goerge Motoi si Cecilia Birbora sint la inaltime, dar Olga Tudorache este geniala.
fritz spune:
Buna fetelor! Week-endul viitor la Bran este ''Ravasitul oilor''. Noi nu am putut merge nici la teatru azi, dupa 3 zile de camin suntem racite...O zi buna si sanatate!