Shoppaholicele Redouto-masochiste (123)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ella_74/ella_74.jpg)
ella_74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucadiana despe ce sandale este vorrba? |
astea, niste frumuseti
![](pofticios.gif)
http://www.laredoute.fr/vente-sandale-tricolore-femme-la-redoute-creation.aspx?productid=324143582&documentid=414708&single=true&categoryid=31523562
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Graviduta spune:
citat din mesajul lui ralucadiana priviti ce mi-au scris cei de la laredoute: Vous souhaitez connaître le numéro de votre avoir ou de votre bon d'achat. Pour le retrouver: - rendez-vous dans " suivi de commande " sur la page d'accueil de votre site www.laredoute.fr - cliquez sur " mes remboursements " Je reste à votre entière disposition. eu le-am scris si i-am rugat sa-mi comunice pe email codul pt note d'avoir care o am. coletul l-am primit de 3 sptamani si asta nu mai ajune nicicum. unde il pot gasi? sau trebuie sa astept plicul? ![]() |
Eu stiu ca nu-l gasesti in Mes remboursements. Trebuie sa ti-l trimita pe email sau astepti plicul. Poate au schimbat ceva la remboursements si acum poti vedea.
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ella_74/ella_74.jpg)
ella_74 spune:
citat din mesajul lui nushulica ella imi vine sa ti-l mananc pe BOB ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
multumesc; am deschis sa vad la ce poza te referi; hi, hi, asa doarme el,in 4 labutze, cred ca-l linisteste cel mai bine pozitia asta desi mie mi se pare putin impotriva naturii; am incercat sa trag picioarele de sub el si nu-i chip, le vara sub el imediat.
![](icon_smile_big.gif)
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
miki68 spune:
Ralucadiana, daca le-ai cerut codul note d'avoir, ti-au zis bine ca il gasesti in mes remboursemente. Tu trebuia sa le ceri codul pentru bon d'achat. Pe ala il folosesti la cumparaturi. Note d'avoir e doar o notificare ca iti vor returna o suma de... pentru comanda din data de ...
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
citat din mesajul lui miki68 Ralucadiana, daca le-ai cerut codul note d'avoir, ti-au zis bine ca il gasesti in mes remboursemente. Tu trebuia sa le ceri codul pentru bon d'achat. Pe ala il folosesti la cumparaturi. Note d'avoir e doar o notificare ca iti vor returna o suma de... pentru comanda din data de ... cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
te-am dat disparuta miki!!! am vazut ca nu apari deloc pe aici...si tu stai in umbra
![](icon_smile_big.gif)
ella
![](punk.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](inlove.gif)
miki68 spune:
Nushu, nu am disparut de tot, insa am niste probleme si pana le rezolv cumva, nu prea-mi arde de DC. Oricum va pe toate.
cristina d.
Giova spune:
am disparut o vreme, tocmai ne-am repatriat...am nasit weekendul trecut...totul a fost frumos si bine!!!
azi am luat coletul din 21.09. era la posta din 8 sept., aviz nu am avut- ca de obicei.
Cumnata a comandat mai mult haine pt. nepoata, sunt misto, toate de vara. am luat si eu ceva la al meu baiat, iar cadou am avut ceasul cu 2 bratari. Nu stiu daca are sau nu baterie, nu l-am desfacut. cert e ca nu merge. sper sa fie din lipsa bateriei....
va si spor la cumparat si la sosit colete.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
miki68 spune:
Giova, ceasurile pe care le am eu de la LR au acolo la baterie o folie de plastic pe care daca o tragi si, implicit, o scoti, se realizeaza contactul. Al tau nu are asa ceva? Ma indoiesc ca ceasul nu are baterie.
cristina d.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
citat din mesajul lui miki68 Nushu, nu am disparut de tot, insa am niste probleme si pana le rezolv cumva, nu prea-mi arde de DC. Oricum va ![]() cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
![](pupic.gif)
giova
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](inlove.gif)