Shoppaholicele Redouto-masochiste (122)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

claudia bine ai revenit plimbareato!mai stai si tu acasa ca se oftica altii

m-a sunat mama ca mi-a ridicat si celalat colet decci...nu mai astept nimic, de vazut le vad abia dupa-amiaza!

deci ma duc sa dau o comanda, sa mai am ceva "in asteptare"

34+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

hello!
m-am intors si eu din concediu si amstat ieri ore bune la birou sa va citesc. ati scris ceva in ultimele 3 saptamani....
m-ati "corupt" si pe mine cu aparatul ala foto... nu stiu ce sa fac. vad ca e risc sa-mi blocheze contul, iar eu am o relatie EXCELENTA cu ei. nu mi s-a intamplat niciodata sa le reclam ceva si sa nu ma rezolve, iar ultima "patanie" chiar m-a uimit . am avut pachetu sigilat, cutia intacta, iar din ea imi lipsea o bluza de vreo 12e. le-am scris asa, la noroc, sa le zic despre asta. si in 2 zile mi-au raspuns ca isi cer scuze, iar dupa o sapt am avut acasa plic cu bon d'schat. foooarte amabili!
acum mai astept o comanda din 30.08 si una din 04.09. cum mai stau cu livrarile? ca eu in afara de astea am avut ultima comanda data pe 31.07 si a sosit pe 04.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

34+ DAVID-MIHAI

Adica, ai devenit dependenta de adrenalina

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:

34+ DAVID-MIHAI

Pai tu oricum ai ceva in asteptare, mamico!

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucadiana spune:

doar asa stiu sa pun pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns body spune:

Citat:

revin cu linkuri:

www.laredoute.fr/vente-ballerines-femme-toile-talon-compense.aspx?productid=324135434&documentid=207608&single=false&categoryid=22907225" target="_blank">balerini am luat si pe rosu si pe negru, arata f bine si sunt f comozi...acum sa vedem si la mers cum or fi ca deocamdata abia imi intra piciorul si nu indraznesc sa ies cu ei

www.laredoute.fr/vente-ballerines-chipie-enfant.aspx?productid=324117653&documentid=473508&single=false&categoryid=41720808" target="_blank">balerinipe kaki fff misto si comozi merg perfect de plimbare cu carutul

www.laredoute.fr/vente-t-shirt-ado-fille-col-v-prix-mini.aspx?productid=324130975&documentid=207608&single=false&categoryid=41789381" target="_blank">tricou ok dar mare la 168 pt mine l-am dat sora-mii

www.laredoute.fr/vente-polo-ado-fille-tunisien-prix-mini.aspx?productid=324131000&documentid=207608&single=false&categoryid=41789381" target="_blank">tricou pe culoarea din poza e super l-am luat la recomandarea voastra si merita toti banii

pe langa astea am avut lucrusoare pt bebe si pt nepotica , multe din ele s-au pus deja si cele de bebe nu cred ca intereseaza

34+ DAVID-MIHAI

Am si eu o intrebare,balerinii kaki se potrivesc ca marime? Multumesc anticipat pt.raspuns

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Raluca, iti mai aduci aminte codul de la saltea? Merci.
Edit: l-am gasit aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126132&whichpage=12 , dar imi scrie ca nu exista. O fi expirat?

Mergi la inceput

Catalog online femme http://femme.epreview.pictime.fr/
homme http://homme.epreview.pictime.fr/
enfant http://enfant.epreview.pictime.fr/

Caut conditiile pentru codurile care ofera salteaua, dar nu le gasesc. La voi cu ce produse au mers?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Gravi, salteaua e cadou de parainage. Nu mai cauta degeaba conditii

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput