Cafea "reduccino" ... (?)

Cafea "reduccino" ... (?) | Autor: camelia_daniela

Link direct la acest mesaj

Buna!

Am auzit zilele trecute pe cineva povestind despre aceasta cafea, Reductino, care ar avea ca efect scadera pofteii de mancare si implicit ar ajuta la slabit. Aceasta cafea se gaseste la pliculete precum nessu-ul, cafeaua aceea 3 in 1...
Stiti ceva despre un astfel de produs?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Eu am vazut-o in farmacie insa sincer nu stiu cat de eficace este.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

se gaseste la farmacie si se cheama "reduccino".
cat de eficienta e...nu stiu sa-ti spun. am baut si eu o data, si nu am simtit nimic. cica sunt niste conditii cand anume trb bauta ca sa aiba efect...

uite aici: http://www.reduccino.com/

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Multumesc pentru raspunsuri bb ralukutza si ralualexandrei!

Corect, e vorba de "reduccino", am scris eu gresit, din cauza vitezei ... (corectez acum)

Nu stiu cat de eficienta poate fi, persoana care a folosit este o proaspata mamica, care si-a dorit fff tare sa slabeasca si a adoptat un regim alimentar cu multe legume, fructe, carne la gratar, fara prajeli, fara grasimi si s-a ajutat si de reduccino ... si rezultatele se vad, nici nu ai zice ca are copil de cateva luni !

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Mie imi place faptul ca are ingrediente naturale si imi place gustul:-)Altfel,pentru slabit,nu stiu daca are efect,eu am cumparat-o de curiozitate pentru ca nu pot sa consum cafea si atunci,pentru ca imi place foarte mult gustul ei,caut orice substitut posibil.Oricum nu am pierdut din greutate dupa 2 cutii consumate(un plic zilnic).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Am incercat-o si eu dar nu stiu sa spun daca e eficienta.Am chiar in fata un pliculet, contine: 1.8 g cafea solubila si IN Premium 0.45g. IN Premium adica un amestec de extract de ceai verde si alte ceaiuri, L-carnitina, crom. Pe prospect scria ca ideal ar fi sa o bei cu 20-30 minute inainte de a face ceva activitate fizica, L-carnitina avand rolul de a accelera arderile. Eu n-am fost consecventa, am baut cafea din asta doar cand mi-am amintit iar activitatea fizica a constat doar in drumul pana la servici cu mijloacele de transport in comun. Am luat acum vreo 8 luni doua pachetele de cafea din asta si inca mai am deci va dati seama cat de des am consumat.

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Multumesc pentru raspunsuri... cred ca voi incerca si eu, macar de curiozitate! Sa vad ce gust are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Camelia, mie-mi place la gust. Am inceput si eu de ieri sa beau Reduccino, un pliculet pe zi, dimineata, si pot sa spun ca-mi tine loc de cafea. O intrebare am: oare e safe sa mai iau, pe langa reduccino, o pastila de crom si una de ceai verde? Ca oricum le are pe amandoua - n-o fi prea mult? De 2 luni iau, in fiecare zi, o pastila de crom si una cu extract de ceai verde. Si L-carnitina, dar asta am uitat sa-mi mai cumpar si am intrerupt.
Ceaiul verde -la plic sau concentrat( in pastila) precum si cromul (forte) pe mine m-au ajutat foarte mult- am dat repede jos kg in plus. Cromul, in timp, se pare ca scade pofta exagerata de dulce, ceaiul verde detoxifica, si la mine chiar si-au facut efectul. Sport nu prea am facut ( la sala), doar plimbari scurte cu bicicleta, iar de mancat am mancat de toate, chiar si dulce, insa in cantitati mult mai mici (ceva dulce numai dimineata - nu dupa amiaza si nicidecum seara).
Succes si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

si eu am inceput tot de ieri sa beau reduccino, intr-adevar mi-a diminuat clar pofta de mancare deja..doar ca mi se pare GRETOASA!!! eu o si beau neinbulcita, e ca un ness f f concentrat si fara zahar..dar o dau dusca si..important e sa functioneze.

am sa ma cantaresc peste o saptamana sa vad rezultatele; am decis sa beau 2cesti/zi, uan dimineata si una cand vine de la serviciu inainte de masa de "pranz"

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Meg,neindulcita nici mie nu-mi place,prea amara.Poti sa incerci cu putina fructoza,e mult mai buna un pic dulce:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

am sa incerc chiar cu zahar, ca oricum nu pot scoate total dulcele din alimentatie; nu mananc mult, dar o bucatica de cioco sau cateva bombonele M&M tot imi trebe' intr-o zi

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput