Cafea "reduccino" ... (?)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nici eu nu pot renunta de tot la dulce, doar reduc considerabil.
Asa ca si reducinno o beau un pic dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Si mie mi s-a parut fff amara la gust... voi incerca sa beau si indulcita sa vedem cum este!
Voi incepe si eu cred ca de luni cu 1-2 pliculete pe zi, ca detoxifiant, nu neaparat pentru slabit!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

alta treaba reduccino indulcit!

azi e a treia zi de cand il beau..si desi mananc f f putin nu mi-e foame; azi de exemplu am mancat asa:

-dimineata: reduccino indulcit
-pana in ora 13: 2 cafele: una amara una cu ceva zahar
-pranz: o supa de legume
-gustarea de dupa-amiaza: 2-3 linguri(cu varf) de legume fierte (facute de bona pentru matei, cat se poate de dietetetice)..si "un pumn" de bombonele M&M
-2 caise si cateva prune cat am iesit cu copilul in parc
..in mod normal seara as fi scapat la cantitati mai impresionante de mancare, dar in seara asta desi am comandat pizza de la o firma ce face pizza atat de buna incat terminam o pizza intreaga in 15 minute, nu am putut manca mai mult de 3 felii (din 8)!!

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

nu mai bea nimeni reduccino? speram sa am aici un grup de suport moral ..sunt in continuare f f incantata sa vad cum se duce burtica, desi realizez ca nu e cea mai sanatoasa metoda aceea de a sta nemancata; sa vedem ce apetit o sa am dupa ce nu mai beau cafeua-minune

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns minoki spune:

Buna seara fetelor Reduccino!Eu pot spune ca sunt veterana in Reduccino.Beau de prin iunie cate una pe zi.Pt ca mai multe nu-mi permite bugetul.Concluzia la care am ajuns eu personal:ca energizant este super.Eu beau dimineata si am spor la treaba.De slabit nu am slabit pt ca eu am ceva probelema de sanatate,dar sunt convinsa ca cine bea constant 3 cafele pe zi va vedea rezultatele in timp.Cu gustul m-am obisnuit(prima oara era sa vomit) dar acum pot spune ca este chiar buna la gust.Totusi o parere avizata as dori si eu.Si pe mine ma intereseaza daca nu ecam cam mult totusi si ceai verde si pastila cu crom si reduccino.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

megbeng, scuze ca ma bag ca musca in lapte: dar de ce nu mananci (mai) nimic in prima parte a zilei si mananci in schimb seara pizza? Nu e mai bine pt slabit invers?

Eu una asa fac. Cand vreau sa slabesc nu mananc nimic seara, sau eventual f f putin si cu nr scazut de calorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomari spune:

Eu am incercat sa beau reuccino ptr ca am gasit-o intr-o rev alaturi de un pliant cu reclama; m-am chinuit sa beau o cescuta dar n-am reusit decat 2 guri dupa care am fugit la baie ca-mi venea pe gurita cum spunea fiimea cand era mica. Prima degustare fara zahar, a doua am indulcit-o dar degeaba. Sincer nu ma incumet sa mai incerc sa iau ceva si prefer sa merg la sala.

Mergi la inceput