pacientul si...drepturile lui
Raspunsuri - Pagina 17
natynic spune:
NU! Daca am spus ca refuz sa dau un astfel de ajutor, de unde naiba intelegi ca primesc spaga??? Ar fi culmea!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
anisiap spune:
Citat: |
citat din mesajul lui natynic NU! Daca am spus ca refuz sa dau un astfel de ajutor, de unde naiba intelegi ca primesc spaga??? Ar fi culmea! Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
da nu ma refeream la tine naty ca nu te cunosc nu mi permit sa fac afirmatii gratuite vad un motiv in plus de ce se ia spaga si recunosc ca e vina pacientului ca o da iar unii doctori nu pot sa intre efectiv in operatie fara 500 de e in buzunar da omu ca sa traiasca na ca nimic nu i mai scump ca sanatatea pe lumea asta ....
http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132
Ancuta-Maria spune:
Mai fetelor, eu va inteleg. Voi aveti ceva cu medicii care cer bani sa isi faca treaba. Aici sunt de acord cu voi, i'as taia si as pune sare. Cot la cot cu voi.
Insa trebuie sa observati ca se merge putin prea departe in toate discutiile despre medici. Va luati automat de medicii prezenti pe forum, fie ca sunt vinovati sau nu... nu e bine, nu e corect.
La fel cum nu e bine si corect ca medicii de pe forum sa apere toti medicii, stiind ca exista si specimene care ar trebui sa zaca dupa gratii...
Va rog eu, este un forum de mamici, de ce nu am conduce discutia asta catre una care sa ajute ambele parti?
E ceea ce s'a intamplat si la subiectul cu rromii. M'a atacat unul, ii urasc pe toti. Chiar vi se pare corect?
-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)
anisiap spune:
vai naty da floarea inapoi... sa yo dau lu ariel
ariel
http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132
natynic spune:
Inca odata, pentru cine s-a simtit jignit si ofensat de afirmatiile mele, eu imi cer scuze. Fara sa ma plang nimanui de nimic. Sunt de mai bine de un an pe forumul asta si am avut norocul sa-mi fac prietene adevarate, sa port discutii si inteligente, si civilizate. Spre deosebire de multe alte persoane, la al caror prfil scrie doar un nickname, mi-am dat numele adevarat si mi-am spus si profesia. Greseala! Mi s-a pus eticheta imediat.
De aceea am reactionat. Greseala iar! Calc pe coada...Ei bine, nu-mi place. Unii de pe aici au deja un adevarat hobby de a scrie doar pt a enerva pe altii. Nu asta am vrut...
Naty
natynic spune:
"Unii de pe aici au deja un adevarat hobby de a scrie doar pt a enerva pe altii."-se referea de pilda la Guestus, nu la tine, Ariel(care ai scris, de atatea ori, kilograme de informatii utile, de lucruri pretioase, POZITIVE)...De asemenea, "pentru cine s-a simtit jignit si ofensat de afirmatiile mele, eu imi cer scuze" nu te privea numai pe tine, ci poate si pe Bird de exemplu, care chiar daca nu e realista chiar a incercat sa vina cu niste idei si eu, tinand cont de ce avem aici in tara de fapt, am luat-o in ras. Si nu numai...Se pare insa ca azi tii mortis sa te consideri victima mea principala, desi nici macar numele nu ti-l pomenisem...
Chiar presupunand ca ai 100% dreptate, dand la o parte afirmatiile nedrepte pe care le faci la adresa mea, acest spalat al rufelor in public e jenant...Din respect pentru membrii forumului ar trebui sa-i punem capat. Ti se pare fair play?
Naty
Tornada spune:
Dragele mele ...nu va mai certati si nu va mai ofensati...viata asta este asa de scurta...iar aici pe forum,se spun doar impresii...
voljena spune:
citat din mesajul lui ariel_7000 ti-am mai povestit cum fratele meu, pacientul, impreuna cu medicul si echipa lui de fizicieni, ingineri, stateau pe ascuns si calibrau aparatul cu care urma sa se faca interventia pe creierul fratelui meu,fratele meu fiind primul caz din romania asupra caruia se intervenea la nivelul creierului cu acest aparat...aparat care acum zace in subsolul spitalului, pt ca daca s-ar folosi in continuare, nu ar mai fi nevoie de clasicile interventii chirurgicale si "Dumnezei" ca danaila (indirect) sau ciurea nu si-ar mai lua ei spagile.... |
nu-mi gasesc cuvintele in nici o limba sa comentez asta...
principe spune:
citat din mesajul lui natynic "Unii de pe aici au deja un adevarat hobby de a scrie doar pt a enerva pe altii."-se referea de pilda la Guestus, nu la tine, Ariel(care ai scris, de atatea ori, kilograme de informatii utile, de lucruri pretioase, POZITIVE)...De asemenea, "pentru cine s-a simtit jignit si ofensat de afirmatiile mele, eu imi cer scuze" nu te privea numai pe tine, ci poate si pe Bird de exemplu, care chiar daca nu e realista chiar a incercat sa vina cu niste idei si eu, tinand cont de ce avem aici in tara de fapt, am luat-o in ras. Si nu numai...Se pare insa ca azi tii mortis sa te consideri victima mea principala, desi nici macar numele nu ti-l pomenisem... Chiar presupunand ca ai 100% dreptate, dand la o parte afirmatiile nedrepte pe care le faci la adresa mea, acest spalat al rufelor in public e jenant...Din respect pentru membrii forumului ar trebui sa-i punem capat. Ti se pare fair play? Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Imi permit sa te contrazic... dar BIRD a scris foarte REALIST ce a scris...CA NU-TI PERMITI TU SA O IEI IN SERIOS, si din pacate sunteti multi cu aceasta atitudine(adica multi in halate albe), cunoastem cu totii...deacea si sistemul sanitar nu se schimba,deaceea va infundati in propria mocirla....fiindca este mai usor sa faci haz de necaz decat sa te mobilizezi si sa vrei sa faci sa functioneze ce nu functioneaza.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
voljena spune:
ariel - banuiesc ca daca tu stii de situatia asta stiu si aia care ar putea si chiar ar fi obligati sa faca ordine... bag sama ca nici macar nu-si fac 'afacerile' discret... pana la urma concluzia este ca tot de la mentalitate ni se trage... adica un dr incearca sa faca ceva pt pacienti si vin colegii spagari si darama tot... halal...