despre casatoriile la varste foarte fragede

despre casatoriile la varste foarte fragede | Autor: grodear

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Iar un subiect pentru "ora 5"

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stanescu spune:

Ce sa zic, au descoperit si astia acu America.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

facem pariuri, cand ajunge sub asta la ZZ???
hai: 1 zi, 2, 3...

cat despre 'subiect': nimic nou sub soare!!!

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Trist...cum sint mutilate fetitele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui anky

Trist...cum sint mutilate fetitele.

Anca , Bianca si Cris

Erau in trecut,asa se specifica in interviu.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

decat sa aiba relatii intime cu cine apuca, incepand cu 12 -13 ani, cum fac multi adolescenti azi, mi se pare mai cinstit obiceiul tiganesc(DE A SE CASATORI)
editez, ca desi mie mi s-a parut clar ca m-am referit la obiceiul CASATORIEI, nu la cel al mutilarii(pe care il gasesc oribil si de neacceptat- si de altfel am si precizat asta undeva mai jos) unii interpreteaza de-aiurea
Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.

decat sa aiba relatii intime cu cine apuca, incepand cu 12 -13 ani, cum fac multi adolescenti azi, mi se pare mai cinstit obiceiul tiganesc.

Vad ca ai doua fete...presupun ca o sa alegi si tu varianta cinstita a obiceiului tiganesc cand vor implini 12-13 ani... ca sa eviti perspectiva ca ele sa aiba relatii sexuale cu cine apuca, cum fac atatia adolescenti de azi. Nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Cristina_A te inseli....Irina sigur le calugareste,iar subiectul asta e fara sens

Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_A

Citat:

decat sa aiba relatii intime cu cine apuca, incepand cu 12 -13 ani, cum fac multi adolescenti azi, mi se pare mai cinstit obiceiul tiganesc.

Vad ca ai doua fete...presupun ca o sa alegi si tu varianta cinstita a obiceiului tiganesc cand vor implini 12-13 ani... ca sa eviti perspectiva ca ele sa aiba relatii sexuale cu cine apuca, cum fac atatia adolescenti de azi. Nu?

eu nu sunt de etnie rroma, deci nu am de ce sa adopt obiceiurile lor. Dar daca asa socotesc ei corect, mi se pare o ipocrizie sa ma scandalizez, avand in vedere ca foarte multe fete de 12-13 ani au activitate sexuala(ba chiar destul de des raman insarcinate si recurg la avort) iar mamele lor nu le interzic, ci doar le sfatuiesc "sa se protejeze".In ceea ce priveste fetele mele o sa le invat sa-si pastreze puritatea pana la casatorie, iar despre casatorie o sa le invat ca trebuie incheiata atunci cand esti apt psihic si fizic sa-ti asumi responsabilitatea ingrijirii si intretinerii unei familii, adica dupa 18-20 de ani. In plus crestinii ortodocsi nu pot incheia casatorii decat respectand legile statului, iar legea cere, din cate stiu, ca ambii viitori soti sa fi implinit cel putin varsta majoratului. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stanescu spune:

Citat:

Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)

am blog

Hai ca asta m-a lasat muta - auzi, da' mamele de baieti ca sa faca, sa le taie...? Ca fatucele alea, zic io, nu se "culca" intre ele, nu? Sau unii are voie, ca e barbati?

Mergi la inceput