Shoppaholicele Redouto-masochiste (123)
Raspunsuri - Pagina 11
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
corbioana spune:
Intreba cineva de fusta asta http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5955335&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=Je%20saisis%20le%20texte%20ici&ItemId=38&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
O am si eu dupa cum spuneam in comanda de acum, culoarea ok, cea din poza, material nu stiu o sapl diseara si va zic maine ideea era s-o luati mai mica. Eu am la sold 98 is mi-e mare 40, Ma rog merge cu ceva mai lung dar era brici un 38. Asa am patit si cu niste pantaloni corsar maro tot un un soi de material similar.
Graviduta spune:
Corbioana, depinde de conformatie. Eu de regula iau 44 de pe LR si chiar imi vin bine sau un pic largute. Asta am luat-o tot 44, dar, dupa cum spuneam, plezneste pe mine. Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
corbioana spune:
Serios?? Pai io sunt lata ca balena in bazin... si talia mi s-a cam latit dupa nastere, atunci na vedeti si voi numai sa va fie buna, ca de draguta e draguta
Lumi_Nag spune:
Buna fetelor!
Ramasesem datoare cu niste linkuri:
www.laredoute.fr/vente-polo-ado-fille-tunisien-prix-mini.aspx?productid=324131000&documentid=207608&single=false&categoryid=41789381" target="_blank">Polo pe culoarea galben pal, este foarte dragut dar imi este mic din cauza dotarilor huuuge.
www.laredoute.fr/vente-jean-denim-5-poches.aspx?productid=324131737&documentid=201208&single=false&categoryid=22904451" target="_blank">Blugi pt sot i-am luat marimea 46 dar mergea un 44.Ii plac foarte mult,i-am luat cu 5 euro datorita codului -15 euro si geanta Lafuma care este marisoara.Nu e de strada cum mi-a dat mie impresia.
www.laredoute.fr/vente-polo-raye-prix-mini.aspx?productid=324132991&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">tricou foarte frumos, l-am luat mare pentru la anu
www.laredoute.fr/vente-t-shirt-enfant-garcon-imprime-okaou.aspx?productid=324140634&documentid=414708&single=false&categoryid=22921436" target="_blank">tricou tot marisor pentru la anu, peste 2 ani
www.laredoute.fr/vente-t-shirt-enfant-garcon-imprime-okaou.aspx?productid=324140650&documentid=414708&single=false&categoryid=22921436" target="_blank">Tot tricou de asemeni de calitate
www.laredoute.fr/vente-3-debardeurs-enfant-garcon-prix-mini.aspx?productid=324130550&documentid=207608&single=false&categoryid=22921436" target="_blank">De data asta maieuri am mai luat si pe alte culori si marimi mai mari pentru ca am avut anul asta si se comporta foarte bine.
www.laredoute.fr/vente-short-enfant-prix-mini.aspx?productid=324133017&documentid=207608&single=true&categoryid=25912286" target="_blank">Short pe alb, bleo si bleomarin.Sunt foarte scurti nu cum arata in poza.Sper sa scapam la anu de pampers ca sa nu se vadaOricum sunt subtirei fata de altii.
www.laredoute.fr/vente-bermuda-enfant-garcon-okaou.aspx?productid=324130595&documentid=207608&single=false&categoryid=25912286" target="_blank">Pantaloni scurti sunt din blug si cam grosi...macar daca erau lungi.Astia i-am luat pe bej sau sable..ma rog
Cam atat am avut.Cred ca pe cele care nu au copii nu le-am insipirat deloc
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
HAllo
Dar se fac cumparaturi pe aici, nu gluma
A cumparat cineva asta pe kaki? E verdele din poza sau mai inchis? http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4726944&SizeCode=00162&Quantity=1&PersText=Je%20saisis%20le%20texte%20ici&ItemId=9&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kokiy/kokiy.jpg)
kokiy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Graviduta Corbioana, depinde de conformatie. Eu de regula iau 44 de pe LR si chiar imi vin bine sau un pic largute. Asta am luat-o tot 44, dar, dupa cum spuneam, plezneste pe mine. ![]() ![]() |
Si eu tot 44 imi iau (pantalon,fusta) si imi sunt cam stramte...am zis sa iau 46 si mi-e mare fusta...am luat si un pantalon acum tot 46 si e mare..acu' daca pe tine fusta 44 plezneste pe mine nici nu intra..ca io am 78kg si 1.73m...
![](bang.gif)
![](plang.gif)
Iulia
![](rok.gif)
![](bunny.gif)
![](copilas.gif)
Giova spune:
Nushu mersi. hai ca sunt pe alta planeta, coletul e din 21.08, te-ai prins tu, nu?
Mult a fost, putin a mai ramas, pana la marea intalnire cu bb David.
Miki mersi de info, nu m-am uitat acolo la baterie, e drept. avea doar un plastic la butonul de unde se fixeaza ora, l-am scos pe ala, dar nu cred sa aiba vreo legatura.
diseara ma uit inauntru si va spun ce si cum.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Giova Nushu mersi. hai ca sunt pe alta planeta, coletul e din 21.08, te-ai prins tu, nu? ![]() Mult a fost, putin a mai ramas, pana la marea intalnire cu bb David. Miki mersi de info, nu m-am uitat acolo la baterie, e drept. avea doar un plastic la butonul de unde se fixeaza ora, l-am scos pe ala, dar nu cred sa aiba vreo legatura. diseara ma uit inauntru si va spun ce si cum. _ Gio si ![]() poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj) |
exact asa mult a fost putin mai e, dar putinul asta tare greu mai trece mai ales ca ma si misc in reluare
![](icon_smile_blush.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](inlove.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/felicia74/felicia74.jpg)
felicia74 spune:
multumesc pentru sfaturile asupra fustei, gata, o iau
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)